Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Термальні курорти Білорусії

  1. Вітебськ
  2. Гомель (Гомельська область)
  3. Мозир
  4. Ждановичі

Термальні курорти Білорусії розташовані як правило на базі санаторіїв - саме тут Вам проведуть обстеження і призначать курс лікування мінеральними водами, джерела з якими також є на території майже кожного санаторію.

Здравниці країни користуються величезною популярністю тому транспортне сполучення налагоджено тут дуже добре. Умови також створені самі висококласні: багатьом санаторіям привласнена перша категорія, що говорить про належному рівні обслуговування і сучасному медичному обладнанні.

У кожному з варіантів розміщення приготовлена ​​унікальна оздоровча програма: Ви будете приємно здивовані різноманітністю послуг, процедур, розваг в кожному з них.

Вода з мінеральних джерел здатна не тільки поліпшити стан шлунково-кишкового тракту, а й вивести з організму всі шкідливі токсини, які встигли накопичитися від постійного перебування в шумному загазованому мегаполісі.

Не варто забувати, що крім практичної користі даних джерел, величезним плюсом для туристів є їх розташування: нарівні з термальними джерелами добре впливає на загальний стан здоров'я хороший клімат місцевості. Відвідування термальних джерел Білорусії це відмінний спосіб привести себе і своє здоров'я в порядок і насолодитися ідеальною природою Білорусії.

Вітебськ

У Білорусі є безліч курортних містечок, де можна зустріти туристів з різних куточків світу, які приїхали оздоровитися. Однак Вітебськ можна назвати найкращим завдяки наявності санаторіїв з сучасним обладнанням, готелів будь-якого рівня комфорту, ресторанів, кафе. Можна ознайомитися з прекрасною історією міста, який славиться на весь світ роботами художників. Будиночок Марка Шагала не можуть пропустити на своєму шляху люди, які приїхали до Вітебська за лікуванням. Термальні джерела і свіже повітря допомагають поліпшити самопочуття.

Термальні джерела і свіже повітря допомагають поліпшити самопочуття

Вітебськ, вул. Замкова, д. 5 / 2а

Ціни від 5 458 руб.

Вітебськ, вул. Білоруська, д. 6а

Ціни від 1 990 руб.

Гомель (Гомельська область)

Вибираючи для відпочинку Гомель, не можна не згадати про лікувальні властивості мінеральних вод міста. Джерела мають різний хімічний склад, також прекрасним дією володіють торф'яні і сапропелеві грязі. Поліпшується обмін речовин, налагоджується робота органів травлення, відчувається сприятливий вплив на нервову систему, що робить курорт таким популярним серед відпочиваючих. Це дає можливість справлятися з тими чи іншими захворюваннями. Санаторії та готелі приємно здивують комфортабельністю, рівнем обслуговування і доступними цінами.

Санаторії та готелі приємно здивують комфортабельністю, рівнем обслуговування і доступними цінами

Гомель, пл. Привокзальна, буд. 1, пов. 2

Ціни від 449 руб.

Гомель, вул. Кисельова, 6

Ціни від 1 555 руб.

Мозир

Серед великої кількості оздоровчих курортів в Білорусі Мозир вважається самим затребуваним. Завдяки термальним властивостям і відмінному рівню якості і комфорту обслуговування в санаторіях і готелях міста можна отримати максимум задоволення від перебування тут. Кожного гостя чекає неймовірної краси природа, унікальна історія замку і каплиці, де буде цікаво провести екскурсію. Але найбільшою перевагою курорту є його лікувальний ефект, відсутність шуму і суєти, можливість відпочити в спокійній обстановці.

Але найбільшою перевагою курорту є його лікувальний ефект, відсутність шуму і суєти, можливість відпочити в спокійній обстановці

Мозир, вул. Калініна, д. 38

Ціни від 1 348 руб.

Мозир, б-р Юності, д. 26

Ціни від 3 000 руб.

Ждановичі

Санаторії Білорусі пропонують високий рівень оздоровчих послуг. Наприклад, реабілітаційно-лікувальний центр для дітей Ждановичі користується популярністю. Тут є можливість впоратися з проблемами зі здоров'ям максимально ефективно і легко. Підбираються індивідуальні програми, де застосовуються грязі та мінеральні води джерел. Місто має розвинену інфраструктуру, безліч готелів, ресторанів, кафе на будь-який смак. Тут люди можуть відпочинок поєднати з лікуванням, екскурсіями, розвагами. Паркові зони, квіткові алеї, свіже повітря і джерела з корисною водою стануть основними місцями відвідування.

Паркові зони, квіткові алеї, свіже повітря і джерела з корисною водою стануть основними місцями відвідування

Ждановичі, д. 18/2

Ціни від 1 121 руб.

Мінська обл., Сел. Ждановичі

Ціни від 1 734 руб.

Новости