Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

До акції # БезлімітіщеКачает від МТС приєдналися 700 могілевчан *

В рамках акції # БезлімітіщеКачает в Комсомольському сквері Могильова працювала зона відпочинку в інтернеті з червоними гамаками МТС. За вихідні в ній відпочили близько 700 могілевчан.

За вихідні в ній відпочили близько 700 могілевчан

Відпочити в гамаках приходили сім'ями і з друзями: городяни і гості міста фотографувалися, слухали музику, проводили час в інтернеті - спілкувалися в соціальних мережах, дивилися відео і грали в улюблені ігри.

Тепер відпочити в червоних гамаках МТС можна на літніх терасах ресторану «Габрово» по вул. Першотравневій, 31, ресторану «101», в пер. Пожежний, 4 і кафе «Буффет», на вул. Комсомольській, 5. Ті, хто хоче стати володарем червоного гамака, можуть взяти участь у конкурсі. Для цього потрібно надіслати фото в червоному гамаку МТС з хештегом # БезлімітіщеКачает на пошту [email protected] з коментарем про те, що ви любите робити під час відпочинку в інтернеті - які ресурси відвідувати, дивитися серіали або вивчати новини в соцмережах, шукати незвичайні майстер -класи або кулінарні рецепти і т.д.

П'ять авторів самих творчих фото і коментарів отримають в подарунок червоні гамаки. Детальна інформація про конкурс розміщена на сайті оператора.

Тарифний план «Безлімітіще» дозволяє витрачати інтернет-трафік в будь-яких обсягах, а для розмов нараховується 400 хвилин в усі мережі щомісяця. Плюс щодоби абонент отримує 50 МБ для безкоштовної роздачі інтернету. Нові абоненти МТС, які підключилися на цей тариф по 15 листопада, отримують в подарунок безкоштовний доступ до сервісу «МТС Music» на півроку.

УНП 800013732 СТОВ «Мобільні ТелеСистеми»

Новости