Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі басейни Одеси за 2017 рік

За останні роки все навколо повально почали займатися спортом За останні роки все навколо повально почали займатися спортом. Ви теж хотіли б долучитися до цієї течії? Тоді для початку визначтеся з напрямком. Якщо вас цікавить нетравматичний, максимально корисний для організму і фігури спорт, то вирушайте на плавання. В Одесі діє чимало басейнів, де можна добре провести час. Де їх шукати? Це вам підкаже https://swimming-cool.com.ua/loc/basseyny-odessy/ - даний сервіс зібрав для вас всю інформацію про плавальних комплексах міста. Тепер вам не доведеться особисто відшукувати кожен і провеять його на собі. Просто вивчіть інформацію про кожного басейні на swimming-cool.com.ua, подивіться оцінки від інших користувачів і на основі всього цього підберіть варіант для себе.

У даній статті ми не будемо говорити про всі одеських комплексах, а приділимо увагу тільки кращим з них.

Басейн Академії спорту заробив відразу п'ять зірочок від відвідувачів swimming-cool.com.ua. Що імен так сподобалося плавцям? Відразу хочеться відзначити хорошу оснащеність аквазони, чистоту води в басейні. Сервіс тут на висоті - при бажанні ви можете позайматися з тренером. Пропонує басейн і реабілітаційні програми. Ціни на абонементи встановлені адекватні. Ви можете дізнатися детальніше про тарифи на https://swimming-cool.com.ua/ .

Одним з найближчих конкурентів басейну Академії спорту є комплекс, який знаходиться на базі фітнес-клубу Формула. Чим порадує він? Якісної очищенням води і прийнятною температурою, просторим водним полем, наявністю шезлонгів і баром з вітамінними напоями. Ви можете замовити в Формулі акватреніровка, щоб зробити плавання максимально корисним.

П'ять зірок від відвідувачів отримав Арк Спа. тут дуже тепла вода, сучасні очисні системи. Комплекс оснащений гідромасажними водоспадами, що припаде до душі відвідувачам. Тут проводять тренування з аквааеробіки. Сервіс swimming-cool.com.ua підкаже вам тарифи на абонементи і розклад басейну.

Басейн «Загублений світ» отримав оцінку в 4,5 бала Басейн «Загублений світ» отримав оцінку в 4,5 бала. Оцінити його ви можете самі, адже перший візит буде безкоштовним. Зверніть увагу, що крім закритого басейну, тут є і відкритий. Тут пропонують заняття і з аквааеробіки, і з плавання.

Басейн «Марістела» теж зібрав 4,5 зірок Басейн «Марістела» теж зібрав 4,5 зірок. Правда, потрапити сюди можуть не всі, а тільки постояльці готелю. Басейн порадує своєю площею, чистою і теплою водою в 30-33 ° C, нічним підсвічуванням. Оточене водне поле тентами, парасольками і лежаками. Тут же є спеціальна зона, звідки ви можете милуватися панорамою Чорного моря.

Ви теж хотіли б долучитися до цієї течії?
Де їх шукати?
Що імен так сподобалося плавцям?
Чим порадує він?

Новости