Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рятуємося від спеки: морозиво в Самарі

Разом з каталогом міських смакоти «CakeTown» ми вирішили з'ясувати, де в Самарі продають найсмачніше морозиво.

STOYN ICE CREAM Samara. Натуральне морозиво від експериментальної незалежної студії. Ціна - 250 рублів.

Ресторан «перчин» пропонує спробувати нове морозиво, виготовлене тільки з натуральних інгредієнтів з мандарином, ягідне, шоколадно-м'ятна, зі смаком манго, горіха пекан та навіть з пармезаном (від 79 до 89 рублів за кульку).

У гастрономі № 1 величезний вибір самого смачного морозива і сорбетів. Виробництво: Франція, Бельгія, Іспанія, Італія, Греція.

А також новинки морозива EKSELENCE.

В меню десерт-кафе «Солодке життя» є окремий розділ з морозивом.

У ресторані «Варення» ви можете спробувати корисне і дуже смачне біомороженое від компанії «Десант здоров'я». Воно виготовлене тільки з натуральних інгредієнтів шляхом природної консервації холодом. Це морозиво зміцнює імунітет, нормалізує обмін речовин, сприяє позбавленню від зайвої ваги і рекомендовано навіть дітям. Крім всіх своїх корисних властивостей, біомороженое ще й дуже смачне. Приходьте до нас і отримаєте свою добову норму корисного морозива.

Баскін Роббінс. Світовий лідер за різноманітністю преміальних сортів морозива! Щербет, сорбет, пломбір, мус ...

33 пінгвіна. Морозиво на сливочку продається в Аврора Молл і ТРЦ «Мегасити». Дуже-дуже смачні сполучення: ківі-полуниця, малина-гранат і багато всього освіжаючого.

«Tutti Frutti Frozen Yogurt» - це найбільша міжнародна мережа кафе, що працює за моделлю self-serve. У Самарі в шукайте в МЕГА Самара і ТК «Комора». обов'язково подивіться таблицю калорійності -1,07 ккал на 1 гр. замороженого йогурту, безсумнівно, радує!

Морозиво «Від Палича». Виготовляється за європейськими технологіями тільки з цільного молока і вершків, натуральних наповнювачів, ягід і фруктів. В асортименті більше 20 видів морозива: всіма улюблені «Пломбір», «Вершкове», «Шоколадне», оригінальне знежирене «Йогуртове», ціла лінійка натуральних фруктових сорбетів, екзотичне «Сіцілійське» морозиво з цукатами, ароматне «Тірамісу» з кавою «Арабіка» . В упаковці під кришкою захована ложечка. Для тих, хто любить смачні експерименти, торгова марка «У Палича» надає можливість взяти участь в приготуванні морозива: м'який пломбір змішується з будь-яким з 16 натуральних начинок (наприклад, таких, як банан, вишня, журавлина, обліпиха, фундук, мигдаль, карамель, праліне або шоколад) прямо на очах покупців на спеціальних міні-фабриках.

Джелато-шоколатьє знаходиться в МЕГЕ, ТРК «Космопорт» і «Віва Ленд». Є сорти більш ласий - на основі вершків (жирність 8%), є дуже легке джелато - це сорбети (нульова жирність) і є йогуртовое джелато. Сортів дуже багато - на будь-який смак. Все морозиво надзвичайно ніжне, ароматне і свіже.

І, звичайно, в магазинах ви завжди знайдете продукцію «Сампо» ( «Гігант» і «На набережній» користуються особливим попитом), «Нестле» (гарні «48 копійок» і «Екстрем»), «Movenpick» і «Viva» ( дорогі, але дуже смачні контейнери), «Марс» (морозиво зі смаком улюблених шоколадок, рекомендуємо «Bounty» на двох), натуральне морозиво «Чиста лінія» з Долгопрудного (пломбір з журавлиною!), «Русский холод» (серія СРСР має майже класичний смак) і багато, багато іншого.

Насолоджуйтесь!

Олена Бузова

Новости