Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Dana Beach 5 *. Єгипет. Хургада. Готель Dana Beach 5 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші готелі курорту Хургада

Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

06.06.2013 16:45 Любов. час відвідування: 20/04 30 / 04-2013

Відпочивали компанією, з дітьми, все дуже сподобалося, відмінне обслуговування, пристойна їжа, особливо в Кайзері, привітний російсько говорить персонал, цікаві екскурсії, багато пишуть, що "моря немає", але мені так не здалося, хто був на нашому чорному морі, той зрозуміє, тому рекомендую всім відпочивати в Дана Біч!

17.04.2013 17:04 Світлана. час відвідування: 31.03.2013-08.04.2013

відпочинок відмінний. Територія шикарна, персонал уважний, смачно кормят.Отдих основному сімейний. Басейни хороші з теплою водою, море чисте, напляже дуже чисто, пляжні рушники міняють щодня. Комарі були, але ми брали фумігатор. У день мого рожденя адміністрація привітала, принесли торт і вітальну листівку в номер, що було несподівано і дуже приємно.

15.02.2013 17:44 Ірина. час відвідування: сентябрь 2012

Відпочивали у вересні 2012 року! Готель просто супер вища всіх похвал! Я вже 7 разів в Єгипті і є з чим сравнівать.Много писати не буду, але коротко розкажу що і як! Заселили дуже швидко хвилин за 10, ми відразу взяли номер за 7 баксів на добу, в 4000 корпусі! Номер великий і все в робочому стані. Територія величезна, все дуже доглянуто і ідеально чісто.Есть своя лінива річка-дуже зручно добиратися до пляжу на катері або катамарані. Харчування відмінно, та взагалі харчування в альбатросів на мій погляд краще в Хургаді. 5 ресторанів і безліч барів на будь-який смак! Сервіс на 5 +, хлопці молодці намагаються дуже. Море гарне, пляж теж чистий, а лежаків вистачає всем.Отель безумовно один з найбільш гідних в своїй категорії в Хургаді! Всім приємного відпочинку, їдьте і не пошкодуйте!

21.12.2012 14:20 Ірина. час відвідування: 10/12/2012 - 20/12/2012

Прекрасний готель. Ми відпочивали там вдруге. І якщо відпочивати в Хургаді - то тільки в готелі Дана Біч. Спасибі величезне нашого гіда Рабії, всьому персоналу готелю.

29.11.2012 13:00 Тетяна. час відвідування: листопад 2012

за плюси
Красива територія, прийнятним їжа, хоча до кінця вона здається однаковою у всіх ресторанах, хороший кави бар (поруч зі сценою)
мінуси
Ну не люблять там росіян, хоч і чайові давай, в першу чергу підійдуть до німців, а потім до тебе зволять, селять росіян в гірші номери (6000 корпус), хоча давали 50 баксів, клялися що номерів вільних немає. ввечері нудно, бажання йти з готелю не було. Номери не відповідають "5" .- старий телевізор, номер без балкона.
Райський острів виявився видаманной казкою.
Коротше таких грошей готель не варто, для себе вирішила більше -ні ногою !!!
Побажання Дані-Біч КОХАЙТЕ РОСІЯН !!!!!

20.11.2012 17:31 Лев. час відвідування: травень 2012

Відпочивали в травні 2012 року з 12 по 25. Відпочивали з дитиною 6 років.
Переліт авіакомпанією Трансаеро - все чітко без запізнень.
При заселенні за 80 доларів (спочатку хотіли 100) дали класний 3-х кімнатний номер в 2 корпусі. в номері не найсвіжіша меблів. але все працювало і взагалі в ньому тільки спали.
Їжа відмінна. 5 різних ресторанів самий класний на 2-му поверсі навпроти ресепшина. Офіцанти нормальні. якщо підігріти парою баксів так взагалі стають супер уважними)) вранці в цьому ресторані безкоштовно свіжовичавлений апельсиновий сік. Другий ресторан який сподобався - азіатський. Тисняви ​​в ресторанах немає. Завжди є вільні місця.
Бари працюють з 10 і до 24 в барах смачні соки з пакетів цілком нормальне пиво-Стелла. ще в Єгипті поширене пиво цукру - відстійне пійло. У барі в ресторану Кастело і під ресепшин безкоштовне морозиво. досить смачне))) підлогу нашої відпустки ще пекли ріжки для морозива тож оч кльові. але потім перестали. може апарат зламався. Міцні напої наливають від душі - попросив трохи джину - налили повну склянку.
Для фанатів кави є спец бар в якому готують тільки каву. Багато натика.тя на цей бар в останній день. Як ми)))) бар знаходиться зліва від сцени. Також в барі тістечка під кави.
Море - його немає !!! це найбільший мінус. є лагуна в якій каламутна застійна вода. до моря треба йти 300 метрів. але там плавають кораблі. плавали в лагуні подалі від берега де вода чистіше. є пара мертвих корплов з парою рибок. Любителям подивитися рибок раджу йти до пірсу який праворуч від пляжу якщо спуститися з цього пірсу і поплисти в права в сторону пірсу Десерт Роз можна побачити здорового ската. великих крабів. Праворуч від пірса Дисерта троянда більш міння нормальні Корали з рибками.
Екскурсії - їздили на райський острів і спец мото від тез туру. Райський острів - мені не сподобався нічого цікавого. зупинки у коралов це взагалі прикол -Варто 20 кораблів поруч плавають натовпи народу впираючись маскою в ласти впередіплавающего. риб особливо немає дивитися неначто. думаю всіх розполохали туристи. Райський острів - просто острів з пляжем нічого цікавого плавати ніде. коралов немає.
екскурсія спец мото дісталася практично безкоштовно в навантаження в райському острову за 5 баксів з носа. Покаталися на квадроциклах в колоні один за іншим - не поганяти ні в ліво ні в право. Хотіли поїхати погогять по пустелі на квадроциклах в індивідуальному порядку. Тез тур заломив спочатку 150 з носа потім опустив до 100 з людини. Гід був посланий з такими цінами !!! Взагалі нам попався сволочной представник туроператора. Його постійно не було на місці. яке питання все вирішували без нього. Купили індивідуальний тур у мужика який ходить по готелю по пляжу звуть Ахмет - по 35 з людини !!!!! В ході поїздки дізналися що собівартість екскуркіі 25. класно поганяли по пустелі до села бедуїнів і назад)))
Магазини - Через дорогу від готелю торгові ряди. трохи далі бальшой супермаркет Сензо мовляв. в торгових рядах треба активно торгуватися !!!! ПЕРВІСНІ ціни захмарні !!!! Опускати треба на 70-80% Пишу ціни того що я купував і по чому - взуття для пірнання з маскою -4 причому оч раджу купувати тк бачив хлопця який роздер в кров ноги об корал !!! хороша маска фірми корал - 30 арафатка велика 2.
кращий аргумент для того щоб виторгувати ціну до потрібної - "Наші друзі купили тут це за стільки то баксів. не продається по цій ціні купимо в сусідньому магазині або в фікс прайсі" - поламаються і продадуть !!!
тим хто не вміє торгуватися - ходите тоолько в магазин клеопатра і ще пара магаз з фікс прайсом. Ціни не високі і не мають на увазі торгу.
Прям навпроти дані зупиняється паравозік який безкоштовно везе до Сензо молу. переодичность руху 20 хв. Їздили на паровозіне з обкурених водилой під рейв)))) магазин Сензо мовляв звичайний торговий центр з продуктовим магазином типу перекрества. Нічого особливого.
Розваги - їх майже немає. дуже порадувало. що в дитячому клубі спілкуються російською мовою !!! Дітьми займається російська дівчина звуть Христина. Доньці дуже сподобалося в дитячому клубі і на міні гольфі. ввечері звичайна дитяча развлекуха з німецькими піснями типу арам замазамаом. після якась розважальна програма повторюється через тиждень - нічого цікавого. у Кастелло ввечері моёт мужик кілька людей танцюють інші в основному пенсіонери сидять навколо.
Склад відпочиваючих - 95% не росіяни в основному німці. більше половини пенсіонери. Взагалі готель заточений на відпочинок пенсіонерів та дітей. молодим без дітей там буде оч нудно.
Інтернет - вайфая немає !!! знайомі купували картку на інтеренет за 5 баксів і на Айпад споглі прочитати кілька листів. якщо потрібен інтернет краще через дорогу купити сімку і модем вудафона.
Спорт - у 2000 корпусі поруч з масажем є типу спорт зал. Пускають тільки в спорт взуття. Зал відстійний - 2 бігові еліпс і 2 тренажера місця практично немає і оч сильно дме кондер.
Масаж - у 2000 корпусі роблю масаж. Самий класний називається клеопатра. Ціна по прайсу 70 євро. сторгувалися за 45 доларів. Краще платити без здачі. Ми заплатили 50 і здачу вибивали 4 дня.
Сейф - в кожному номері безкоштовний
Рушники - приносять кожен день в номер. Використані можна залишати на пляжі - ввечері зберуть прибиральники. У номері використані кидати на підлогу.
Що взяти з собою - обов'язково пластинки від комарів. Дітям та й дорослим не завадить бепантен і крем для губ-на спеці натирає одяг і морем роз'їдає губи. Під пиво нічого немає. Класно взяти під пиво вобли))) Брав міні рації - дуже класно спілкуватися на території готелю)))))
Підсумок - готель пропонує хороший сервіс. Відпочинок виходить ледачим і спокійним типу поїсти - поспати - поплавати. З усіх готелів Єгипту в яких був. готель кращий. єдиний великий мінус для мене - відсутність моря.
зразок розповів все

23.08.2012 00:24 Олена. час відвідування: 09.08.2012

Всі принади затьмарило те, що в спа центрі під час масажу тітка по імені Мона "спритним рухом рук" зняла з мене драг.серьгі, пропажу помітила тільки в номері, але було вже пізно і ри дня поневірянь були марні, остерігайтеся масажистки Мони (сережки пропали не в мене першої)

30.04.2012 18:42 Ірина. час відвідування: 27/03/2012 -05/0/2012

Ми відпочивали в Дані з 27 березня по 5 квітня. Нам сподобалося дуже. Красива територія, відмінний сервіс та ПТАНУ на вищому рівні. Але це готель для відпочинку - пляж, харчування, ввечері музика. Інших розваг немає. Але у нас було багато екскурсій - нам вистачило розваг. Наступного разу дуже б хотілося приїхати знову саме в цей готель. Єдиний недолік - чекають наші хабара і на рецепшіне, і в ресторанах. Так чекають якось настирливо - це неприємно, враховуючи, що ціни на тури в цей готель не з дешевих.

07.12.2011 18:40 Олексій. час відвідування: Вересень 2011

Відпочивали у вересні 2011 р в компанії 5 сімей - колег., В готель дісталися в 10 30 am - залишили речі переодягнулися і пішли знайомиться з готелем - тому що заселення планувалося на 13 00, вирішили спочатку за номер грошей не платити - може хоч кому пощастить а немає, всі номери видали з видом на госпбудівлі без балконів в безпосередній близькості від дизель генератора, при доплаті в 20 $ за номер поселили в 6 корпус бічній маленький номер але з балконом, в багатьох номерах 2 ліжка та ще й на коліщатках - в разі бурхливих відносин вкрай не зручні, кімната маленька. кондиціонер старий галасливий, душ зовсім малесенький, телевізор теж не ах - взагалі номер зовсім не на 5 зірок, віддати треба належне що прибиралися дуже добре, правда у наших знайомих переворушили все жіночу білизну. Обслуговування, їжа в готелі вище всяких похвал - в Єгипті кращого персоналу я не бачив, алкогольні коктейлі так собі - в лобі барі трохи кращі, вино в пляшках дуже кисле, пиво в пляшках 2-х сортів - одне сильно гірчить друге - нічого. Море - тверда 2, тому при всій красі цього готелю більше сюди не поїду, в лагуні вода каламутна, і холодніше ніж у відкритому морі, доводилося метрів 300 ходити по косі до відкритого моря, або праворуч метрів 500 до пірсу і там по драбинці - там ж дивилися корали - небезпека в тому що недалеко кораблі ходять. денна анімація також залишає бажати кращого але не через аніматорів а через те, що 80% в готелі німці - в волейбол грають знехотя без азарту ледве ворушаться - також і в водне поло. Ще не сподобалося що по готелю ходять 2 російські дівчата і наполегливо просять російських туристів здолати позитивні відгуки про цей готель. Разом готель залишив вкрай неоднозначне враження, потрібно для себе визначити пріоритети: Територія 5. Обслуговування 5, Їжа 5, Напої 4, Море 2, Номери 3, Анімація 3 - а особисто більше сюди не поїду

07.12.2011 18:39 Наталя. час відвідування: Листопад 2011

Відпочивала в листопаді 2011 року з сином 13 років і друзями. У Єгипті п'ятий раз. Хороший готель з великою, зеленою територією, стандартними номерами, смачним харчуванням і відмінним сервісом. Все сподобалося крім дуже слабкою анімації, в порівнянні з турецькими 5 * її просто немає, тому молоді там буде скучно.А також відсутністю рифів, любителям поплавати з маскою теж робити в цьому готелі нечего.І в лагуні холодна вода, їздили на екскурсію на морську рибалку від Tez Tour, всім рекомендую, прекрасні рифи і вода у відкритому морі набагато тепліше. Тому можу рекомендувати Дану для спокійного, пляжного відпочинку, а також відпочинку з маленькими дітьми. Але я в цей готель більше не поїду, занадто нудно. Бажаю всім приємного відпочинку.

07.12.2011 18:38 Надія. час відвідування: Октябрь 2011

Готель дуже сподобався. Харчування відмінне (я не любитель морепродуктів, а ось м'яса різного предостатньо). Дуже велика, чиста, красива територія, чистий великий пляж, на якому постійно прибиралися. Недалеко від готелю є зовсім маленький кораловий риф, де можна поплавати з маскою. Прилетіли приблизно в 8 ранку, заселили відразу, ми відразу дали 30 доларів за хороший номер. Нам запропонували на вибір номер ближче до моря або великий номер. Ми вибрали номер ближче до моря, тому що приїхали купатися, а не дивитися телевізор в номері. Номер невеликий, але чистий з великою ванною, балконом, кондиціонером і т.д. На пляжі є ресторан, де ми обідали, щоб не втрачати час на ходіння по території. Обслуговування дуже хороше всюди. Дійсно все заточене під німців, тому треба вести себе як вони: посміхатися, говорити спасибі, будь ласка і т.п. , А якщо ви ще й чайові будете залишати (ми залишали іноді чисто символічно нашим офіціантам 1фунт або долар), то у вас взагалі ніколи ніяких проблем не буде. Хтось говорив, що росіян не люблять - правильно - не треба ходити з вічно невдоволеної міною. Ще непогано знати англійську (я говорю вільно трохи німецькою). Раджу взяти прогулянку на яхті не у ТезТур, а у місцевих (при готелі є центр, хлопці самі до вас на пляжі підійдуть). У них трохи дешевше і набагато цікавіше, вони возять туди, де живуть дикі дельфіни і є шанс їх побачити - нам пощастило і ми їх бачили. У ТезТур брали 2 прогулянки на яхті (одна з них дайвінг) - посередньо. Море настільки чисте і прозоре, що можна плавати з маскою і трубкою і все прекрасно видно. Маски краще свої купити, щоб не облизувати чужі, які дають на екскурсіях. Ні в якому разі не купуйте у ТезТур 1001 ніч !!!! Це повний відстій. її зазвичай дають в подарунок, теж не варто - втрата часу. Просіть щось інше. У Спа теж не варто, ми спробували хамам - жах. У Туреччині 1000 разів краще. Якщо хочете спробувати смачну національну їжу - їдьте самі в Хургаду (таксі) в район Марина. Там дуже красиво, багато ресторанів на узбережжі. Ми вибрали Nubian restaurant - їли фаршированих голубів, баранину. Там є верблюжатіна та інші ласощі. Там думаю можна знайти у ресторани з морепродуктами. У готелях все одно не те))) Всім гарного відпочинку!

15.11.2010 20:25 Дарина. час відвідування: 02.11.10

Росіяни! У цей готель їздити не надо.Стандартние номера без балкона без терасси.В барі росіян не обслужівают.Не бачать в упор.Но є плюси.Море, ресторан, лінива речка.По якої ходить маленький катер.Безобразний преем зустрічає ТЕС ТУР кинули на свавілля судьби.Заселялісь 3 години, номери дали з видом на робочу зону (1011) номер.Постоянний гул витяжкі.Уборка номера тільки після обіду, о 17: 00.Чаевие ролі не іграют.Тянет на 3 звезди.Такіх грошей готель не варто !! Хочу передати величезний привіт аніматору ЮЛЕ яка добре ставиться до росіян.

10.08.2010 20:31 Дмитро. час відвідування: 02-09.2010

Був в готелі з 2 серпня по 09 серпень 2010 ..
До туризму не маю ніякого відношення, перед виїздом довго вибирали готелі, читали відгуки (та відгуки про відгуки :-), говорили, що багато "замовних", як позитивних, так і негативних) .. Вибрали Дану, про що жодного разу не пошкодували !
Все супер!! Фотографії готелю відповідають дійсності ... Можна багато говорити про плюси, набереться багато "букв" :-), простіше сказати про мінусах..Іх два з половиною ..
1.Море в лагуні дійсно мутное..Но !! Купатися це не заважає, пісок з плавок НЕ вигребалі..Ето заважає тільки пірнати з маскою, але в лагуні НІЧОГО дивитися !! Рибок і рифи (нехай і невеликі) треба дивитися за косою, в смузі прибою ..
2.Офіціанти в барах і на пляжі дійсно частіше підходять тільки до іноземців, можуть забути принести заказ..Но нам не соромно було відірвати якесь місце і дійти до бару, не весь же час пластом лежати !!
2,5. Жарковато !! Один день доходило до 47 *, і в цей же день не було ветра..Но це не до готелю, це до країни, знали, куди і коли їхали ...
Решта - в плюси ...
Гроші за номер не давалі..Да, дали з видом на технічний проїзд і на сусідній готель, але там все чистенько, зелено, і вантажівки не їздять :-) ..У номері тільки ночували ...
При заселенні виявили перегоріла лампочку.Еще ні до кого не зверталися і не розпакували валізи, як прийшов електрик і замінив :-)
У передостанній день перестав працювати кондиціонер, після звернення через 40 хвилин прийшов ремонтник і ще через годину замінили фреон і роботу було відновлено ...
Їдьте! Не пошкодуєте!

28.12.2009 18:12 Тетяна. час відвідування: 11,2009

Готель - чудовий, відпочивали там вже не перший раз. Він став лише краще - прибудували ажурні балкончики. А то, що там мало росіян, мені здається це зовсім не страшно. Персонал спілкується на всіх мовах. У нас з цим проблем не було. Ну, да, повимогалі гроші, але заспокоїлися 10 $ c носа .Це вважаю їх національної особенностьью .... А рифи там є, розгулятися з масочкой - місць предостатньо.
Відкрили новий спа-центр. Але він - зовсім не кращий за старого, просто дорожче.
І з харчуванням там проблем немає. Тільки моторошні сноби і зануди можуть нити, що є там було нічого. Пельменів їм не вистачає і по харчо вони скучили ...

17.12.2009 11:45 Наталя. час відвідування: 05.2009

Після того, як Tez tour доставив мене з чоловіком в готель, не минуло й кількох хвилин, як до нас підійшов російськомовний представник готелю, попросив заповнити анкету, зібрав паспорти. Ми поклали в паспорт 20 доларів, представник, побачивши їх, тут же подякував. Далі нам запропонували пройти в ресторан пообідати. Після обіду ми отримали ключі від номера і нас повезли в 5-ий корпус. Попередньо начитавшись відгуків про неймовірно маленьких стандартних номерах, я нервувала. Але побачивши номер, з полегшенням зітхнула - так, не величезний, але і не крихітний, як тут писали деякі! Він відрізнявся від стандартних номерів інших готелів, де ми побували раніше, тільки відсутністю столика і крісла, і відповідно того простору біля балкона, де вони повинні знаходиться. Ще в номері немає ванни, а замість неї обгороджений неглибоким бортиком кахель, що у мене спочатку викликало деяке здивування, але потім з'ясувалося, що, якщо під час прийняття душу задёргівать шторку (та ще з урахуванням прекрасного слива), вода на підлогу не потрапляє. Номер чистий, двоспальне ліжко, телевізор - плазма, балкон великий, «рідний», в тому сенсі, що ні прибудований (в готелі всі номери з балконами, але половина з них - це невеликі, пізніше прибудовані, дерев'яні). Вид дуже хороший. Перше, що ми помітили - це була чапля, походжав під балконом по травичці, навпаки річка, посередині якої як би "острів", де знаходиться басейн, бар і ресторан. Через річку до "острову" веде міст. Це центральна частина готелю. Щоб було зрозуміліше, можна подивитися схему готелю на фотографіях туристів. По річці курсують катери, які возять відпочиваючих від ресепшена до середини готелю (до «острову») і далі до пляжу. При цьому розважають катаються на катамаранах і човнах, описуючи навколо них кола, тим самим створюючи хвилі. У річці живуть найкрасивіші риби, величезний краб і скат. У нас був своєрідний ритуал - після сніданку підгодовувати рибок захопленим з ресторану хлібом, милуватися і фотографувати їх. Окремо не можу не сказати про їжу - вона чудова !!! Всього дуже багато, різноманітно і смачно! Офіціанти привітні і дбайливі, якщо так можна висловитися, за напоями ходити доводилося вкрай рідко, вони їх пропонували, приносили і в міру необхідності підливали. Пляж - пісок, лежаків багато, людей теж, але в який би час ми не приходили - завжди знаходили вільні лежаки саме там, де хотілося. Дуже сподобалася піщана коса, яка з лівого краю пляжу йде в море, по ній можна довго йти або уздовж неї плисти. Для мене, боїться глибини, останнім виявилося дуже корисним - вперше в житті я далеко запливала, тому що знала, що в будь-який момент можу вибратися на косу. На косі під час чергового припливу я побачила маленького ската і кілька красивих риб. На пляжі весь час годують і напувають, до речі також як і біля басейнів. Іноземців в готелі істотно більше, ніж росіян. Дуже сподобалася прогулянка на яхті (кілька островів з коралами, де все плавають в масках і дивляться риб + «Райський» острів, де ми купалися і загоряли). Причому ми не в перший раз в Хургаді і вже були на такій екскурсії, але ця була особливо душевної і приємною !!! Всім рекомендую, але найголовніше купуйте її тільки у місцевих в Скайцентре на пляжі, не дивлячись на те, що Вас будуть відмовляти тезтуровци-гіди. Нам вони взагалі сказали, що місцеві в Скайцентре не роблять екскурсій для росіян. Нічого подібного, ще як роблять! І їх яхти відпливають від готелю і припливають в готель, на відміну від тезтуровскіх, які відпливають від Хургади і припливають в Хургаду. Один раз для різноманітності сходили навпаки в Havana Club. Випили по Піна Колада, віддали 12 доларів і вирішили, що в готелі цей коктейль готують також, при цьому безкоштовно. Чи не сподобалося шоу «Тисяча і одна ніч» в сусідньому готелі - не раджу. Можу ще багато хорошого написати про отеле.Не впевнена, що він підійде для молоді (хоча молодіжна копання, з якої ми їхали в автобусі назад в аеропорт, була в захваті), але людям середнього і старшого віку, які цінують комфорт і хороший сервіс, дуже його рекомендую.

27.11.2009 18:17 Геннадій. час відвідування: 11.2009

Повернулися з готелю додому 24 листопада. Пробули там два тижні. При загальній високій оцінці є окремі моменти, які подгажівают картину повного благоденства, і від яких не відмахнутися. Судячи з іншими відгуками вони типові для цього готелю. Відпрацьована система здирництва грошей за поселення в пристойний номер. Їжі багато постійно, але вона однотипна день у день. Фрукти у підмосковній господині середнього достатку в цю пору року на столі різноманітніше. Пиво строго одного сорту. На пляжі тісно. Якийсь дурень додумався перетворити частину коралового берега Червоного моря в пісочний пляж з каламутною водою. В готелі засилля німців: їх звичаї, їх норми і правила поведінки. У цьому сенсі адміністрація готелю "лежить під німцем щільно". Часто анімація на рівні дворової самодеятельноті.

18.11.2009 20:23 Олена. час відвідування: 08/11 / 09-15 / 11/09

Відпочивала з дитиною 12 років 08.11-15.11. Чудова доглянута територія. Радує наявність теплих басейнів, враховуючи холодні вітри цілком корисно. Харчування досить різноманітно, навіть для дитини який в принципі їсть далеко не всі. Фрукти є завжди і не поганий вибір. Тепер про не приємне: гідний номер нададуть тільки в тому випадку якщо даси взятку.Бесплатно ні ні, ще й інший готель посоветуют.Непріятно.Анімація просто нікакая.Развлекаться доведеться своїми сіламі.Как днем ​​так і вечером.Клуб так собі. Загалом якщо море-сонце-фрукти цілком прийнятно.

07.10.2009 16:11 Наталія. час відвідування: 08.09

Були в готелі 2 дівчини з дитиною 3 роки. В Єгипті 2 раз, до цього відпочивали в Golden 5 Diamond. Найголовніше, що засмутило - море. Їхали, прочитавши про зручний вхід в море, про штучну лагуну. Відразу скажу: вранці лагуна крижана, каламутна, ввечері - часто приганяє тину. Купили тапки, вранці стали ходити на саме море (по краю лагуни мілину). Ось там дійсно було найчистіше море, тепле. Тільки був дуже сильний вітер і хвилі. Але нашій дитині шалено сподобалося, верещав від захвату.
Харчування - непогане, але кожен день одне і те ж. Арбузов за 12 днів не було жодного разу. Дині 1 раз. І зелені груші, сливи. Правда, кілька разів давали гуаву - гидота рідкісна. Дитині сподобався молочний суп, сказав, що дуже смачно. І наминав місцеві булочки і Пироженко.
Номери росіянам дають дуже прості, якщо не сказати найгірші. Нам спочатку дали номер з 2-ми ліжками і розкладачкою, яка двічі склалася разом з дитиною, поки він спав. Але найцікавіше - номер на останньому поверсі, без балкона. Зате над номером - центральний кондиціонер, гул стояв жахливий цілодобово. Потім поміняли номер за 30 баксів. Дали номер менше, з 2-ма ліжками, з великим балконом, який виходив на ресторан. Все б нічого, якби не жива музика до 11 вечора по їх часу. Один співак з приголомшливим голосом, хорошим репертуаром. Другий - просто кошмар! Хотілося вийти на балкон і прокричати: "Не мучте бідну тварину! Пристрілите кота!"
У першому номері прибирали дуже добре. У другому - можна сказати, що і не прибирали. Просто заправляли ліжко (не змінюючи постільна білизна). Всім, хто хоче відпочити в цьому готелі - вибирайте номера в кінці 2000 корпусу, не беріть 1000 і 6000. Їжа у всіх ресторанах однакова. Якщо чесно, пошкодувала, що переплатили стільки грошей. В Golden 5 Diamond і харчування краще було і море чистіше і красивіше. А ще персонал: мені трохи набридло під кінець відпустки відбиватися від запрошень випити чашечку кави в Хургаді після їх робочого дня. Причому, жодного разу не дозволяла собі зайти в ресторан або на reception в купальнику. Особисто мені було неприємно настільки нав'язливе чоловічу увагу.

15.09.2009 15:59 Світу. час відвідування: 08.09

Готель знаходиться на першій береговій лінії. У готелю велика красива зелена територія. Є штучна лагуна (лінива річка), купатися в ній заборонено, але можна покататися на човні. Невелікі номери. Тепер у всіх номерах добудовані балкони. Пляж великий, пісок, дещо не вдалий вхід в море. Харчування відмінне. В готелі своєї дискотеки немає, але для туристів готелю, дискотека Havana - 5 разів на тиждень безкоштовно. Вона знаходиться поруч з готелем, через дорогу. Також для туристів готелю Дана Біч, шоу "1001 ніч", яке проходить в готелі Alf leila wa leila - 1 раз на тиждень безкоштовно. Кожен день дитяча та доросла анімація.

26.08.2009 16:34 Вероніка. час відвідування: 25.07.09

За кордоном не перший раз, завжди відпочивала в 5, є з чим порівняти. Готелем залишилися задоволені: велика територія, годують з ранку до вечора на забій, меню з кожним днем ​​змінюється не дуже сильно, але в принципі воно й так досить різноманітно, так що за 10-12 днів відпочинку набриднути не встигне. Фруктів було мого: сливи, яблука, груші, банани, апельсини і фініки були присутні в обов'язковому порядку, час від часу з'являлися інжир, дині та ананаси. На території 4 ресторани, два основних і два середніх за розміром. У невеликих ресторанчиках передбачені пізні сніданки і пізні вечері, тому якщо хтось не встигає прокинутися до 10, або повечеряти до 22:00 голодними все одно не залишуся.
Пляж великий, є вибір де купатися: можна у самого берега з хорошим заходом, можна обійти з одою боку і піти плавати на хвилях, якщо піти з іншого боку то там будуть рифи для нирців.
Сервіс: обслуговування хороше, прибирання в номері щодня, і на рівні, незалежному від того залишаєте ви чайові чи ні. А ось офіціантові чайові можна дати, тоді він сам вам весь вечір буде тягати напої з бару, навіть носити склянки не доведеться.
Анімація: у порівнянні з Туреччиною анімація слабка, зате в готелі кожен вечір жива музика з 9 до 11 вечора, іноді дають поспівати і самим туристам). Через дорогу від готелю нічний клуб Гавана клаб. На другому поверсі клубу можна посидіти поспілкуватися попити напої, внизу танцюють - танцпол маленький, але заради інтересу і движуху пару раз сходити можна.
Навпроти готелю через дорогу великий торговий ряд - один вечір відпочиваючі незмінно витрачають на похід по ньому. без покупок повернутися звідти складно, особливо якщо ви росіянин (а))))

04.05.2009 18:16 Арсеній. час відвідування: 17-25 квітня 2009

Відпочивав з дівчиною
Загальні враження "хороші", але не "відмінні"
ТезТур і переліт Трансаеро - тут без проблем не було, хоча по прильоту, коли всі почали по автобусах розходиться, наш автобус стояв чомусь дуууже довго, і самого гіда в ньому не було (і водія теж) - тобто варто заведений автобус (що добре тому що працював кондей), а в ньому нікого, крім туристів ... гіди з рядом стояли також тезівські автобусів розводили руками ... коротше як то неприємно, навіть коли гід таки приперся народ вже його і слухати не хотів .. .
Далі про сумне ... заселення, навіть 20 баксів не врятували нас від вкрай жахливого номера - нам дали, в принципі, все як і замовляли: гарний вигляд, НЕ перший поверх, велике ліжко ... але при цьому ця ліжко займала 80% площі номера, меблі сама обшарпана (причому сильно) та yoщё і не всі лампочки в номері працюють (back in USSR). На перший день після прильоту вирішили не лаятися (тим більше лампочки нам миттєво полагодили), але потім виявили, що в номер з кондея летять комарі ... не просто "комарі" а "комарі!" та ще й в такій кількості! У номері, до речі дбайливо стояло місцеве засіб від комарів, але воно не допомагало, пробували і кондей не включати і вікно не відкривати - марно, вночі комарі чудесним чином проникали в номер. Потрібно визнати, що не пам'ятаю коли мене так багато кусали комарі навіть у нас на Батьківщині ... з покусаними руками і ногами на 3-й день на рессепшене влаштувавши невеликий скандал, нам дістався номер в іншому корпусі (де, в основному, німці) ... і в від тепер про хороше - просторий номер, без КОМАРОВ, з жк телевізором - все працює, меблі нові, душ великий - коротше все так як і повинно бути бути в нормальному готелі. Мабуть фраза: "Shiteest five-stars hotel i've ever see" (вибачте за мій англійська), сказана в присутності гіда подіяла як треба. Плату з нас за переселення звичайно ж не взяли.
а так:
плюси:
-ухоженная хороша територія
-адекватні персонал, іноді навіть люб'язний
-досить хороший ресторан (и)
-Є гарні номери
-безкоштовно сейв і поповнюваний міні-бар (дрібничка, а приємно)
-басейни хороші
-пляж і з обмілиною і з глибиною
мінуси:
-пляж не дуже чистий, і вода в теж - валяються недопалки і їжа (причому саме з цього готелю), не дивлячись на те що пляж чистять, хоча могли б і краще чистити.
-Є просто жахливі номера, які начебто перекачували сюди з 2-3-зіркових готелів.
- анімація повний нуль, їх взагалі не видно не чутно - зі своєю функцією не справляються на 99,9%.
В принципі готель не поганий, але нуднуватий.
Контингент на 70% німці, 20% росіяни та 10% інші (французи, словаки, українці і т.д.)
Корпус з комарами це 6-й, а без комарів 2-й.

28.07.2008 8:24 Ольга. час відвідування: 02-16 июня 2008г

Готель Дана Біч в цілому залишає позитивні враження. Красива територія, уважний персонал, смачне і різноманітне харчування. Вік відпочиваючих від 30-35 років і старше. Багато сімей з дітьми. Для молоді готель, мабуть, буде нуднувато. Анімація слабенька. Дискотека виведена за межі готелю. Після 23 годин на території-тиша. Недолік готелю - каламутне море (штучно вирита лагуна). Крім того, практично половина номерів не має балконів, вид з них на господарські будівлі.

публікація відкликання

Ми будемо вдячні, якщо Ви залишите свою думку про цей готель. Для цього Вам потрібно заповнити поле "Ім'я", а в полі відкликання поділитися своїми враженнями про відпочинок в даному готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можливість зворотного зв'язку з Вами в разі виникнення будь-яких питань у відвідувачів сайту.

|
->

інші готелі
курорту Хургада

5 * 5 *

4 * 4 *

3 * 3 *

2 * 2 *

Наші проекти

Новости