Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правильне виховання. Дочки Анджеліни Джолі взялися до благодійності

Шайло і Захара взяли під опіку багатодітну камбоджійську сім'ю. Це їхнє власне рішення, яке батьки з радістю підтримали. Шайло і Захара взяли під опіку багатодітну камбоджійську сім'ю

Instagram Автор: Енні Лейбовіц

Весь інтернет гуде новиною - Анджеліна Джолі усиновила чергового бідолаху з Камбоджі, навіть ім'я хлопчика називають - Аллою. Правда це чи ні - нікому не відомо, оскільки ні Джолі ні її чоловік Бред Пітт інформацію, поширювану ЗМІ не підтверджують. Правда і не спростовують поки - мабуть не вважають це за потрібне.

А ось те, що підростаючі в цьому сім'ї діти ростуть добрими людьми - факт, який вже не потребує підтвердження. Днями старші дівчатка Джолі-Пітт 9-річна Шейла і 11-річна Захара взяли під опіку багатодітну сім'ю, яка проживає в Камбоджі, пише британський таблоїд The ​​Daily Mail

Днями старші дівчатка Джолі-Пітт 9-річна Шейла і 11-річна Захара взяли під опіку багатодітну сім'ю, яка проживає в Камбоджі, пише британський таблоїд The ​​Daily Mail

dailymail

Зовсім випадково, коли їх батька Бред Пітт купував дочкам морозиво, дівчинки познайомилися з 16-річною камбджійкой Лейдена Шоун. Розговорившись, вони дізналися, що у Лейден велика родина - вона живе з мамою і ще 11-ю братами і сестрами. Історія торкнула маленьких американок і після того, як вони побували в гостях у цієї численної родини, побачили, в який злиднях вони живуть, прийняли рішення допомогти, чим тільки можливо.

В наступне відвідування Шайло і Захара привезли новий одяг для дітей на суму більше 200 $, спустошивши свої скарбнички - це виявилося досить велика кількість, оскільки в цій країні футболка коштує менше долара. Крім того, разом з батьками і всім сімейством дівчинки Джолі-Пітт вирушили в магазин і вибрали два велосипеда їм в подарунок. «Це дуже багато значить для нас, - сказала журналістам мати сімейства, 40-річна Мансаред. - До сих пір у нас був тільки один велосипед на всіх, причому дуже старий, так що це дивний подарунок! »

»

Фото: dailymail

Лейда розповіла, з дозволу матері, що їй дуже подобається грати з Шейла і Захарою і вона безмежно вдячна за їх допомогу: «Вони дуже хороші люди. Мені дуже подобається спілкуватися з ними і грати »

Умови життя сім'ї вразили дівчаток - розвалюється халупа, хоч і знаходиться недалеко від основних визначних пам'яток Камбоджі, нікого не хвилює, в тому числі туристів. Уздовж узбіччя ґрунтової дороги, яка проходить неподалік, валяються купи сміття, воду доводиться добувати за допомогою ручного насоса, а для технічних потреб збирають дощову воду.

Батько в цій сім'ї так само є, однак він не працює, за словами Лейли бо «він старий і хворий»

Батько в цій сім'ї так само є, однак він не працює, за словами Лейли бо «він старий і хворий»

Анджеліна Джолі зі своєю сім'єю перебуває в Кмбодже не просто так - вона задумала і зараз активно здійснює новий проект, знімає повнометражний фільм по книзі мемуарів американської письменниці камбоджійського походження Лунг Анг «Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі». З назви зрозуміло - йдеться про страждання жителів цієї країни від правління червоних кхмерів, через призму історії однієї дівчинки.

Старший син Анджеліни 15-річний Медокс, брати найповнішу участь у роботі матері, причому за власною ініціативою. Хлопчик народився в Камбоджі, на нього чекала нелегка доля, оскільки незабаром після народження він виявився в сирітському притулку, звідки в 2002 році його і забрала Анджеліна, яка в той час перебувала в цій країні на зйомках фільму «За межею»

Тут пригадується історія Мадонни і її проблем з сином Рокко , Якому як і Медокс, 15 років і вони здаються дещо надуманими. Складно уявити, Що Медокс збунтується проти матері, швидше за все, хлопчика хвилюють більш важливі проблеми, ніж власне его.

Складно уявити, Що Медокс збунтується проти матері, швидше за все, хлопчика хвилюють більш важливі проблеми, ніж власне его

Instagram

Нагадаємо, Андаліна Джолі і Бред Пітт виховують шістьох дітей, троє з яких біологічні: 9-річна Шайло Нувель і 7-річні близнюки Нокс Леон і Вів'єн Маршелін. Ще троє - усиновлені діти: 15-річний Медокс Шива з Камбоджі, 11-річна Захара Марлі народилася в Ефіопії, 12-річний Пакс Тьєн з В'єтнаму. Але якщо вони дійсно, як пишуть ЗМІ, усиновили ще одного хлопчика, це буде вже сьома дитина в багатодітній родині.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:
Джолі і Пітт хочуть усиновити хлопчика
Джолі і Пітт контролюють сайти, які відвідують їх діти

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости