Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бренд Tiffany судиться з українською компанією

  1. Орфографічна помилка в тексті:

31 січня 2014 року, 10:00 Переглядів: 31 січня 2014 року, 10:00 Переглядів:   Американська Tiffany займається біжутерією, а україно-російська - постільною білизною

Американська Tiffany займається біжутерією, а україно-російська - постільною білизною. Фото: & nbsp; kiev.olx.com.ua & nbsp ;.

28 січня Господарський суд Києва почав розгляд по суті позову німецького підрозділу американської компанії Tiffany & Co (Нью Йорк) до Держслужбі інтелектуальної власності в Україні з вимогою анулювати свідоцтво на бренд Tiffany. Воно було видано в 2012 р офшорній компанії Royalton Overseas Ltd (Британські Віргінські острови), пише " капітал ".

В матеріалах справи зазначено, що, на думку Tiffany & Co, українська торгова марка до змішання схожа на їх бренд, захищений міжнародною реєстрацією. Royalton Overseas Ltd може продавати під ним в Україні різні вироби з тканини: постільна білизна, тканина, фіранки, накидки. Tiffany ж спеціалізується на ювелірних виробах, сріблі, порцеляні, кришталі, канцелярському приладді, парфумерії, прикрасах, аксесуарах, а також виробах зі шкіри.

В ході розгляду справи Держслужба не погоджувалася з тим, що бренди схожі. На думку її експертів, бренд американської Tiffany & Co є словесним, виконаним стандартним шрифтом літерами латиниці. А спірне бренд Tiffany виконаний в поєднанні словесного і образотворчого елементів. При цьому графічний елемент за розміром більше, ніж словесний, що сприяє його домінування в позначенні.
Суд призначив незалежну експертизу, яка була завершена ще 30 грудня 2013 р Її результати відрізнялися від думки Держслужби. Експерт у сфері авторського права Богдан Жила встановив, що бренди можна сплутати, а класифікації товарів, на які видані торгові марки, є спорідненими. Він сказав, що так як справа ще не закрита, коментарі по його деталей давати не можна. Хоча Жила уточнив, що згідно із законом власник торгової марки може вимагати і заборони продажів однорідних товарів.

В Україні під спірним брендом Tiffany постільна білизна преміум-сегмента з бавовни, жаккарда і сатину продається в десятках інтернет-магазинів. ціни на комплекти починаються від 700 грн за штуку. Як заявив представник одеського інтернет-магазину постільної білизни postel.od.ua, товар виготовляється на замовлення в Китаї, а сам бренд Tiffany - російський. "У нього немає нічого спільного із західним брендом, під яким продається біжутерія", - зазначив він ..

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Бренд Tiffany судиться з українською компанією". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости