Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Білому морі, оренда яхт і риболовля в Карелії з Чупінскім яхт-клубом

  1. Тоня Иваньково.

Шановні друзі

Шановні друзі! Рибалки, мисливці, туристи! Чупінскій морської яхт-клуб анонсує здачу в оренду будинків рибалки, лісових хатинок, котеджів в північній Карелії на березі Білого моря, і озерах в Лоухського районі республіки Карелія. До ваших послуг вдома на Тонева ділянках Білого моря і озера Пяозеро. Ви можете зняти будинок різного рівня комфорту на період від однієї доби. Проживати самостійно або скористатися послугами рибальського гіда, кухаря, найняти плавзасоби для здійснення водного походу, скористатися послугами автомобільної та водної закидання.

ПОДРОБИЦІ >>>

Будинок розташований на фермерській території великого друга нашого яхт-клубу, помора - Сергія в урочищі Соностров Будинок розташований на фермерській території великого друга нашого яхт-клубу, помора - Сергія в урочищі Соностров. Соностров ще називають «Мекка тріскової риболовлі»! Будинок являє собою відреставрований невеликий карельської будинок в минулому невеликого села. Поруч розташована мідієвих плантація. Будинок стоїть на галявинці оточеній малинник в 70-ти метрах від моря і в 100 метрах від гирла Сонрекі в яку на нерест заходить кумжа, сьомга і горбуша.

Тип розміщення - «похід», необхідні спальники, (за вашим бажанням може бути застелене постільна білизна).

Детальніше...

Тоня Иваньково.

Комплекс дерев'яних споруд розташований на старовинній рибальської тоні використовуваної для промислу з 17-го століття. Великий двох поверховий будинок, планування по «фінській» схемою. Тип розміщення - похідний будинок рибалки.

Будинок. Розташований в сосновому лісі на березі Білого моря, в 50-ти метрах від води. На першому поверсі будинку передпокій, велика кімната з піччю голландкою, в кімнаті дві вигородки з ліжками і столами в блоці по 4 людини (ліжко + шконку), планування блоку як купе поїзда, тільки просторіше, їдальня зі столом на 20 осіб, газова плита, умивальник, комплект посуду. Відра, баки для води. У 30-ти метрах від будинку туалет (сільського типу, на дві кабінки, сидячий У кострища коптильня, решітка для риби, дрова.

Детальніше...

Дорогі друзі, в наше сумбурне час інтернет переповнений різними пропозиціями про риболовлю в Карелії Дорогі друзі, в наше сумбурне час інтернет переповнений різними пропозиціями про риболовлю в Карелії. Однак, одне з найцікавіших напрямків - морська рибалка, представлено явно не значно, або однобоко. А саме, рибалка на Білому морі. Ви запитаєте, чому Біле море, чи не норвезькі фіорди і не карибський тролінг в стилі Хемінгуея. Саме про таку морській рибалці розповідають численні телепередачі та залучають рекламні проспекти глянцевих журналів. Все досить просто. Екстремально великих трофеїв і екзотичних видів ми тут не побачимо, а ринок морської риболовлі в Росії ще тільки складається і відчутний прибуток можуть принести тільки понад дорогі тури, через це Біле море в розрахунок і не береться. Риболовля на сьомгу і кумжу зрозуміла і відома середньому обивателеві. Це в першу чергу річки Кольського півострова з порогами, перекатами, недоступністю, цінами включають оренду вертольота з розрахунком на клієнта з доходом «вище середнього».

Детальніше...

Соловки, напевно, один з найвідоміших об'єктів культурної спадщини російської півночі. Всі чули про цю твердиню православ'я і шедеврі фортифікації, в наш час стала символом гноблення людей і основою ГУЛАГу. Тут проповідували і нудилися кращі уми Росії. Тут створювали свої шедеври художники, скульптори та архітектори. Понад 400 років Соловецький монастир був центром економіки Російського півночі і найбільшим феодалом на берегах Білого моря. Через Соловецькі острови пройшла низка російсько-шведських війн. Соловецький монастир став центром «розкольницький руху» і протистояння царським військам в 17-м столітті.

Детальніше...

Походи на яхті на Соловецькі острови Походи на яхті на Соловецькі острови. Оренда яхт на Білому морі.

Дорогі друзі, Вам пропонується унікальна можливість здійснити похід на крейсерській яхті. Ви зможете побачити Соловецькі острови, лабіринти і Сейду Кузовского архіпелагу, старовинні поморские села. Відвідати своєрідний «рибальський рай» - острів Соностров. Навчитися керувати крейсерській яхтою. Зрозуміти за що люблять вітрильний спорт справжні чоловіки.

Одним з елементів нашого походу стане науковий туризм. Пташині базари, спостереження за морськими ссавцями, не заходять за обрій сонце.

Детальніше...

Гостьовий комплекс в Чупе Гостьовий комплекс в Чупе.

Для зручності гостей яхт-клубу, ми раді запропонувати розміщення в гостьовому комплексі наших партнерів - туристської компанії "Кереть-Тур". Гостьовий комплекс безпосередньо примикає до території "Чупінского морського яхт-клубу" і знаходиться в безпосередній близькості від причальних споруд.

Гостьовий комплекс в Чупе є два невеликих затишних котеджу бюджетного рівня.

На першому поверсі розташовані дві двомісні кімнати і хол. На другому поверсі одна чотиримісна кімната з плануванням типу "Хостел".

Детальніше...

Причальний комплекс яхт-клубу представляє з себе сукупність причальних споруд і елінгу для ремонту і зимового зберігання флоту Причальний комплекс яхт-клубу представляє з себе сукупність причальних споруд і елінгу для ремонту і зимового зберігання флоту. "Чупінскій морської яхт-клуб" та його партнери готові надати Вам послуги з обслуговування маломірних суден.

Місце.

Чупінская губа Кандалакшского затоки Білого моря, територія Чупінского міського поселення. Причал в Чупе один з небагатьох причалів на Білому морі в північній Карелії.

Детальніше...

Новости