Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

CNN розповіло про мечеті Василя Блаженного

Телеканал CNN потрапив в конфуз, поспішивши підтримати публікацію журналу Time про Дональда Трампа. Телеканал CNN потрапив в конфуз, поспішивши підтримати публікацію журналу Time про Дональда Трампа

На сайті CNN був опублікований матеріал з обкладинкою видання, на якій зображений "захоплення" Білого дому храмом Василя Блаженного. Телеканал заявив, що резиденцію американського лідера охоплюють "мінарети" храму.

Помилку CNN зауважив заступник начальника бюро агентства Bloomberg в Москві Скотт Роуз. "Уточнення: ця стаття була оновлена ​​з метою більш точного опису російської архітектури", - уточнив потім телеканал в кінці матеріалу і виправив "мінарети" на куполи.

Подив у інтернет-користувачів також викликав і обраний журналом Time символ російської влади. Навіщо на картинку був поміщений саме храм Василя Блаженного? Російський аналог Білого дому - все-таки Кремль. "Таким чином ви намагаєтеся мені сказати, що президент Дональд Трамп православний? Очікуваний рівень журналістики", - написав користувач Subtext.

CNN вже не перший раз допускає помилки. У травні телеканал, висвітлюючи події на Україні, визначив їй місце на карті ... Де б ви думали? В районі Пакистану.

Раніше "Правда.Ру" повідомляла , Що американський щотижневий журнал Time помістив на обкладинку номера, який повинен вийти 29 травня 2017 року, зображення Білого дому. Воно "перетворюється" в храм Василя Блаженного в Москві. На сайті журналу обкладинка супроводжує статтю про "війні російських соцмереж з Америкою".

"Нова обкладинка журналу Time: Білий дім / Кремль", - написав редактор NBC News Брадді Джеффі.

До речі, раніше німецька газета Bild опублікувала матеріали "Сенсаційного розслідування", розповівши Європі і всьому світу, що російські тролі і хакери отримують "величезну для Росії суму" за роботу проти США. Журналісти назвали цю суму - цілих 800 рублів. Правда, після хвилі критики в коментарях вони поспішили виправитися - помінявши "рублі" на євро, однак соцмедіа встигли оцінити ступінь "достовірності" таких викриттів. Про "одвірках" західних ЗМІ можна прочитати ТУТ.

Читайте останні новини " Правда.Ру " на сьогодні

Навіщо на картинку був поміщений саме храм Василя Блаженного?
Таким чином ви намагаєтеся мені сказати, що президент Дональд Трамп православний?
Де б ви думали?

Новости