Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід - ALOHA FAMILY

  1. Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід Сьогодні у нас чудова новина! Ми у Львові,...
  2. Обов'язкові документи - співбесіда на турвізу США
  3. Необов'язкові документи - співбесіда на турвізу США
  4. Як збільшити шанси отримати візу США
  5. Наш приклад співбесіди в посольстві США
  6. Що далі?
  7. Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід
  8. Алгоритм звернення за візою США в Україні:
  9. Обов'язкові документи - співбесіда на турвізу США
  10. Необов'язкові документи - співбесіда на турвізу США
  11. Як збільшити шанси отримати візу США
  12. Наш приклад співбесіди в посольстві США
  13. Що далі?
  14. Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід
  15. Алгоритм звернення за візою США в Україні:
  16. Обов'язкові документи - співбесіда на турвізу США
  17. Необов'язкові документи - співбесіда на турвізу США
  18. Як збільшити шанси отримати візу США
  19. Наш приклад співбесіди в посольстві США
  20. Що далі?

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід

Сьогодні у нас чудова новина! Ми у Львові, і тільки що ми отримали свої паспорти з американськими туристичними візами на 10 років!

Співбесіда з американським консулом ми успішно пройшли ще 23 квітня в Києві, але доставку паспортів замовили до Львова, оскільки не знали, скільки часу потрібно буде чекати віз. Після цього ми встигли потусити в Києві, провідати батьків у Запоріжжі, відпочити з друзями в Бердянську. Тепер ось ми у Львові, і знову їдемо до Трускавця. Зараз наш будинок і наші речі там, і ми дійсно відчуваємо себе вдома в цьому курортному містечку. Судячи з усього, скоро ми поїдемо в нову подорож, тому хочеться ще понаслаждаться весняним Трускавцем.

Тепер напишу про те, як отримати турвізу США в Києві.


Booking.com

Моя US visa

Перш за все, я рекомендував б не делегувати це питання агентствам і «Помогалов", не спробувавши самотужки розібратися, що до чого. Можливо, ви в підсумку прийдете до варіанту з посередником або помічником, а й тоді ви будете більше «в темі», і вам буде простіше в самому посольстві. Вся справа в тому, що хто б вам ні допомагав, а на співбесіду в посольство все одно доведеться їхати саме вам.

Другий важливий момент - процес отримання американської турвізи сильно відрізняється від Шенгену і інших щодо «труднополучаемих» віз. Дуже важливо, щоб ви самі заповнювали всі документи і не плуталися у відповідях на повторні питання. Агентства люблять лякати тим, що в заявці не можна допускати помилки, і розповідати як складно все це заповнити англійською мовою. Насправді там нічого надприродного немає, і коми там ніхто перевіряти не буде. Однак є такі моменти, про які навіть не всі агентства знають або замовчують. Наприклад, коли я прочитав більше сотні сторінок тематичних форумів, для мене стало новиною, що американське посольство практично не розглядає ніяких документів, типу довідок про доходи або депозитах, часто не цікавляться наявністю / відсутністю у вас нерухомості або машини і т.п. І це чудова новина хоча б тому що вам не потрібно збирати гору паперів. Також не потрібно заздалегідь купувати дорогі квитки і бронювати готелі - це теж значно спрощує процедуру.

Алгоритм звернення за візою США в Україні:

1. У будь-якому порядку, проте найчастіше зручніше саме в такому:

- Сфотографуйте на американську візу (потрібен файл jpeg і одне роздруковане фото) і заповніть анкету DS-160 на англійській мові на сайті https://ceac.state.gov/GENNIV/ (Це може зайняти 30-60 хвилин чистого часу).

- Сплатіть через Райфайзен банк Аваль консульський збір $ 160 з кожної людини, що подає на візу, включаючи дітей. Оплата здійснюється в гривнях за курсом, встановленим посольством. Вони встановлюють курс на кілька тижнів вперед, тому іноді можна трохи виграти або програти на коливанні курсів. Поточний курс, і до якої дати він встановлений, ви побачите на бланку або на сайті, зазначеному нижче. Бланк для турвізи (а також віз типу C-1, D, F, I, J, M, T, TN / TD, U) можна завантажити тут: http://www.ustraveldocs.com/ua_ua/Fee160.pdf Якщо бланк не відкривається, спробуйте його завантажити на комп'ютер і оновити Adobe Reader до останньої версії. При відкритті PDF файлу повинні спливати додаткові інструкції - дотримуйтеся їх, і роздруковуйте квитанцію для оплати. Квитанція діє 1 рік, так що вам не обов'язково відразу ж йти в посольство.

2. Зареєструйтеся на сайті http://www.ustraveldocs.com/ua_ua/ і запишіться на співбесіду. Найближча доступна дата повинна світитися на цьому ж сайті після того, як ви залягання. Там же ви пізніше будете відслідковувати зміну візових статусів, процес доставки паспорта в зручний для вас місто і т.п.

3. Приходьте на співбесіду в призначений день і за 15 хвилин до призначеного часу з документами.

Обов'язкові документи - співбесіда на турвізу США

  • закордонний паспорт
  • роздруковане підтвердження електронної анкети DS-160 (запрошення на співбесіду).
  • квитанція про сплату консульського збору
  • одна надрукована фотографія
  • свідоцтва про народження дітей (якщо є діти)
  • свідоцтво про шлюб (якщо є дружина / чоловік)

Без перерахованих вище документів вас, швидше за все, не пустять на співбесіду. Також дуже бажано, хоч і не обов'язково, взяти попередні закордонні паспорти або хоча б їх копії (якщо є, і особливо якщо в них стояли попередні американські візи).

Необов'язкові документи - співбесіда на турвізу США

Можна взяти на всякий випадок, але показувати тільки якщо запитають (дуже рідкісний випадок):

  • Довідка про доходи з роботи
  • Виписка з банківського рахунка по руху коштів або про залишок на рахунку
  • Документи на нерухомість

Документи на машину та інші документи можна не брати.

З приводу анкети DS-160 - ймовірно, це найважливіший і найскладніший етап, до якого необхідно дуже добре підготуватися. Існує думка, що рішення щодо видачі / невидачі візи приймається на 90% вже до співбесіди, і в першу чергу виходячи з даних, зазначених в анкеті. На співбесіді консул лише переконується в правильності цього рішення, або навпаки переконується в тому, що ваші дані з анкети не відповідають реальності. Наприклад, якщо ви написали, що працюєте топ-менеджером в солідній конторі, а на співбесіду прийшли в спортивному костюмі «абідас», то консул явно може поміняти попереднє рішення по вам. Або ж якщо ви вказали в анкеті один рівень доходів, а на співбесіді по-іншому відповіли на те ж питання. Саме тому важливо самому заповнювати форму DS-160, і робити це максимально чесно, особливо якщо ви не вмієте брехати не червоніючи. =)

Я хотів написати статтю про заповнення форми DS-160, але потім вирішив не винаходити велосипед. Барвисте і докладний посібник з коментарями є тут .

Також потрібно розуміти, що в будь-якому випадку похід в американське посольство - це завжди певною мірою лотерея. Іноді не дають візи самим ідеальним кандидатам, і навпаки. До кінця невідомі всі критерії, яким слідують консули. Але є кілька факторів, які можуть збільшити або зменшити ваші шанси на отримання туристичної візи США.


Booking.com

Як збільшити шанси отримати візу США

  • Сімейним людям візи дають краще, ніж незаміжнім і неодруженим. Цивільний шлюб фактично прирівнюється до офіційного, але ви повинні підтвердити вашу зв'язок. У ліжко заглядати, звичайно, ніхто не буде)) Підтвердженням цивільного шлюбу можуть бути діти, спільні поїздки за кордон, знання фактів з біографії другої половинки.
  • Якщо ви сімейна людина, то обов'язково потрібно подавати на візу з чоловіком / дружиною. Якщо є маленька дитина, то краще подавати документи на візу з ним, хоча, якщо дитина не дуже маленький, то можна залишити на бабусь і дідусів - для посольства це прокотить. Але вони швидше за все не повірять, що в нормальній сім'ї чоловік хоче поїхати в Лас-Вегас і на екскурсію в Голлівуд без своєї гаряче коханої дружини. Швидше за все вони запідозрять, що ваш шлюб фіктивний, або що ви їдете з імміграційної метою. Це парадокс, тому що багато розмірковують так: залишаю дружину і дітей вдома, значить точно повернуся з Америки - типу це гарантія зв'язку з Батьківщиною. Але у посольства США своя статистика.
  • Якщо у вас невисока офіційна зарплата, але є «лівий» дохід, то необхідно його включати в загальну суму доходів, про яку питається в формі DS-160. Американців не цікавить, наскільки добропорядно ви платите податки в Україні. Їх цікавить, щоб ви були добре забезпеченою людиною. Якщо з вас-таки запитають довідку про доходи, і там буде нестиковка за сумою, ви повинні бути готові усно пояснити, звідки ще надходять гроші в вашу сімейну скарбницю.
  • Часті поїздки закордон грають величезну роль - це показник того, що гроші у вас є. Але одна справа, якщо ви часто їздите до бабусі в Білорусь, або працюєте гастарбайтером в Москві - такі штампи навряд чи сильно позитивно вплинуть на ваші шанси. Позитивний ефект матимуть штампи далеких країн (нехай навіть безвізових), а також шенгенські візи. Існує думка, що візи Туреччини і Єгипту не сильно впливають. Хоча зайвими вони теж не будуть, особливо якщо вони не самотні в своєму роді.
  • Запам'ятайте і покажіть це на своєму обличчі: ВАМ НЕ ДУЖЕ ТРЕБА В США. Всім кому ДУЖЕ ТРЕБА - отримують відмови. Бо підозріло це, і на туризм не сильно змахує.

Як зменшити шанси отримати візу США

  • Недавнє участь в програмі Work and Travel розглядається посольством як тривожний сигнал. Якщо ви все ще студент чи вже випустилися, але явно не встигли влаштуватися на пристойну роботу, обзавестися сім'єю і заробити на кілька поїздок в далекі країни, то швидше за все вам відмовлять.
  • Близькі родичі в США, особливо якщо вони поїхали нелегально або за якимось хитрим схемам. Проте, в анкеті DS-160 є питання про родичів США, і краще їх вказувати, якщо вони є, так як посольство все одно про них дізнається (швидше за все).
  • Неадекватний зовнішній вигляд і поведінку, тикання в ніс консулу квитками на що летить на днях літак в Нью-Йорк (купувати їх заздалегідь вкрай не рекомендується, а тим більше світити в посольстві), женням в віконце документів, про які вас не питають ... Пам'ятайте, що на співбесіду запросили вас. Ви в гостях, а не навпаки. Посольство - це територія США, де діють їх правила і закони. Консул сам задасть вам потрібні питання, і ви повинні відповідати ввічливо, досить ємко і лаконічно.
  • Співбесіда на англійській мові не повинно бути вашою ініціативою. Необхідно відповідати консулу на тій мові, на якому він до вас звертається. У Києві це російською або українською мовою в 99% випадків. Якщо до вас звернулися англійською, але ви не розумієте, то ввічливо попросіть повторити на вашій рідній мові, оскільки ви, як турист, не зобов'язані знати англійську. А працівники посольства прекрасно знають українську / російську, а часто обидві мови.
  • Запрошення від родичів, друзів або нареченого з США. Якщо хочете отримати візу, то ні в якому разі не просите ні у кого ніяких «запрошень». Це міф! Не потрібно запрошення, щоб поїхати в США. Все повинно виглядати природно. Наприклад, ви захотіли повезти дітей в Діснейленд / побачити Голлівуд / зробити Селфі на Таймс Сквері в різдвяну ніч. Далі ви подали документи на візу, прийшли до посольства - все! Без запрошень від родичів, величезних папок документів та інших проблем. Також краще не вказувати, що у вас є близькі знайомства в Штатах (крім очевидних - близькі родичі, наприклад). В анкеті є обов'язкове питання про організацію чи особу, яке ви знаєте в США. Якщо ви нікого не знаєте, то краще вказати назву та адресу готелю, в якому ви плануєте зупинитися. Якщо навіть у вас є родичі і друзі в Сполучених Штатах, то ні в якому разі не вказуйте їх спонсорами поїздки. Ви доросла людина, і ви повинні платити за себе самі. Спонсором може бути тільки чоловік або дружина (бажано при спільній поїздці).
  • Якщо ви все-таки їсте до родичів в США в гості, не варто говорити, що ви плануєте провести весь час поїздки у родичів і будете жити у них. Краще сказати, що жити будете в готелі, щоб нікого не утрудняти. На пару днів їдете побачитися з рідними, а потім хочете заїхати в сусідні національні парки і на шопінг в Нью-Йорк. Це буде більше схоже на туризм, ніж якщо ви скажете, що будете няньчити новонародженого внука. До речі, ні про яке «няньчити дітей / онуків» мови йти не може, оскільки - це вже незаконне працевлаштування в США з їх точки зору.

Також до заповнення електронної форми DS-160 я всім настійно рекомендую максимально вивчити інформацію надану на форумі Вінського за темами:
Туристична віза США. FAQ. 3-тя версія 2013 р
Віза США в Києві 2015
Відмова у візі США - ситуації відмов в американській візі 2015
А також вивчіть суміжні стосуються вас теми, наприклад, там є теми за візами США в кожному з міст Росії, тема про дитячі візи і т.п.

Чому? Справа в тому, що там зібрано величезну кількість відгуків та актуальної інформації з коментарями реальних експертів. Без цієї інформації можна легко наламати дров і отримати відмову, та ще з такою позначкою, що візу вам ще довго не бачити. Тому рекомендую поставитися до цього серйозно, особливо якщо дуже хочеться потрапити в Америку.

Наш приклад співбесіди в посольстві США

Консул (К): Добрий день.
Я: Добрий день.
К: Передайте ваші паспорта, будь ласка.
Я ось. Будь ласка (передаю паспорт свій і Олени - Оливка вписана в Олени паспорт).
К: (щось звіряє в базі секунд 15-20) ... О, ви уже у нас били?
Я: Так, я був.
К: За програмою Work and Travel (недовірливо?)
Я: Ні ... (запинався трохи, так як різко не можу згадати назву програми) Програма називається ... FSA FLEX.
К: (розквітає в усмішці) Ооо, зрозуміло! So you speak English?
Я: Yes, sure.
К: (далі розмова йде англійською, але для зручності я буду писати по-російськи) Передайте, будь ласка, свідоцтво про народження дитини.
Я: (починаю витягувати з файлу свідоцтво про народження на тайському, переклад на англійську та українську мови - всього 5 аркушів, замість одного стандартного свідоцтва, як у більшості інших українських дітей. Відразу бачу здивування в очах консула, що папірців більше ніж треба, і вони не такі, як зазвичай, і, попереджаючи його питання, кажу) Наша дочка народилася в Таїланді, тому документів кілька.
К: Ааа, окей.
(Пауза секунд 20 поки він знаходить англійський переклад і щось звіряє по комп'ютеру і повертає мені тайське свідоцтво і переклади. На диво не задає питань, чому дочка народилася в Таїланді і т.п. Очікували питань в цьому моменті, так як потрібно підтверджувати зв'язок з батьківщиною, а у нас дитина, народжена в третій країні).
К: Ким ви працюєте?
Я: Директором компанії такий-то в місті Трускавець, Львівська область.
К: Окей. Який у вас дохід? Назвіть, будь ласка, сумарний дохід, а не офіційну зарплату.
Я: ** тисяч гривень.
К: Куди саме ви хочете поїхати?
Я: Нью-Йорк Сіті, Майамі, трохи помандрувати по Флориді.
К: Окей (пауза секунд 30-40, щось звіряє, передає нам блакитний аркуш паперу). Ваша віза схвалена!
Я: Спасибо большое!
Лена: (не зрозуміла останню його фразу і що за лист нам дають) дивиться в подиві, мовляв, що за кольоровий папір?
К: (на цей раз по-російськи) Ваша віза схвалена!
Лена: О, спасибо большое! =)

Все співбесіду тривало не довше трьох хвилин!

Віза схвалена!

Що далі?

На даний момент ми ще остаточно не вирішили, коли будемо летіти в Штати. Тобто, в посольстві ми, звичайно, назвали конкретні дати (щоб уникнути зайвих питань), але відпустка у мене насправді не є строго фіксованим. І я, як і раніше, можу працювати віддалено. Найближчим часом вирішимо це питання, а поки будемо насолоджуватися довгоочікуваної весни.

Якщо у вас теж є досвід отримання американської візи - пропоную поділитися своїм цінним досвідом в коментарях.

Якщо ви збираєтеся в США, то вам може стати в нагоді знижка на оренду житла від AIRBNB - це надійний сайт, на якому можна знайти житло в Нью-Йорку від $ 25-30 на добу! Реєструйтеся по нашому посиланню, і економте разом з нами.

Також читайте на нашому блозі по темі США:

Що можна побачити на Гаваях - інформація про острови

Згадуючи Новий рік на Гавайях 2004

Як я потрапив на Гаваї на цілий рік

Як я два рази навчався в одинадцятому класі - на Гаваях і в Запоріжжі

Як полетіти в Нью-Йорк

Підписуйтесь на наш блог через RSS .

Наші сторінки є вконтакте , на facebook і в Instagram - додавайтеся! =)

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід

Сьогодні у нас чудова новина! Ми у Львові, і тільки що ми отримали свої паспорти з американськими туристичними візами на 10 років!

Співбесіда з американським консулом ми успішно пройшли ще 23 квітня в Києві, але доставку паспортів замовили до Львова, оскільки не знали, скільки часу потрібно буде чекати віз. Після цього ми встигли потусити в Києві, провідати батьків у Запоріжжі, відпочити з друзями в Бердянську. Тепер ось ми у Львові, і знову їдемо до Трускавця. Зараз наш будинок і наші речі там, і ми дійсно відчуваємо себе вдома в цьому курортному містечку. Судячи з усього, скоро ми поїдемо в нову подорож, тому хочеться ще понаслаждаться весняним Трускавцем.

Тепер напишу про те, як отримати турвізу США в Києві.


Booking.com

Моя US visa

Перш за все, я рекомендував б не делегувати це питання агентствам і «Помогалов", не спробувавши самотужки розібратися, що до чого. Можливо, ви в підсумку прийдете до варіанту з посередником або помічником, а й тоді ви будете більше «в темі», і вам буде простіше в самому посольстві. Вся справа в тому, що хто б вам ні допомагав, а на співбесіду в посольство все одно доведеться їхати саме вам.

Другий важливий момент - процес отримання американської турвізи сильно відрізняється від Шенгену і інших щодо «труднополучаемих» віз. Дуже важливо, щоб ви самі заповнювали всі документи і не плуталися у відповідях на повторні питання. Агентства люблять лякати тим, що в заявці не можна допускати помилки, і розповідати як складно все це заповнити англійською мовою. Насправді там нічого надприродного немає, і коми там ніхто перевіряти не буде. Однак є такі моменти, про які навіть не всі агентства знають або замовчують. Наприклад, коли я прочитав більше сотні сторінок тематичних форумів, для мене стало новиною, що американське посольство практично не розглядає ніяких документів, типу довідок про доходи або депозитах, часто не цікавляться наявністю / відсутністю у вас нерухомості або машини і т.п. І це чудова новина хоча б тому що вам не потрібно збирати гору паперів. Також не потрібно заздалегідь купувати дорогі квитки і бронювати готелі - це теж значно спрощує процедуру.

Алгоритм звернення за візою США в Україні:

1. У будь-якому порядку, проте найчастіше зручніше саме в такому:

- Сфотографуйте на американську візу (потрібен файл jpeg і одне роздруковане фото) і заповніть анкету DS-160 на англійській мові на сайті https://ceac.state.gov/GENNIV/ (Це може зайняти 30-60 хвилин чистого часу).

- Сплатіть через Райфайзен банк Аваль консульський збір $ 160 з кожної людини, що подає на візу, включаючи дітей. Оплата здійснюється в гривнях за курсом, встановленим посольством. Вони встановлюють курс на кілька тижнів вперед, тому іноді можна трохи виграти або програти на коливанні курсів. Поточний курс, і до якої дати він встановлений, ви побачите на бланку або на сайті, зазначеному нижче. Бланк для турвізи (а також віз типу C-1, D, F, I, J, M, T, TN / TD, U) можна завантажити тут: http://www.ustraveldocs.com/ua_ua/Fee160.pdf Якщо бланк не відкривається, спробуйте його завантажити на комп'ютер і оновити Adobe Reader до останньої версії. При відкритті PDF файлу повинні спливати додаткові інструкції - дотримуйтеся їх, і роздруковуйте квитанцію для оплати. Квитанція діє 1 рік, так що вам не обов'язково відразу ж йти в посольство.

2. Зареєструйтеся на сайті http://www.ustraveldocs.com/ua_ua/ і запишіться на співбесіду. Найближча доступна дата повинна світитися на цьому ж сайті після того, як ви залягання. Там же ви пізніше будете відслідковувати зміну візових статусів, процес доставки паспорта в зручний для вас місто і т.п.

3. Приходьте на співбесіду в призначений день і за 15 хвилин до призначеного часу з документами.

Обов'язкові документи - співбесіда на турвізу США

  • закордонний паспорт
  • роздруковане підтвердження електронної анкети DS-160 (запрошення на співбесіду).
  • квитанція про сплату консульського збору
  • одна надрукована фотографія
  • свідоцтва про народження дітей (якщо є діти)
  • свідоцтво про шлюб (якщо є дружина / чоловік)

Без перерахованих вище документів вас, швидше за все, не пустять на співбесіду. Також дуже бажано, хоч і не обов'язково, взяти попередні закордонні паспорти або хоча б їх копії (якщо є, і особливо якщо в них стояли попередні американські візи).

Необов'язкові документи - співбесіда на турвізу США

Можна взяти на всякий випадок, але показувати тільки якщо запитають (дуже рідкісний випадок):

  • Довідка про доходи з роботи
  • Виписка з банківського рахунка по руху коштів або про залишок на рахунку
  • Документи на нерухомість

Документи на машину та інші документи можна не брати.

З приводу анкети DS-160 - ймовірно, це найважливіший і найскладніший етап, до якого необхідно дуже добре підготуватися. Існує думка, що рішення щодо видачі / невидачі візи приймається на 90% вже до співбесіди, і в першу чергу виходячи з даних, зазначених в анкеті. На співбесіді консул лише переконується в правильності цього рішення, або навпаки переконується в тому, що ваші дані з анкети не відповідають реальності. Наприклад, якщо ви написали, що працюєте топ-менеджером в солідній конторі, а на співбесіду прийшли в спортивному костюмі «абідас», то консул явно може поміняти попереднє рішення по вам. Або ж якщо ви вказали в анкеті один рівень доходів, а на співбесіді по-іншому відповіли на те ж питання. Саме тому важливо самому заповнювати форму DS-160, і робити це максимально чесно, особливо якщо ви не вмієте брехати не червоніючи. =)

Я хотів написати статтю про заповнення форми DS-160, але потім вирішив не винаходити велосипед. Барвисте і докладний посібник з коментарями є тут .

Також потрібно розуміти, що в будь-якому випадку похід в американське посольство - це завжди певною мірою лотерея. Іноді не дають візи самим ідеальним кандидатам, і навпаки. До кінця невідомі всі критерії, яким слідують консули. Але є кілька факторів, які можуть збільшити або зменшити ваші шанси на отримання туристичної візи США.


Booking.com

Як збільшити шанси отримати візу США

  • Сімейним людям візи дають краще, ніж незаміжнім і неодруженим. Цивільний шлюб фактично прирівнюється до офіційного, але ви повинні підтвердити вашу зв'язок. У ліжко заглядати, звичайно, ніхто не буде)) Підтвердженням цивільного шлюбу можуть бути діти, спільні поїздки за кордон, знання фактів з біографії другої половинки.
  • Якщо ви сімейна людина, то обов'язково потрібно подавати на візу з чоловіком / дружиною. Якщо є маленька дитина, то краще подавати документи на візу з ним, хоча, якщо дитина не дуже маленький, то можна залишити на бабусь і дідусів - для посольства це прокотить. Але вони швидше за все не повірять, що в нормальній сім'ї чоловік хоче поїхати в Лас-Вегас і на екскурсію в Голлівуд без своєї гаряче коханої дружини. Швидше за все вони запідозрять, що ваш шлюб фіктивний, або що ви їдете з імміграційної метою. Це парадокс, тому що багато розмірковують так: залишаю дружину і дітей вдома, значить точно повернуся з Америки - типу це гарантія зв'язку з Батьківщиною. Але у посольства США своя статистика.
  • Якщо у вас невисока офіційна зарплата, але є «лівий» дохід, то необхідно його включати в загальну суму доходів, про яку питається в формі DS-160. Американців не цікавить, наскільки добропорядно ви платите податки в Україні. Їх цікавить, щоб ви були добре забезпеченою людиною. Якщо з вас-таки запитають довідку про доходи, і там буде нестиковка за сумою, ви повинні бути готові усно пояснити, звідки ще надходять гроші в вашу сімейну скарбницю.
  • Часті поїздки закордон грають величезну роль - це показник того, що гроші у вас є. Але одна справа, якщо ви часто їздите до бабусі в Білорусь, або працюєте гастарбайтером в Москві - такі штампи навряд чи сильно позитивно вплинуть на ваші шанси. Позитивний ефект матимуть штампи далеких країн (нехай навіть безвізових), а також шенгенські візи. Існує думка, що візи Туреччини і Єгипту не сильно впливають. Хоча зайвими вони теж не будуть, особливо якщо вони не самотні в своєму роді.
  • Запам'ятайте і покажіть це на своєму обличчі: ВАМ НЕ ДУЖЕ ТРЕБА В США. Всім кому ДУЖЕ ТРЕБА - отримують відмови. Бо підозріло це, і на туризм не сильно змахує.

Як зменшити шанси отримати візу США

  • Недавнє участь в програмі Work and Travel розглядається посольством як тривожний сигнал. Якщо ви все ще студент чи вже випустилися, але явно не встигли влаштуватися на пристойну роботу, обзавестися сім'єю і заробити на кілька поїздок в далекі країни, то швидше за все вам відмовлять.
  • Близькі родичі в США, особливо якщо вони поїхали нелегально або за якимось хитрим схемам. Проте, в анкеті DS-160 є питання про родичів США, і краще їх вказувати, якщо вони є, так як посольство все одно про них дізнається (швидше за все).
  • Неадекватний зовнішній вигляд і поведінку, тикання в ніс консулу квитками на що летить на днях літак в Нью-Йорк (купувати їх заздалегідь вкрай не рекомендується, а тим більше світити в посольстві), женням в віконце документів, про які вас не питають ... Пам'ятайте, що на співбесіду запросили вас. Ви в гостях, а не навпаки. Посольство - це територія США, де діють їх правила і закони. Консул сам задасть вам потрібні питання, і ви повинні відповідати ввічливо, досить ємко і лаконічно.
  • Співбесіда на англійській мові не повинно бути вашою ініціативою. Необхідно відповідати консулу на тій мові, на якому він до вас звертається. У Києві це російською або українською мовою в 99% випадків. Якщо до вас звернулися англійською, але ви не розумієте, то ввічливо попросіть повторити на вашій рідній мові, оскільки ви, як турист, не зобов'язані знати англійську. А працівники посольства прекрасно знають українську / російську, а часто обидві мови.
  • Запрошення від родичів, друзів або нареченого з США. Якщо хочете отримати візу, то ні в якому разі не просите ні у кого ніяких «запрошень». Це міф! Не потрібно запрошення, щоб поїхати в США. Все повинно виглядати природно. Наприклад, ви захотіли повезти дітей в Діснейленд / побачити Голлівуд / зробити Селфі на Таймс Сквері в різдвяну ніч. Далі ви подали документи на візу, прийшли до посольства - все! Без запрошень від родичів, величезних папок документів та інших проблем. Також краще не вказувати, що у вас є близькі знайомства в Штатах (крім очевидних - близькі родичі, наприклад). В анкеті є обов'язкове питання про організацію чи особу, яке ви знаєте в США. Якщо ви нікого не знаєте, то краще вказати назву та адресу готелю, в якому ви плануєте зупинитися. Якщо навіть у вас є родичі і друзі в Сполучених Штатах, то ні в якому разі не вказуйте їх спонсорами поїздки. Ви доросла людина, і ви повинні платити за себе самі. Спонсором може бути тільки чоловік або дружина (бажано при спільній поїздці).
  • Якщо ви все-таки їсте до родичів в США в гості, не варто говорити, що ви плануєте провести весь час поїздки у родичів і будете жити у них. Краще сказати, що жити будете в готелі, щоб нікого не утрудняти. На пару днів їдете побачитися з рідними, а потім хочете заїхати в сусідні національні парки і на шопінг в Нью-Йорк. Це буде більше схоже на туризм, ніж якщо ви скажете, що будете няньчити новонародженого внука. До речі, ні про яке «няньчити дітей / онуків» мови йти не може, оскільки - це вже незаконне працевлаштування в США з їх точки зору.

Також до заповнення електронної форми DS-160 я всім настійно рекомендую максимально вивчити інформацію надану на форумі Вінського за темами:
Туристична віза США. FAQ. 3-тя версія 2013 р
Віза США в Києві 2015
Відмова у візі США - ситуації відмов в американській візі 2015
А також вивчіть суміжні стосуються вас теми, наприклад, там є теми за візами США в кожному з міст Росії, тема про дитячі візи і т.п.

Чому? Справа в тому, що там зібрано величезну кількість відгуків та актуальної інформації з коментарями реальних експертів. Без цієї інформації можна легко наламати дров і отримати відмову, та ще з такою позначкою, що візу вам ще довго не бачити. Тому рекомендую поставитися до цього серйозно, особливо якщо дуже хочеться потрапити в Америку.

Наш приклад співбесіди в посольстві США

Консул (К): Добрий день.
Я: Добрий день.
К: Передайте ваші паспорта, будь ласка.
Я ось. Будь ласка (передаю паспорт свій і Олени - Оливка вписана в Олени паспорт).
К: (щось звіряє в базі секунд 15-20) ... О, ви уже у нас били?
Я: Так, я був.
К: За програмою Work and Travel (недовірливо?)
Я: Ні ... (запинався трохи, так як різко не можу згадати назву програми) Програма називається ... FSA FLEX.
К: (розквітає в усмішці) Ооо, зрозуміло! So you speak English?
Я: Yes, sure.
К: (далі розмова йде англійською, але для зручності я буду писати по-російськи) Передайте, будь ласка, свідоцтво про народження дитини.
Я: (починаю витягувати з файлу свідоцтво про народження на тайському, переклад на англійську та українську мови - всього 5 аркушів, замість одного стандартного свідоцтва, як у більшості інших українських дітей. Відразу бачу здивування в очах консула, що папірців більше ніж треба, і вони не такі, як зазвичай, і, попереджаючи його питання, кажу) Наша дочка народилася в Таїланді, тому документів кілька.
К: Ааа, окей.
(Пауза секунд 20 поки він знаходить англійський переклад і щось звіряє по комп'ютеру і повертає мені тайське свідоцтво і переклади. На диво не задає питань, чому дочка народилася в Таїланді і т.п. Очікували питань в цьому моменті, так як потрібно підтверджувати зв'язок з батьківщиною, а у нас дитина, народжена в третій країні).
К: Ким ви працюєте?
Я: Директором компанії такий-то в місті Трускавець, Львівська область.
К: Окей. Який у вас дохід? Назвіть, будь ласка, сумарний дохід, а не офіційну зарплату.
Я: ** тисяч гривень.
К: Куди саме ви хочете поїхати?
Я: Нью-Йорк Сіті, Майамі, трохи помандрувати по Флориді.
К: Окей (пауза секунд 30-40, щось звіряє, передає нам блакитний аркуш паперу). Ваша віза схвалена!
Я: Спасибо большое!
Лена: (не зрозуміла останню його фразу і що за лист нам дають) дивиться в подиві, мовляв, що за кольоровий папір?
К: (на цей раз по-російськи) Ваша віза схвалена!
Лена: О, спасибо большое! =)

Все співбесіду тривало не довше трьох хвилин!

Віза схвалена!

Що далі?

На даний момент ми ще остаточно не вирішили, коли будемо летіти в Штати. Тобто, в посольстві ми, звичайно, назвали конкретні дати (щоб уникнути зайвих питань), але відпустка у мене насправді не є строго фіксованим. І я, як і раніше, можу працювати віддалено. Найближчим часом вирішимо це питання, а поки будемо насолоджуватися довгоочікуваної весни.

Якщо у вас теж є досвід отримання американської візи - пропоную поділитися своїм цінним досвідом в коментарях.

Якщо ви збираєтеся в США, то вам може стати в нагоді знижка на оренду житла від AIRBNB - це надійний сайт, на якому можна знайти житло в Нью-Йорку від $ 25-30 на добу! Реєструйтеся по нашому посиланню, і економте разом з нами.

Також читайте на нашому блозі по темі США:

Що можна побачити на Гаваях - інформація про острови

Згадуючи Новий рік на Гавайях 2004

Як я потрапив на Гаваї на цілий рік

Як я два рази навчався в одинадцятому класі - на Гаваях і в Запоріжжі

Як полетіти в Нью-Йорк

Підписуйтесь на наш блог через RSS .

Наші сторінки є вконтакте , на facebook і в Instagram - додавайтеся! =)

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід

Як отримати візу США на 10 років в Києві - наш досвід

Сьогодні у нас чудова новина! Ми у Львові, і тільки що ми отримали свої паспорти з американськими туристичними візами на 10 років!

Співбесіда з американським консулом ми успішно пройшли ще 23 квітня в Києві, але доставку паспортів замовили до Львова, оскільки не знали, скільки часу потрібно буде чекати віз. Після цього ми встигли потусити в Києві, провідати батьків у Запоріжжі, відпочити з друзями в Бердянську. Тепер ось ми у Львові, і знову їдемо до Трускавця. Зараз наш будинок і наші речі там, і ми дійсно відчуваємо себе вдома в цьому курортному містечку. Судячи з усього, скоро ми поїдемо в нову подорож, тому хочеться ще понаслаждаться весняним Трускавцем.

Тепер напишу про те, як отримати турвізу США в Києві.


Booking.com

Моя US visa

Перш за все, я рекомендував б не делегувати це питання агентствам і «Помогалов", не спробувавши самотужки розібратися, що до чого. Можливо, ви в підсумку прийдете до варіанту з посередником або помічником, а й тоді ви будете більше «в темі», і вам буде простіше в самому посольстві. Вся справа в тому, що хто б вам ні допомагав, а на співбесіду в посольство все одно доведеться їхати саме вам.

Другий важливий момент - процес отримання американської турвізи сильно відрізняється від Шенгену і інших щодо «труднополучаемих» віз. Дуже важливо, щоб ви самі заповнювали всі документи і не плуталися у відповідях на повторні питання. Агентства люблять лякати тим, що в заявці не можна допускати помилки, і розповідати як складно все це заповнити англійською мовою. Насправді там нічого надприродного немає, і коми там ніхто перевіряти не буде. Однак є такі моменти, про які навіть не всі агентства знають або замовчують. Наприклад, коли я прочитав більше сотні сторінок тематичних форумів, для мене стало новиною, що американське посольство практично не розглядає ніяких документів, типу довідок про доходи або депозитах, часто не цікавляться наявністю / відсутністю у вас нерухомості або машини і т.п. І це чудова новина хоча б тому що вам не потрібно збирати гору паперів. Також не потрібно заздалегідь купувати дорогі квитки і бронювати готелі - це теж значно спрощує процедуру.

Алгоритм звернення за візою США в Україні:

1. У будь-якому порядку, проте найчастіше зручніше саме в такому:

- Сфотографуйте на американську візу (потрібен файл jpeg і одне роздруковане фото) і заповніть анкету DS-160 на англійській мові на сайті https://ceac.state.gov/GENNIV/ (Це може зайняти 30-60 хвилин чистого часу).

- Сплатіть через Райфайзен банк Аваль консульський збір $ 160 з кожної людини, що подає на візу, включаючи дітей. Оплата здійснюється в гривнях за курсом, встановленим посольством. Вони встановлюють курс на кілька тижнів вперед, тому іноді можна трохи виграти або програти на коливанні курсів. Поточний курс, і до якої дати він встановлений, ви побачите на бланку або на сайті, зазначеному нижче. Бланк для турвізи (а також віз типу C-1, D, F, I, J, M, T, TN / TD, U) можна завантажити тут: http://www.ustraveldocs.com/ua_ua/Fee160.pdf Якщо бланк не відкривається, спробуйте його завантажити на комп'ютер і оновити Adobe Reader до останньої версії. При відкритті PDF файлу повинні спливати додаткові інструкції - дотримуйтеся їх, і роздруковуйте квитанцію для оплати. Квитанція діє 1 рік, так що вам не обов'язково відразу ж йти в посольство.

2. Зареєструйтеся на сайті http://www.ustraveldocs.com/ua_ua/ і запишіться на співбесіду. Найближча доступна дата повинна світитися на цьому ж сайті після того, як ви залягання. Там же ви пізніше будете відслідковувати зміну візових статусів, процес доставки паспорта в зручний для вас місто і т.п.

3. Приходьте на співбесіду в призначений день і за 15 хвилин до призначеного часу з документами.

Обов'язкові документи - співбесіда на турвізу США

  • закордонний паспорт
  • роздруковане підтвердження електронної анкети DS-160 (запрошення на співбесіду).
  • квитанція про сплату консульського збору
  • одна надрукована фотографія
  • свідоцтва про народження дітей (якщо є діти)
  • свідоцтво про шлюб (якщо є дружина / чоловік)

Без перерахованих вище документів вас, швидше за все, не пустять на співбесіду. Також дуже бажано, хоч і не обов'язково, взяти попередні закордонні паспорти або хоча б їх копії (якщо є, і особливо якщо в них стояли попередні американські візи).

Необов'язкові документи - співбесіда на турвізу США

Можна взяти на всякий випадок, але показувати тільки якщо запитають (дуже рідкісний випадок):

  • Довідка про доходи з роботи
  • Виписка з банківського рахунка по руху коштів або про залишок на рахунку
  • Документи на нерухомість

Документи на машину та інші документи можна не брати.

З приводу анкети DS-160 - ймовірно, це найважливіший і найскладніший етап, до якого необхідно дуже добре підготуватися. Існує думка, що рішення щодо видачі / невидачі візи приймається на 90% вже до співбесіди, і в першу чергу виходячи з даних, зазначених в анкеті. На співбесіді консул лише переконується в правильності цього рішення, або навпаки переконується в тому, що ваші дані з анкети не відповідають реальності. Наприклад, якщо ви написали, що працюєте топ-менеджером в солідній конторі, а на співбесіду прийшли в спортивному костюмі «абідас», то консул явно може поміняти попереднє рішення по вам. Або ж якщо ви вказали в анкеті один рівень доходів, а на співбесіді по-іншому відповіли на те ж питання. Саме тому важливо самому заповнювати форму DS-160, і робити це максимально чесно, особливо якщо ви не вмієте брехати не червоніючи. =)

Я хотів написати статтю про заповнення форми DS-160, але потім вирішив не винаходити велосипед. Барвисте і докладний посібник з коментарями є тут .

Також потрібно розуміти, що в будь-якому випадку похід в американське посольство - це завжди певною мірою лотерея. Іноді не дають візи самим ідеальним кандидатам, і навпаки. До кінця невідомі всі критерії, яким слідують консули. Але є кілька факторів, які можуть збільшити або зменшити ваші шанси на отримання туристичної візи США.


Booking.com

Як збільшити шанси отримати візу США

  • Сімейним людям візи дають краще, ніж незаміжнім і неодруженим. Цивільний шлюб фактично прирівнюється до офіційного, але ви повинні підтвердити вашу зв'язок. У ліжко заглядати, звичайно, ніхто не буде)) Підтвердженням цивільного шлюбу можуть бути діти, спільні поїздки за кордон, знання фактів з біографії другої половинки.
  • Якщо ви сімейна людина, то обов'язково потрібно подавати на візу з чоловіком / дружиною. Якщо є маленька дитина, то краще подавати документи на візу з ним, хоча, якщо дитина не дуже маленький, то можна залишити на бабусь і дідусів - для посольства це прокотить. Але вони швидше за все не повірять, що в нормальній сім'ї чоловік хоче поїхати в Лас-Вегас і на екскурсію в Голлівуд без своєї гаряче коханої дружини. Швидше за все вони запідозрять, що ваш шлюб фіктивний, або що ви їдете з імміграційної метою. Це парадокс, тому що багато розмірковують так: залишаю дружину і дітей вдома, значить точно повернуся з Америки - типу це гарантія зв'язку з Батьківщиною. Але у посольства США своя статистика.
  • Якщо у вас невисока офіційна зарплата, але є «лівий» дохід, то необхідно його включати в загальну суму доходів, про яку питається в формі DS-160. Американців не цікавить, наскільки добропорядно ви платите податки в Україні. Їх цікавить, щоб ви були добре забезпеченою людиною. Якщо з вас-таки запитають довідку про доходи, і там буде нестиковка за сумою, ви повинні бути готові усно пояснити, звідки ще надходять гроші в вашу сімейну скарбницю.
  • Часті поїздки закордон грають величезну роль - це показник того, що гроші у вас є. Але одна справа, якщо ви часто їздите до бабусі в Білорусь, або працюєте гастарбайтером в Москві - такі штампи навряд чи сильно позитивно вплинуть на ваші шанси. Позитивний ефект матимуть штампи далеких країн (нехай навіть безвізових), а також шенгенські візи. Існує думка, що візи Туреччини і Єгипту не сильно впливають. Хоча зайвими вони теж не будуть, особливо якщо вони не самотні в своєму роді.
  • Запам'ятайте і покажіть це на своєму обличчі: ВАМ НЕ ДУЖЕ ТРЕБА В США. Всім кому ДУЖЕ ТРЕБА - отримують відмови. Бо підозріло це, і на туризм не сильно змахує.

Як зменшити шанси отримати візу США

  • Недавнє участь в програмі Work and Travel розглядається посольством як тривожний сигнал. Якщо ви все ще студент чи вже випустилися, але явно не встигли влаштуватися на пристойну роботу, обзавестися сім'єю і заробити на кілька поїздок в далекі країни, то швидше за все вам відмовлять.
  • Близькі родичі в США, особливо якщо вони поїхали нелегально або за якимось хитрим схемам. Проте, в анкеті DS-160 є питання про родичів США, і краще їх вказувати, якщо вони є, так як посольство все одно про них дізнається (швидше за все).
  • Неадекватний зовнішній вигляд і поведінку, тикання в ніс консулу квитками на що летить на днях літак в Нью-Йорк (купувати їх заздалегідь вкрай не рекомендується, а тим більше світити в посольстві), женням в віконце документів, про які вас не питають ... Пам'ятайте, що на співбесіду запросили вас. Ви в гостях, а не навпаки. Посольство - це територія США, де діють їх правила і закони. Консул сам задасть вам потрібні питання, і ви повинні відповідати ввічливо, досить ємко і лаконічно.
  • Співбесіда на англійській мові не повинно бути вашою ініціативою. Необхідно відповідати консулу на тій мові, на якому він до вас звертається. У Києві це російською або українською мовою в 99% випадків. Якщо до вас звернулися англійською, але ви не розумієте, то ввічливо попросіть повторити на вашій рідній мові, оскільки ви, як турист, не зобов'язані знати англійську. А працівники посольства прекрасно знають українську / російську, а часто обидві мови.
  • Запрошення від родичів, друзів або нареченого з США. Якщо хочете отримати візу, то ні в якому разі не просите ні у кого ніяких «запрошень». Це міф! Не потрібно запрошення, щоб поїхати в США. Все повинно виглядати природно. Наприклад, ви захотіли повезти дітей в Діснейленд / побачити Голлівуд / зробити Селфі на Таймс Сквері в різдвяну ніч. Далі ви подали документи на візу, прийшли до посольства - все! Без запрошень від родичів, величезних папок документів та інших проблем. Також краще не вказувати, що у вас є близькі знайомства в Штатах (крім очевидних - близькі родичі, наприклад). В анкеті є обов'язкове питання про організацію чи особу, яке ви знаєте в США. Якщо ви нікого не знаєте, то краще вказати назву та адресу готелю, в якому ви плануєте зупинитися. Якщо навіть у вас є родичі і друзі в Сполучених Штатах, то ні в якому разі не вказуйте їх спонсорами поїздки. Ви доросла людина, і ви повинні платити за себе самі. Спонсором може бути тільки чоловік або дружина (бажано при спільній поїздці).
  • Якщо ви все-таки їсте до родичів в США в гості, не варто говорити, що ви плануєте провести весь час поїздки у родичів і будете жити у них. Краще сказати, що жити будете в готелі, щоб нікого не утрудняти. На пару днів їдете побачитися з рідними, а потім хочете заїхати в сусідні національні парки і на шопінг в Нью-Йорк. Це буде більше схоже на туризм, ніж якщо ви скажете, що будете няньчити новонародженого внука. До речі, ні про яке «няньчити дітей / онуків» мови йти не може, оскільки - це вже незаконне працевлаштування в США з їх точки зору.

Також до заповнення електронної форми DS-160 я всім настійно рекомендую максимально вивчити інформацію надану на форумі Вінського за темами:
Туристична віза США. FAQ. 3-тя версія 2013 р
Віза США в Києві 2015
Відмова у візі США - ситуації відмов в американській візі 2015
А також вивчіть суміжні стосуються вас теми, наприклад, там є теми за візами США в кожному з міст Росії, тема про дитячі візи і т.п.

Чому? Справа в тому, що там зібрано величезну кількість відгуків та актуальної інформації з коментарями реальних експертів. Без цієї інформації можна легко наламати дров і отримати відмову, та ще з такою позначкою, що візу вам ще довго не бачити. Тому рекомендую поставитися до цього серйозно, особливо якщо дуже хочеться потрапити в Америку.

Наш приклад співбесіди в посольстві США

Консул (К): Добрий день.
Я: Добрий день.
К: Передайте ваші паспорта, будь ласка.
Я ось. Будь ласка (передаю паспорт свій і Олени - Оливка вписана в Олени паспорт).
К: (щось звіряє в базі секунд 15-20) ... О, ви уже у нас били?
Я: Так, я був.
К: За програмою Work and Travel (недовірливо?)
Я: Ні ... (запинався трохи, так як різко не можу згадати назву програми) Програма називається ... FSA FLEX.
К: (розквітає в усмішці) Ооо, зрозуміло! So you speak English?
Я: Yes, sure.
К: (далі розмова йде англійською, але для зручності я буду писати по-російськи) Передайте, будь ласка, свідоцтво про народження дитини.
Я: (починаю витягувати з файлу свідоцтво про народження на тайському, переклад на англійську та українську мови - всього 5 аркушів, замість одного стандартного свідоцтва, як у більшості інших українських дітей. Відразу бачу здивування в очах консула, що папірців більше ніж треба, і вони не такі, як зазвичай, і, попереджаючи його питання, кажу) Наша дочка народилася в Таїланді, тому документів кілька.
К: Ааа, окей.
(Пауза секунд 20 поки він знаходить англійський переклад і щось звіряє по комп'ютеру і повертає мені тайське свідоцтво і переклади. На диво не задає питань, чому дочка народилася в Таїланді і т.п. Очікували питань в цьому моменті, так як потрібно підтверджувати зв'язок з батьківщиною, а у нас дитина, народжена в третій країні).
К: Ким ви працюєте?
Я: Директором компанії такий-то в місті Трускавець, Львівська область.
К: Окей. Який у вас дохід? Назвіть, будь ласка, сумарний дохід, а не офіційну зарплату.
Я: ** тисяч гривень.
К: Куди саме ви хочете поїхати?
Я: Нью-Йорк Сіті, Майамі, трохи помандрувати по Флориді.
К: Окей (пауза секунд 30-40, щось звіряє, передає нам блакитний аркуш паперу). Ваша віза схвалена!
Я: Спасибо большое!
Лена: (не зрозуміла останню його фразу і що за лист нам дають) дивиться в подиві, мовляв, що за кольоровий папір?
К: (на цей раз по-російськи) Ваша віза схвалена!
Лена: О, спасибо большое! =)

Все співбесіду тривало не довше трьох хвилин!

Віза схвалена!

Що далі?

На даний момент ми ще остаточно не вирішили, коли будемо летіти в Штати. Тобто, в посольстві ми, звичайно, назвали конкретні дати (щоб уникнути зайвих питань), але відпустка у мене насправді не є строго фіксованим. І я, як і раніше, можу працювати віддалено. Найближчим часом вирішимо це питання, а поки будемо насолоджуватися довгоочікуваної весни.

Якщо у вас теж є досвід отримання американської візи - пропоную поділитися своїм цінним досвідом в коментарях.

Якщо ви збираєтеся в США, то вам може стати в нагоді знижка на оренду житла від AIRBNB - це надійний сайт, на якому можна знайти житло в Нью-Йорку від $ 25-30 на добу! Реєструйтеся по нашому посиланню, і економте разом з нами.

Також читайте на нашому блозі по темі США:

Що можна побачити на Гаваях - інформація про острови

Згадуючи Новий рік на Гавайях 2004

Як я потрапив на Гаваї на цілий рік

Як я два рази навчався в одинадцятому класі - на Гаваях і в Запоріжжі

Як полетіти в Нью-Йорк

Підписуйтесь на наш блог через RSS .

Наші сторінки є вконтакте , на facebook і в Instagram - додавайтеся! =)

Чому?
О, ви уже у нас били?
Недовірливо?
So you speak English?
К: Ким ви працюєте?
Який у вас дохід?
К: Куди саме ви хочете поїхати?
Лена: (не зрозуміла останню його фразу і що за лист нам дають) дивиться в подиві, мовляв, що за кольоровий папір?
Що далі?
Чому?

Новости