Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

МТС. «ЗАБУГОРІЩЕ»

МТС представив новий принцип тарифікації за кордоном - вартість дзвінків та мобільного Інтернету при виїзді за кордон не буде змінюватися, хвилини і інтернет-пакет витрачатимуться «як вдома» МТС представив новий принцип тарифікації за кордоном - вартість дзвінків та мобільного Інтернету при виїзді за кордон не буде змінюватися, хвилини і інтернет-пакет витрачатимуться «як вдома». Оператор запускає новий тариф «Забугоріще» і однойменну опцію, яку з 18 липня можна підключити і на інших пакетних тарифах.

- Абоненти МТС першими в Росії отримають можливість використовувати свій звичний пакет послуг в поїздках за кордон. Упевнений, що цей простий, прозорий і доступний принцип тарифікації дозволить нашим клієнтам не замислюватися перед тим, як викласти нову історію в Instagram, здзвонитися по відеозв'язку з друзями або подивитися серію улюбленого фільму. Щоденна плата за послуги порівнянна з ціною однієї поїздки на громадському транспорті в Європі, і тепер нашим абонентам не потрібно буде підключатися до мережі Wi-Fi в готелі або шукати кафе з доступом в Інтернет, - зазначив віце-президент МТС з маркетингу В'ячеслав Миколаїв.

Пакетний тариф «Smart Забугоріще» включає в себе 7 ГБ мобільного Інтернету і 350 хвилин дзвінків в тиждень. При виїзді за кордон інтернет-трафік і хвилини будуть витрачатися з пакетів, як ніби абонент не покидав країни. Невикористані хвилини і трафік будуть переноситися на наступний тиждень. У разі, якщо абонент повністю витратив свій пакет хвилин, далі послуги будуть тарифікуватися по 25 рублів за хвилину, що в рази нижче стандартних цін в роумінгу.

Вхідні дзвінки в роумінгу будуть безкоштовними. Щоб уникнути підвищених навантажень на мережі роумінгових операторів, компанія передбачила технічне обмеження в 100 хвилин в день, тобто абонент зможе розмовляти по телефону більше ніж півтори години з дзвоном йому друзями, знайомими і колегами.

У 29 популярних країнах щоденна плата за роумінг на тарифі «Забугоріще» складе 290 рублів, а в інших - 390 рублів. Ці гроші будуть зніматися з рахунку абонента тільки в тому випадку, якщо клієнт виходив в Інтернет або дзвонив в поїздці.

Абоненти тарифів лінійки Smart і Ultra також можуть перейти на новий принцип тарифікації. Для цього вони можуть підключити опцію «Забугоріще» в додатку «Мій МТС» або набрати на телефоні команду * 111 * 771 #.

«Забугоріще» є альтернативою опцій «Нуль без кордонів» для безкоштовних вхідних і «БІТ за кордоном» для мобільного Інтернету. Використання «Забугоріща» майже в два рази дешевше, ніж підключення комбінації опцій «Нуль без кордонів» і «БІТ за кордоном» (95 + 450 рублів на добу), при цьому абонент отримає більший обсяг послуг. Одночасне підключення «Забугоріща», «Нуль без кордонів» і «БІТ за кордоном» неможливо.

290 рублів в день «Забугоріще» буде коштувати в Вірменії, Чехії, Німеччини, Греції, Угорщини, Італії, Мальті, Нідерландах, Португалії, Румунії, Іспанії, Туреччини, Великобританії, Абхазії, Болгарії, Франції, Швейцарії, Чорногорії, України, Австралії, Єгипті, США, Канаді, Ізраїлі, Тайвані, Таїланді, ОАЕ, Індії та ПАР.

В інших країнах плата за пільгові умови в роумінгу становитиме 390 рублів. За ці гроші абоненти отримають безкоштовні вхідні дзвінки з 1 по 10 хвилину кожного розмови, 25 рублів за хвилину вихідних дзвінків в Росію з другої по п'яту хвилину розмови, а в ряді країн - ще і безлімітний мобільний інтернет. Більш детальні умови - за посиланням .

З урахуванням того, що абоненти МТС, як правило, не відправляють в поїздках SMS, вважаючи за краще користуватися мессенджерами, «Забугоріще» не поширює свою дію на традиційні текстові повідомлення, вартість яких, як і раніше, буде тарифікуватися в залежності від країни подорожі.

Новости