Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кайт школа Затока-Сергіївка

  1. Методика навчання
  2. інструктори
  3. Розміщення

Кайт-школа Віндрайдер-Сергіївка відкрита для всіх любителів водного спорту з травня по вересень. У нас ви не тільки легко, швидко і весело навчитеся кайтсерфінгу, а й заведете безліч нових, цікавих знайомств, подихайте цілющим повітрям, погріє на сонечку і засмагнете, а також зможете посмажити шашлики і весело провести час з іншими учнями і професійними і життєрадісними інструкторами. Що особливо зручно, в нашій кайт-школі є не тільки зона для відпочинку, але ще і хранілка для речей і екіпіровки, а також магазин.

Ми знаходимося в 60 км від Одеси в дуже вигідному місці: з одного боку - море, а з іншого - мілководний лиман. Такі особливості розташування створюють ідеальні умови і для навчання кайтсерфінгу, і для більш агресивного катання. Завдяки виходу як до відкритого моря з більш динамічними умовами, так і до лиману з теплою водою і стабільними течіями, створюється відразу кілька спитав з різними водно-вітровими умовами. Вислухавши поради інструктора, ви зможете вибрати ділянку, що ідеально підходить для вашого нинішнього рівня підготовки.

Сергіївка славиться своїм курортним кліматом, лікувальною водою Шаболатського лиману та цілющою мулової брудом. Ще однією перевагою місцезнаходження нашої кайт-школи є те, що вона розташована в 15 км від курортного селища Затока, куди щорічно приїжджає безліч туристів зі всієї України та з інших країн. Якщо ви хочете навчитися кайтсерфінгу і при цьому відпочити по повній програмі, то наша школа стане для вас ідеальним вибором. Після навчання ви без проблем зможете насолоджуватися усіма благами курортного відпочинку - тільки вчасно приходите на тренування.

Методика навчання

Методика і програма навчання повністю відповідають стандарту WINDRIDER і по закінченню навчання ми видаємо сертифікат нашої школи.

До кожного учня - індивідуальний підхід, щоб наші інструктори могли максимально передати свій досвід, а вам вдалося успішно закінчити навчання.

Перевірена роками методика навчання кайтсерфінгу в першу чергу акцентована на безпеки - не тільки вашої, але і оточуючих. Навчання проводиться на найсучаснішому обладнанні, яке було перевірено і зарекомендувало себе як саме універсальне і безпечне. Весь курс займає близько 5 днів і складається з безпосередніх тренувань з грамотним інструктором у відповідних умовах.

Віддавши перевагу кайтсерфінгу, ви не тільки отримуєте захоплюючий екшен, але і яскраві, незабутні емоції. Кайтінг дуже популярний завдяки своїй універсальності, адже їм можна займатися незалежно від вашого віку, статі або ваги. Одного разу відкривши для себе кайтсерфінг, ви вже не захочете розлучатися з ним.

інструктори

Наші інструктори володіють багаторічним досвідом в катанні і навчанні кайтсерфінгу, яким вони із задоволенням діляться, завжди допомагаючи слушними порадами. Якщо ви вирішили вчитися в нашій школі, то будьте впевнені, що ваш інструктор буде майстром своєї справи, а навчання пройде в дуже доброзичливій і веселій компанії, адже в невимушеній атмосфері вчитися легко.

В нашій школі ви не просто навчитеся кайтсерфінгу. Ви полюбите цей спорт, і він стане прекрасною частиною вашого життя: ви отримаєте незабутні емоції і знайдете безліч нових друзів.

Кайт-школа Віндрайдер-Сергіївка відкрита для всіх любителів водного спорту з травня по вересень

Розміщення

Наша кайт-школа знаходиться прямо в Сергіївці, а це курортне селище, де проблем з розміщенням не виникне. Тут є безліч готелів, баз відпочинку і санаторіїв, а ще можна зняти будиночок. Оскільки Сергіївка - невеликий і тихий селище, то з клубним рухом тут не дуже, зате вона відмінно підійде для відпочинку з сім'єю. А для клубного життя є неподалік Затока і Кароліно-Бугаз, де такого веселощів хоч відбавляй. Житло можна підібрати на свій смак і по гаманцю просто забронювавши номер через інтернет. Якщо ви віддаєте перевагу зручностям відпочинок на природі з відмінною компанією, то можна оселитися у нас в наметовому містечку, привізши намет з собою. З харчуванням теж не буде проблем, адже є ринок, різні кафе, та й можна зняти номер з триразовим харчуванням. Для прикладу можемо запропонувати вам такі варіанти для поселення:
Калина - 067-473-52-05 (+ Viber), http://kalina-hotel.com.ua/
Лиман - 04849-47143, 067-799-05-24, http://www.liman.com.ua/
Ще можна заглянути на http://nika2.com.ua/.
І, звичайно, в інтернеті ви зможете знайти ще багато інших місць на будь-який смак і гаманець.

+38 (066) 766 36 95 - керівник кайт-клубу Windrider-Одеса

Новости