Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорти Берн взимку: забронювати готель Берн, оренда житла Берн на гірськолижних курортах

  1. Горнолижка в Берн: готель або оренда житла?
  2. Гірськолижні готелі Берн
  3. Розміщення Берн: будинок для відпочинку, вілла, котедж, апартаменти?
  4. Берн і його гірськолижний курорт льодовик 3000, Віллар Грійон Ле-Дьяблере і Шаркмон
  5. Ідеї ​​для екскурсій Берн - пам'ятки, події, яскраві місця
  6. Спеціальні регіони Ленцерхайді
  7. Відпочинок в горах
  8. Відпочинок на Amsoldingersee
  9. Велнес-готель Берн

Пристойний зимовий відпочинок в регіоні Берн? Вашій увазі можливості зимового відпочинку в Берн. Будь-то заїзд на Великдень або у міжсезоння, маленький відпустку або повноцінна поїздка - варіанти на www.ski-holidays.ru корисні для різних випадків. Крім бронювання готелів на гірськолижних курортах в Берн, www.ski-holidays.ru представляє інформацію про трасах, доступних пам'ятки та ін.

Гірськолижний відпочинок в регіоні Берн







Горнолижка в Берн: готель або оренда житла?

Готель, апартаменти або будинку в околицях регіону Берн - на www.ski-holidays.ru. орендуються і знімаються і витончені квартири, і розкішні номери з гірськолижним бонусом, і комфортабельні будинки для декількох сімей. Для пошуку кращого об'єкта житла для гірськолижного відпочинку на www.ski-holidays.ru розроблений зручний функціонал з широким набором опцій: можна вибирати власні списки об'єктів по обраних умов, будь-то вартість проживання, дата заселення або близькість до трас.

Гірськолижні готелі Берн

Гірськолижний відпочинок: недорогі готельні пакети для гірськолижників і не тільки від готельних компаній. Буває так, що належать одній родині готелі в Берн не присутні в наборах туроператорів. Зате такі невеликі отельчики нескладно знайти в сервісах бронювання, в т.ч. і на www.ski-holidays.ru. В регіоні спортивний відпочинок має великий потенціал, а старовинні готелі користуються взимку підвищеним попитом з боку гірськолижників. Важливо: для предзаказапредварітельного замовлення найчастіше потрібна кредитка.

Готелі в Берн Готелі в Берн

Бронювання 1673 готелів в Берн
від 269.5 CHF за ніч

Показати всі готелі

Туристичний ваучер для катання на лижах Берн: готелі Apartment Aregg - GriwaRent AG, Apartment Gwächta - GriwaRent AG або Chalet Schoberli - GriwaRent AG пропонують проживання для для фанатів зимового спорту. В даних готелях в ціну номера включається не тільки плата за житло, але і додаткові сервіси, як, наприклад, замовлення скі-пасів або трансфер на траси. Перевагами гірськолижних готелів регіону вважаються також вигідне вигідне розташування, прямий вихід на гірськолижні траси, лижні кімнати, доступ до гірськолижних школам та ін. C недавніх пір готелі стали додавати в набір послуг лікувальні кабінети і парні, лазні і сауни

Розміщення Берн: будинок для відпочинку, вілла, котедж, апартаменти?

Бронювання на Різдво в Берн готелів проводиться кредиткою. Замовлення вілл в Берн взимку здійснюється кредиткою, а також іншими шляхами.

Каталог варіантів проживання на ski-holidays.ru використовує пропозиції своєї бази об'єктів, де присутні в тому числі котеджі в Берн від багатьох авторитетних ресурсів і приватних власників

У кожного свій смак: проте завжди є типові стандарти туристичного розміщення, а також нестандартні методи. Думки туристів дозволяють прояснити якість проживання та скласти уявлення про нього ще до вселення. Публікуйте відгуки в готелях і апартаментах в регіоні Берн на ski-holidays.ru!

Берн і його гірськолижний курорт льодовик 3000, Віллар Грійон Ле-Дьяблере і Шаркмон

Спортивний туризм в Берн має можливості для катання, в т.ч. лижні траси на таких гірськолижних курортах як льодовик 3000, Віллар Грійон Ле-Дьяблере і Шаркмон. Це містечко добре відомий як регіон зимового спорту. Тут є і затишне проживання (включаючи апартаменти у трас), і професійні гірськолижні інструктори, інші сервіси, як, наприклад, прокат і трансферти на схили. Інші гірськолижні курорти регіону:
* Горнолижка курорту Санкт-Штефан
* Горнолижка курорту Лауенен
* Горнолижка курорту Адельбоден

Ідеї ​​для екскурсій Берн - пам'ятки, події, яскраві місця

У зимові місяці ритм місту Берн задають, звичайно ж, всілякі снігові розваги. Саме вони - в фокусі багатьох туристичних подій. Гірськолижне майстерність: вже сьогодні гірськолижний відпочинок стає одним з лідерів туризму. Самі ближні з існуючих гірськолижні курорти льодовик 3000, Віллар Грійон Ле-Дьяблере, Шаркмон, Les Hauts-Geneveys-Tête de Ran (Les Gollières) і Gstaad - Château d'Oex відкривають свої двері для новачків і профі.

Цікаві пам'ятки роблять Берн повноцінним туристичним містом. Для відпочинку з дітьми пропонуються парк відпочинку Sommerrodelbahn Rellerli, Magic Park або Seilpark Gantrisch. Кожна дитина полюбить світ звірів в Erlebniswelt Seeteufel, Alpenvogelpark або Tierpark Dählhölzli. Пам'ятники релігійного спрямування: почати можна з огляду French Church Bern, Münster Bern і Münster Cathedral. Гравці в гольф зможуть знайти в літні місяці Thunersee Golf Club, Oberburg Golf Club і Gstaad Saanenland Golf Club, де є потенціал зайнятися спортом. Для просування акцій міста задіяний - BE! Tourismus AG, Jura & Trois-Lacs або Bern Tourismus - з порадами і підказками по регіону.

Те, що взимку є гірськолижне ельдорадо з численними гірськолижними трасами і підйомниками і ошатними красотами, в теплу пору року стає майданчиком для гірських подорожей, з бальнеологічними курсами і великою кількістю можливостей для відпочинку з сім'єю. Звичайно ж, не тільки морозною свіжістю живий Берн. Ландшафт і свій туризм цілком підходять і в якості доступного літнього відпочинку.

Спеціальні регіони Ленцерхайді

Такі напрямки, як Східна Швейцарія, Санкт-Галлен, Ленцерхайді, Аксальп, Міттельбюнден, Цюрихское озеро, Золотурн, Озеро Біль, Кантон Юра, Моозальп, Вісп, Ааргау, Цюріх, Зустенпасс і Масив дю Юра активно рекламуються туристичними компаніями і національними турбюро країни Швейцарія . Вони формують вигляд Берн в т.ч. і як центру зимового відпочинку.

Відпочинок в горах

Могутні гори і гірські масиви - відомий напрямок відпочинку у зимового туризму в регіоні. Прогулянки в горах і хребти, чисті гірські озера, лижна цілина - ландшафти служать безумовної пам'яткою. В регіоні Берн можна знайти такі гори, як Гара Фінстераргорн, Titlis, Chaux Ronde, Galenstock, Nesthorn, Geisshorn, Gross Wannehorn, Gärstenhörner, Dammastock і La Berra. А ось і курорти для відпочинку в горах:
* Відпочинок в горах Affoltern Im Emmental
* Відпочинок в горах Адельбоден
* Відпочинок в горах Аксалп

Відпочинок на Amsoldingersee

Amsoldingersee, Stausee Wohlen, Oeschinensee, Brienzersee, Gelmersee, Grimselsee, Engstlensee, Blausee, Gerzensee und Bielersee - все це озера в регіоні Берн. Чи не кожне з упоямнутих озер виступає чудове місце для літа. Поплавати, пройтися уздовж справжніх берегів і, безумовно, посидіти у води з вудкою. У деяких випадках може повезти з з прокатом велосипедів прямо на пляжі, організованими екскурсіями або навіть з лікувальними центрами. Які міста регіону Берн розташовуються поруч з озерами? Ось лише деякі приклади:
* Відпочинок на озері гуттаніт
* Відпочинок на озері Іннерткірхен
* Відпочинок на озері Рінггенберг

Велнес-готель Берн

Отримати справжній відпочинок в Швейцарія в потрібній атмосфері! Готелі Hotel Viktoria Eden, Geniesserhotel Le Grand Chalet, Romantik Hotel Schweizerhof або Hotel Caprice - Grindelwald в регіоні "Берн" пропонують спеціальні програми з упором на оздоровчий відпочинок.

Горнолижка в Берн: готель або оренда житла?
Які міста регіону Берн розташовуються поруч з озерами?

Новости