Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Модні ювелірні прикраси і біжутерія 2018 року

  1. Які ювелірні прикраси актуальні в 2018 році?
  2. Які вироби в 2018 році на піку популярності?
  3. намиста
  4. Браслети
  5. Сережки
  6. підвіски
  7. кільця

Рідкісна жінка абсолютно байдужа до моди і актуальним трендам

Рідкісна жінка абсолютно байдужа до моди і актуальним трендам. Це стосується не тільки предметів одягу та зовнішності, але і ювелірних прикрас. З настанням нового року змінилися пріоритети щодо елітної біжутерії та виробів зі срібла і золота. Розповімо, що актуально в ювелірній моді 2018 року.

Ювелірні магазини пропонують багатопозиційні каталоги з виробами, вибрати серед яких потрібне прикраса дуже непросто. Від калейдоскопа браслетів, перснів, сережок і підвісок буквально паморочиться голова. На чому зупинити свій вибір?

Які ювелірні прикраси актуальні в 2018 році?

Дизайнери Європи грунтовно підготувалися до 2018 року і створили масу унікальних колекцій ювелірних прикрас на будь-який смак. Однак fashion-гуру вже визначили основні напрямки моди в цьому сегменті.

Ось основні правила:

1. Ювелірні прикраси зі срібла актуальніше золотих. Крім срібла, у виробах активно використовується ювелірна сталь, яка не поступається благородному металу по елегантності і м'якому блиску.

2. У моді блискучі камені. Особливу увагу слід приділити виробам, декорованим кристалами Swarovski. Саме вони набирають популярність.

3. Як і раніше залишився в моді найніжніший і жіночний камінь - перли. Актуальні не тільки класичні відтінки перлів в ювелірних прикрасах, але і абсолютно провокаційні - синій, бірюзовий, бронзовий, бузковий.

При виборі аксесуара для себе або в подарунок слід звертати увагу не тільки на вимоги примхливої ​​подруги моди, але і на особливості своєї зовнішності. Наприклад, довгі сережки підійдуть власницям довгої шиї, а іншим жінкам варто зупинитися на інших виробах.

Які вироби в 2018 році на піку популярності?

Ви, напевно, не раз чули теорію про те, що мода циклічна. Те, що було модно багато років тому обов'язково повернеться на п'єдестал через якийсь час. Це відбувається і зараз. У цьому ви можете переконатися самі.

Отже, кажучи словами Любові Прокопівни в епізоді к / ф «Службовий роман», де вона випитувала актуальні тренди у секретаря Верочки, що тепер носять?

намиста

У 2018 році як і раніше залишається актуальною класична нитка перлів. намиста з перлів носять практично з будь-яким одягом. Різноманітність дизайну дозволяє їх поєднувати зі строгими елегантними нарядами, легкими сорочками і джинсами, а також з іншими стилями і фактурами. Майстри використовують в намистах камені незвичайного кольору і додаткові декоративні деталі з металу і блискучих кристалів.


Браслети

Тут також актуальне перли. У моді класичні відтінки цього каменю, а також зовсім незвичні - бузковий, зелений, бронзовий. У дизайні також використовуються елементами з блискучими кристалами і ексклюзивні деталі у формі представників флори чи фауни. такі браслети привертають увагу і відмінно доповнюють образ модниці.


Сережки

У 2018 року особливо актуальні довгі сережки з перлами або блискучими дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Вони особливо ефектно виглядають з короткою стрижкою або високою зачіскою. Однак, як уже говорилося вище, не всі жінки можуть похвалитися довгою шиєю для подібних ювелірних прикрас. Для таких дам примхлива мода приготувала бонус - сережки з перлами. Це можуть бути сережки-гвоздики або вироби іншої форми і стилю.


підвіски

різноманітні підвіски на тонких ланцюжках знову в моді в 2018 році. Однак і тут не обійшлося без умов. Підвіска повинна бути об'ємною, подовженої, спадаючої до грудей. Сам дизайн практично не має значення. Актуальними ювелірні вироби, декоровані блискучими каменями або все тим же ніжним і делікатним перлами.


кільця

Найбільшу популярність в 2018 році мають срібні кільця з камінням і хитрим плетивом. Можна сказати, що використовуються дві крайності - кільце повинне бути або класичним з каменем, або абсолютно неймовірним по дизайну. Ці ювелірні прикраси також доповнюються блискучими кристалами і перлами.


На наш погляд найбільш повно впорався із завданням створення дійсно актуальних колекцій ювелірних прикрас бренд Rivoli . Це не дивно, адже батьківщина компанії Rivoli відома законодавиця моди - Франція.

В інтернет-магазині LUX FAIR ви можете підібрати актуальні ювелірні прикраси 2018 роки для себе або в подарунок близьким. Перейдіть в наш каталог по засланні .


Які ювелірні прикраси актуальні в 2018 році?
Які вироби в 2018 році на піку популярності?
На чому зупинити свій вибір?
Які ювелірні прикраси актуальні в 2018 році?
Які вироби в 2018 році на піку популярності?
Отже, кажучи словами Любові Прокопівни в епізоді к / ф «Службовий роман», де вона випитувала актуальні тренди у секретаря Верочки, що тепер носять?

Новости