Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

санаторій "Білорусія" сел. Кореїз

  1. КОРПУС №1.
  2. КОРПУС № 2
  3. КОРПУС № 3
  4. КОРПУС № 4
  5. КОРПУС № 5


Санаторій Білорусія в Криму - один з найвідоміших, знаходиться в Місхорі (селище міського типу Кореїз) в 15 кілометрах на захід від міста Ялта
Санаторій Білорусія в Криму - один з найвідоміших, знаходиться в Місхорі (селище міського типу Кореїз) в 15 кілометрах на захід від міста Ялта. Санаторій Білорусія розташований на висоті 100 - 150 м над рівнем моря. Відстань від будівлі клубу-їдальні до пляжу орієнтовно 480 метрів. Крутизна схилу від 15 до 30 градусів. Корпуси санаторію розташовані на території унікального парку - пам'ятки садово-паркового мистецтва початку ХХ століття, площею 8,5 га.
Паркова територія санаторію налічує понад 300 різних видів рослин, в тому числі екзотичних. Основну частину складають вічнозелені і хвойні породи.

Історія санаторію бере початок в 1916 році, коли Міністерством землеробства Російської імперії на землі, придбаної у княгині О.П.Долгорукой (уродженої Шувалової), за проектом московського архітектора Петра Павловича щокові, було побудовано триповерховий будинок з ротондою в стилі классіцізірованного італійського модерну (нині це корпус №1 санаторію - пам'ятка архітектури місцевого значення).

Санаторій «Білорусія» в Ялті - цілорічна кліматична здравниця, що спеціалізується на лікуванні дорослих і батьків з дітьми. Основний профіль санаторію - лікування хронічних неспецифічних хвороб органів дихання, в тому числі ЛОР-органів. Ефективно проводиться лікування і реабілітація відпочиваючих із захворюваннями серцево-судинної системи. У теплий період року приймаються туристи із захворюваннями шкіри, підшкірної клітковини, порушеннями обміну речовин.

інфраструктура

Для активного відпочинку: басейн (для проживаючих в корпусі № 2), тренажерний зал, волейбольний майданчик та тенісний корт, боулінг-клуб, більярдний зал обладнаний трьома професійними столами і аксесуарами для російського більярду, сучасний 3D -кінотеатр.
Для дітей: кімната тихих ігор, де батьки можуть залишити своїх малюків під наглядом кваліфікованих вихователів і пройти лікувальні процедури. Диско-кафе для дітей місткістю до 40 осіб знаходиться на першому поверсі розважального комплексу, дитячий ігровий майданчик і велика бібліотека. Регулярно для маленьких відпочивальників в санаторії Криму "Білорусія" влаштовуються розважальні заходи, дискотеки, пізнавальні вікторини тощо
Для комфорту: кіноконцертний зал на 204 місця, фітобар, караоке-зал, конференц-зал місткістю до 80 осіб,
сауни:
- 1 корпус: 1 поверх: фінська сауна з просторою парилкою, купіллю (2 х 2 м) і затишною кімнатою відпочинку;
- 2 корпус: 0 поверх: фінська сауна з просторою парилкою, басейн з прісною водою, що підігрівається і довгою доріжки 16 м;
- 5 корпус: 0 поверх: комплекс - фінська сауна; інфрачервона сауна, дві купелі - з теплою і прохолодною водою.

РОЗМІЩЕННЯ

п'ять спальних корпусів (загальна ємність - 366 місць). Реєстратура (приймальне відділення) знаходиться на 1 поверсі корпусу №5.

КОРПУС №1.

(40 номерів, 3 поверхи) В даний час старовинна будівля корпусу №1 після капітального ремонту і реконструкції (2009-2012 рр.) Є унікальною перлиною санаторію. Будівлі надано статус пам'ятки архітектури місцевого значення. Загальна місткість - 78 місць.
джуніор сюїт (житлова площа 27 / 29,2 кв.м.) - комфортабельний одно / двокімнатний номер з балконом з видом на море, парк і дитячий ігровий майданчик. У номері: два односпальні ліжка, розкладний диван, ін. Меблі готельного типу, бра, кабельне TV, холодильник, суміщений санвузол з душовою кабіною, кондиціонер, балкон.
2-місний покращений (житлова площа 11 кв. М.). У номері: два односпальні ліжка, м'які меблі, балкон з пластиковими меблями з видом на парк і дитячий ігровий майданчик, санвузол (окремий), ванна кімната (душова кабіна), кабельне TV, холодильник, кондиціонер.
1-місний стандарт (житлова площа 8 кв. М.) На 1 поверсі з видом на італійський дворик. У номері: односпальне ліжко, готельна меблі, кабельне ТБ, холодильник, кондиціонер; душ (кабінка) і санвузол суміщені.
2-місний стандарт (житлова площа 14 / 16,8 кв.м.). У номері: два односпальні ліжка, м'які меблі, балкон з пластиковими меблями з видом на парк і дитячий ігровий майданчик / внутрішній дворик в італійському стилі, кабельне TV, холодильник, кондиціонер, суміщений санвузол з душовою кабіною.
2-кімнатний 2-місний стандарт (житлова площа 20 кв.м.) - двокімнатний номер готельного типу без балкона, з виглядом у внутрішній дворик (північно-західне крило). У номері: два односпальні ліжка, диван, кабельне TV, холодильник, кондиціонер, суміщений санвузол з душовою кабіною.
2-місний економ (житлова площа 13 кв.м.) - однокімнатний 2-місний номер готельного типу, без балкона. Вид з вікна у внутрішній дворик / на море. У номері три односпальні ліжка, всі зручності, кабельне ТБ, холодильник, кондиціонер, суміщений санвузол з ванною або душовою кабіною.

КОРПУС № 2

(13 номерів). Двоповерхова будівля корпусу знаходиться в глибині старовинній частині парку, було побудовано в 1977 році. Повністю реконструйовано в 1999 році. У корпусі розташовані деякі лікувальні кабінети в тому числі кабінет масажу, гідроколонотерапії, гірудотерапії.
3-кімнатний 2-місний сюїт (житлова площа 92 кв.м.). У номері: вітальня з каміном, великим столом і м'якою затишними меблями (диван, крісла), балкон з видом на парк (південна сторона), кабельне ТБ, DVD, великий ж / к екран;
1. спальня з двоспальним ліжком, шафою для одягу, тренажером і т.д .; ванна кімната з джакузі, біде, ін. сантехнікою; балкон з видом на гори і парк (західне крило).
2. спальня з двоспальним ліжком і ванною кімнатою (балкон з видом на море і парк);
Кухня з електроплитою, витяжкою, пральною машиною, електрочайник, столовий та чайний посуд, фен, праска, прасувальна дошка, кондиціонери. Фінська сауна.
3-кімнатний 2-місний люкс (житлова площа 76 кв.м.). У номері: дві спальні з двоспальними ліжками (балкон з панорамним видом на гору Ай-Петрі; вітальня з м'якими затишними меблями, балкон з видом на парк; кабельне ТБ, фен, праска, прасувальна дошка, кондиціонер, 2 суміщені санвузли з ванною.
2-кімнатний 2-місний люкс (житлова площа 31 кв.м.). У номері: вітальня з м'якими затишними меблями (розкладний диван, крісла), балкон з видом на парк (південна сторона); спальня з двоспальним ліжком; кабельне ТБ, кухня з електроплитою, витяжкою, пральною машиною, електрочайник, столовий та чайний посуд, фен, праска, прасувальна дошка, кондиціонери (в кожній кімнаті), суміщений санвузол з ванною.
2-місний джуніор сюїт (житлова площа 32 кв. М.). У номері: одна кімната з затишними меблями, розкладний диван і крісло або два крісла, балкон з панорамним видом на гору Ай-Петрі (північна сторона) або балкон з видом на море і парк, двоспальне ліжко, кабельне ТБ, електрочайник, чайний посуд, фен, праска, прасувальна дошка, кондиціонер, суміщений санвузол з ванною.

КОРПУС № 3

(39 номерів) (всі номери з частковими зручностями)
2-місний, категорія 4 (житлова площа 12 кв.м.). У номері: два односпальні ліжка, дві тумбочки, вбудований шафа, балкон з видом на море, кабельне ТБ, холодильник, умивальник. Душові кабінки та санвузли - на поверсі.

КОРПУС № 4

(24 номери) Триповерхова будівля 1954 року побудови. Повністю реконструйовано в 2013 році.
2-кімнатний 2-місний джуніор сюїт (житлова площа 21/24 кв.м.). В кожному номері: зручні сучасні меблі, двоспальне ліжко + 2 додаткових спальних місця (розкладні крісла-ліжка) у вітальні, суміщений санвузол з душем, передпокій, балкон, кабельне ТБ, холодильник, кондиціонери.
1-місний стандарт (житлова площа 8 кв.м.). В кожному номері: одне односпальне ліжко і одне додаткове місце крісло ліжко (розкладне), кондиціонер, кабельне ТБ, холодильник, стильна сучасні меблі, м'який інвентар. Нова сантехніка.
2-місний стандарт (житлова площа 13 кв.м.). В кожному номері: стильна сучасні меблі, м'який інвентар, кондиціонер, кабельне ТБ, холодильник. Нова сантехніка
2-місний економ (житлова площа 12 кв.м.). В кожному номері: стильна сучасні меблі, м'який інвентар, кондиціонер, кабельне ТБ, холодильник. Нова сантехніка.

КОРПУС № 5

(71 номер) - п'ятиповерховий будинок з ліфтом сучасної архітектури (введений в експлуатацію 2005 р). Всі номери з балконами. У літній період працює система клімат-контролю.
3-кімнатний 2-місний люкс (50/74 кв.м.жілая площа). У номерах: вітальня, бар-кухня, спальня, два односпальні ліжка, два розкладні крісла, диван, готельні меблі, кабельне ТБ, DVD-плеєр, фен, праска, прасувальна дошка, холодильник, електрочайник, кондиціонер, ванна-джакузі і санвузол суміщені , балкон, вид на море і розарій (південний і південно-західне крило).
2-кімнатний 2-місний люкс (площа номерів від 37 до 40 кв.м). У номері: вітальня, спальня, два односпальні ліжка, розкладне крісло-ліжко, готельна меблі, кабельне ТБ, холодильник (малятко), кондиціонер, балкон, вид на море і розарій (південний і південно-західне крило), суміщений санвузол з душовою кабіною .
2-кімнатний 2-місний люкс (площа номера 64 кв.м). У номері: вітальня з диваном, барною стійкою, обідній стіл, стільці, два крісла, шафа для посуду, чайний сервіз, електрочайник, кабельне ТБ, праска, прасувальна дошка, фен, два балкона з панорамним видом на море і курорт Місхор (південне крило ), ванна кімната з ванною джакузі і санвузол суміщені. Є додатковий гостьовий санвузол.
2-кімнатний 2-місний джуніор сюїт (площа номера 25,6 кв.м). У номері: вітальня, спальня, два односпальні ліжка, розкладне крісло-ліжко, готельна меблі, кабельне ТБ, холодильник (малятко), кондиціонер, суміщений санвузол з душовою кабіною, балкон, вид на море і розарій (південно-західне крило).
2-місний стандарт (житлова площа 15 кв.м.). У номері: два односпальні ліжка, розкладне крісло-ліжко, готельна меблі, кабельне ТБ, холодильник (малятко), кондиціонер; суміщений санвузол з душовою кабіною, балкон, вид на море і розарій (південно-західне крило).
2-місний економ (житлова площа 11,5 кв.м). У номері: два односпальні ліжка, готельна меблі, кабельне ТБ, холодильник (малятко), кондиціонер, суміщений санвузол з душовою кабіною, балкон, вид на гори (північне крило).

У холі всіх корпусів Wi-Fi (вільний доступ)

У вартість номера входить: проживання, повний пансіон, лікування за призначенням лікаря, користування пляжем, підвісна канатна дорога на пляж з 01.05.2015 р по 30.09.2015 р

Примітка: лікування супутніх захворювань здійснюється за додаткову плату.

харчування

їдальня після реконструкції, відпочиваючим надається 4-х разове харчування. Їдальня працює в одну зміну:
сніданок з 9-00 до 10-00; обід з 14-00 до 15-00; полуденок в 16-30; вечеря з 19-00 до 20-00.
Кількість посадочних місць 430: В їдальні два зали для обіду: загальний - на 280 місць і VIP-зал на 150 місць.
У 2015 році санаторій почав працювати за системою «шведський стіл»

пляж

доглянутий, дрібно гальковий з оригінальним кліматичних павільйоном, медпунктом і службою порятунку на воді. На пляжі є тіньові зони з пластиковими лежаками. У теплу пору року працює кафе-бар на відкритому повітрі. Відстань від будівлі клубу-їдальні до пляжу санаторію орієнтовно 480 метрів. Корпуси знаходяться на висоті 100 - 150 м. Над рівнем моря. Крутизна схилу від 15 до 350. Доставка від пляжу до санаторію - підвісна канатна дорога (користування включено у вартість санаторних путівок, працює з травня по вересень). Вхід на пляж по санаторним книжкам санаторію.

водопостачання

холодна і гаряча вода постійно.

проїзд

Ви можете замовити трансфер у нас. Представник фірми зустріне Вас у вагона / в залі прильоту аеропорту і доставить до рецепції / номера санаторію «Білорусь»
Шановні колеги! При замовленні трансферу ви обов'язково повинні отримати підтвердження!

з привокзальної площі м Сімферополь йдуть тролейбуси, автобуси і маршрутні таксі на Ялту. Там же, на площі, розташовані каси (тролейбусні і автобусні). Відправлення через кожні 10 - 20 хвилин.
Є прямий автобус "Сімферополь (ж / д вокзал) - Сімеїз". До зупинки на вимогу "Буревісник".
Час в дорозі до Ялти:
1. На маршрутному таксі і автобусі - 1,5-2 години;
2. На тролейбусі - 3 - 3,5 години.
Від Ялти (автовокзал) до Місхора можна дістатися маршрутним таксі №115 (45 хвилин в дорозі) або № 107 (30 хвилин в дорозі) до зупинки на вимогу "Буревісник".

Адреса

Санаторій "Білорусія" Республіка Крим, м Ялта, смт. Кореїз, Місхорський спуск, 2.
ЗАБРОНЮВАТИ

Новости