Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сімейний відпочинок в парк-готелі «Кранкіно» в Підмосков'ї

  1. Знайомтеся, парк-готель «Кранкіно» в Підмосков'ї!
  2. Розваги для всієї родини в готелі «Кранкіно»
  3. Сезонні знижки і акції в готелі «Кранкіно»

Привіт, друзі!

Що робити, якщо до відпустки ще далеко, але дуже хочеться вирватися з кола звичних повсякденних справ і обов'язків, втекти від міської суєти і, хоча б ненадовго, залишитися наодинці з природою?

І при цьому щоб були ліс або гори, море і піщаний пляж, хороший готель і, само собою, різноманітне та смачне харчування. А також гарна територія, басейн, а ще краще аквапарк, цікава анімація і, бажано, дитячий клуб, в якому можна залишити дитину, не побоюючись, що йому буде нудно і нецікаво (до речі, дітям не менше, ніж нам дорослим, необхідна зміна обстановки і повноцінний відпочинок). І все це недалеко від міста ...

Ну, щодо моря і гір - це навряд чи, а от все інше (і навіть більше) можна знайти на одному з численних заміських курортів Підмосков'я, де можна провести нехай і короткий, наприклад, всього кілька вихідних днів, але при цьому чудовий і цікаву відпустку.

Знайомтеся, парк-готель «Кранкіно» в Підмосков'ї!

Парк-готель «Кранкіно» - один з тих готелів, які заслуговують на нашу увагу і куди можна без роздумів відправитися на відпочинок з дітьми на вихідні, а може і на тиждень.

Готель «Кранкіно» розташований неподалік від невеликого селища з однойменною назвою в Солнечногорском районі Московської області, яка знаходиться, приблизно, в 20 кілометрах від МКАД по Пятніцкому шосе.

Всіх, хто приїжджає сюди, зачаровує природа Підмосков'я. А якщо до цього додати хороший клімат, чисте лісове повітря, досить велику територію готелю, природне озеро, обладнаний піщаний пляж, а також відмінні умови для різноманітного і комфортного відпочинку - сумнівів у виборі готелю не залишиться.

Не варто дивуватися, якщо назва готелю здасться вам зовсім незнайомим. Просто заміський курорт «Кранкіно» не так давно, а точніше з 1 липня 2014 року, змінив своє ім'я - раніше він називався готель «Тропікана».

При цьому змінилося не тільки його назву. Готель змінився на краще, став краще, комфортніше і перетворився в місце, де є все для ненудного і веселого проведення часу для дітей та дорослих.

Територія готелю ретельно продумана і розпланована і включає в себе житлові корпуси готелю, оздоровчий комплекс з басейном і саунами, окремо розташовані будинки SPA-комплексу, лазень, ресторанів і літнього кафе, конференц-залів, а також універсальний майданчик для волейболу, баскетболу та міні- футболу.

Парк-готель «Кранкіно» - це 230 затишних номерів, в яких може розміститися до 650 відпочиваючих. Тим, хто відпочиває з дітьми, варто звернути увагу на сімейні дворівневі номери зі зручним розташуванням або на двоповерхові котеджі.

Відпочивати в готелі сподобається і досвідченим туристам, і сімейним парам з дітьми, і взагалі всім, хто цінує спокійний і комфортний відпочинок.

У «Кранкіно» можна нагрянути в будь-який час року, але, звичайно, найкращий час для відпочинку з дітьми - це літо.

Власний піщаний пляж на березі невеликого водоймища - не найкращий місце для відпочинку з дітьми в літню спеку?

А обладнані місця для захоплюючої риболовлі, неспішні водні екскурсії з оглядом околиць на човні, катамарані або водному велосипеді, прогулянки по лісових доріжках і стежках в лісопарковій зоні, відпочинок на природі з ароматними шашличками в екзотичних альтанках для барбекю - найулюбленіші заняття відпочиваючих.

Смачна, майже домашня їжа в ресторанах «Фієста» і «Ольмека» по системі «шведський стіл» зі сніданками та обідами, які входять у вартість проживання, сподобається не тільки дорослим.

Діти також залишаться задоволені смачними супчиками, салатами і котлетками.

Повечеряти можна за окрему плату в одному з ресторанів готелю, на відкритій веранді, а також в нічному боулінг-клубі «Наутілус», в піратської таверні «7 футів» (в якій, заодно, можна поспостерігати за рибками в великому акваріумі), або ж замовити вечерю прямо до себе в номер.

Розваги для всієї родини в готелі «Кранкіно»

Готель буквально потопає в зелені, а його невелика, але красива, доглянута і територія, що охороняється комфортна і абсолютно безпечна. А це, погодьтеся, важливо, коли відпочиваєш з дитиною.

Дітей тут чекають і піклуються про їхнє дозвілля. І зовсім не випадково під час літніх канікул готель частково нагадує дитячий табір або дитячий сад за кількістю відпочиваючих тут діточок з мамами і татами, дідусями і бабусями.

Басейн з аквагоркой, міні-клуб «Мауглі», ігровий майданчик, оригінальний дитяче містечко, пісочниця, дитячий пейнтбол, прокат і обладнання для всіляких зимових і літніх розваг: самокати та ролики, скейтборд і електромобілі, м'ячі та бадмінтон, ковзани, лижі, снігокати , Ледянка і санки - це далеко не всі розваги, які чекають маленьких гостей готелю «Кранкіно».

А основний засіб пересування дітей по території готелю - ролики і велосипеди, електромобілі та велобегі. У прокаті можна взяти всі ці засоби пересування та ще купу різного спортивного інвентарю.

Тим, хто не любить сидіти на місці і кому не вистачає «гострих» відчуттів, можна, наприклад, розважитися в дитячому басейні, на дитячому майданчику і на батуті.

Для тих же, хто любить активний «спокійний» відпочинок, підійдуть заняття в тренажерному залі і в боулінгу. Додадуть спортивного азарту гри в аерохокей, міні-футбол, бадмінтон або пінг-понг.

Всього й не перелічити. Краще, як говоритися, все спробувати і випробувати на собі.

Діти можуть скористатися навіть послугами SPA-салону, де їм будуть запропоновані адаптовані під дитячий організм оздоровчі програми.

Відмінний спосіб розважитися і чогось навчитися - заняття в арт-студії і в «Академії чарівництва», де можна, наприклад, освоїти аквагрим, навчитися плести симпатичні «фенечки», малювати, що захочеться, і відкривати в собі невідомі раніше таланти і здібності.

А то, що в «Кранкіно» весело і дорослим, і дітям - особлива заслуга запальною команди аніматорів. Їх розважальні вечірні та денні шоу-програми за участю клоунів, дискотеки та конкурси розворушать, кого завгодно.

А для батьків це шанс на якийсь час забути про те, що вони дорослі і самим як слід розважитися.

Сезонні знижки і акції в готелі «Кранкіно»

Нинішнього літа готель приготував чимало сюрпризів. Наприклад, до 15 вересня при бронюванні на 6 днів можна скористатися спеціальною пропозицією і отримати безкоштовну ніч в подарунок або до 14 вересня взяти участь в акції і отримати знижку до 20%, якщо забронювати номер від 30 ночей.

І ще - діти у віці до 6 років відпочивають, розважаються і проживають в готелі «Кранкіно» безкоштовно.

День народження вашої дитини також не пройде непоміченим. Тих діточок, хто стане під час відпочинку в готелі на рік старше, в номері чекатиме приємний сюрприз.

До речі, багато хто з тих, хто відпочивав в цьому готелі, встигли оцінити сервіс і якість відпочинку з дітьми. Про це свідчать численні відгуки та рекомендації парк-готелю «Кранкіно» в якості готелю вихідного дня і хорошого місця для сімейного відпочинку з дітьми.

Додаткову інформацію про цей готель можна дізнатися на офіційному сайті парк-готелю «Кранкіно»: hoteltropic.ru або по телефону: +7 (495) 2296337.

Бувай…

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями:

Що робити, якщо до відпустки ще далеко, але дуже хочеться вирватися з кола звичних повсякденних справ і обов'язків, втекти від міської суєти і, хоча б ненадовго, залишитися наодинці з природою?
Власний піщаний пляж на березі невеликого водоймища - не найкращий місце для відпочинку з дітьми в літню спеку?

Новости