Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірські лижі на Уралі

  1. ГЛЦ МЕТАЛУРГ-Магнітогорськ Новий гірськолижний курорт розташовується в горах Південного Уралу. Гірськолижний...
  2. Похід по Криму - 22 маршрут
  3. Маршрути: гори - море

ГЛЦ МЕТАЛУРГ-Магнітогорськ

Новий гірськолижний курорт розташовується в горах Південного Уралу. Гірськолижний центр знаходиться на березі озера Лазневе (Якти-Куль) в 40 км від міста Магнітогорська, в 3 км від санаторію "Ювілейний" і в 25 км від гірськолижного комплексу "Абзаково".
Новий гірськолижний центр має хороший потенціал для того, щоб стати лижним курортом високого рівня, які мають траси, які підходять для всіх рівнів майстерності.
Схили спусків звернені на схід. Вони обладнані підйомниками гондольного типу виробництва фірми "Доппельмайер" (Австрія) і бугельного фірми "татрапома" (Словаччина). Загальна протяжність трас становить 4900 м.
Протяжність першого в Росії швидкісного гондольного підйомника, на якому розміщені 64 восьмимісних кабінки, становить 1700 метрів, пропускна здатність - 2800 осіб на годину. За проектом кабінки дозволяють перевозити в них навіть інвалідів в інвалідних колясках. Пасажири захищені від вітру, а в літній час - від проникнення ультрафіолетових променів.
Траси оснащені системою засніження італійської фірми "Техноальпін" (установка включає в себе автоматичний режим роботи водозабірної і насосно-компресорної станцій). Закуплено 46 генераторів снігу (снігових гармат), 6 з них - вентиляторні.
Новий гірськолижний центр ММК проектується з розрахунком на гірськолижників з різним ступенем підготовки - від новачків до професіоналів. Споруди і траси, які з'являться в ньому до нового зимового сезону, повністю відповідають такому призначенню.
Новий ГЛЦ гармонійно вписується в інфраструктуру відпочинку, створену на озері банному, в яку входять санаторій "Ювілейний", будинки відпочинку "Берізки", "Кусімово", дитячі оздоровчо-освітні табори "Гірське ущелині" і "Уральські зорі", на базі яких планується створення дитячої спортивної гірськолижної школи.
в цьому сезоні в новому гірськолижному центрі діятиме дев'ять трас:

  • Траса №1 - довжина - 2450м, перепад висот - 450м, ширина - 40-60м, середній ухил - 11-12 градусів, max 22 градуси.
  • Траса №2 - довжина - 2150м, перепад висот - 450м, ширина - 20-50м, середній ухил - 13-14 градусів, max 31 градус.
  • Траса №4 - спеціальна траса Хайфа-пайп для сноубордистів, довжина - 60м, ухил 16 градусів.
  • Траса №5 - довжина - 2400м, перепад висот - 450м, ширина - 40м, ухил 11-12 градусів.
  • Траса №6 - довжина - 2000 м, перепад висот - 450м, ширина - 40м, ухил 14 градусів.
  • Траса №7 - довжина - 3000м, перепад висот - 450м, ширина - 40-60м, ухил 11 градусів.
  • Траса №8 - довжина - 3000м, перепад висот - 450м, ширина - 40-60м, ухил 11 градусів.
  • Траса №9 - довжина - 1800м, перепад висот - 450м, ширина 40м, ухил 15 градусів.

Траса №9 - довжина - 1800м, перепад висот - 450м, ширина 40м, ухил 15 градусів

ПАНСІОНАТ БАННОЕ

Пансіонат "Лазневе" розташований, в одному з наймальовничіших місць Башкортостану, на березі найчистішого озера Лазневе. У будинку відпочинку створені всі умови для повноцінного відпочинку. Відпочинок в будинку відпочинку "Лазневе" запам'ятається Вам не тільки чудовою природою, але і чуйним ставленням всього колективу.

проживання:

Два багатоповерхових корпусу оригінального проекту, що нагадують формою трилисник, гармонійно вписуються в природу, потопають в лісовому масиві між соснами і березами, розраховані на проживання до 140 осіб.

Корпус №1:
Стандартний двомісний номер (однокімнатний) зі зручностями, балконом. Стандартний тримісний номер (однокімнатний), зі зручностями, ТВ, холодильником в номері, балконом.

Корпус №2:
Стандартний тримісний номер (однокімнатний + передпокій) зі зручностями, ТВ, холодильником в номері, балконом. Покращений тримісний номер (однокімнатний + передпокій) зі зручностями, ТВ, холодильником в номері, телефоном, балконом. Двокімнатний чотиримісний номер з вигодами, ТВ, холодильником в номері, телефоном.

Вартість на людину в добу

Харчування:
Напівпансіон (сніданок, вечеря) організований в обідньому залі. Затишний банкетний зал для сімейних торжеств. Бажаючі можуть відвідати кафе - бар.

інфраструктура:

Будинок відпочинку "Лазневе" має в своєму розпорядженні більярдом, настільним тенісом. Бажаючих запрошуємо відвідати дискотеку. Відпочити і розслабитися допоможе відвідування лазні-сауни з басейном. Затишна кімната відпочинку з м'яким куточком, телевізором, наявність фена. І, звичайно, з російським самоваром і фіто-чаєм, після сауни лікувальний, розслабляючий, тонізуючий ручний масаж. Тренажерний зал, солярій. До Ваших послуг прокат бігових лиж, санок, ковзанів, катання на снігоході.
Організований трансфер до гірськолижних схилів траси ГЛЦ "Абзаково" і ГЛЦ "Металург", відвідування аквапарку "Акваріум".

Примітки:
знижки для дітей з 3 до 14 років при поселенні на основне місце - 20%
для дітей до 3-х років включно надається безкоштовне проживання (без надання основного місця і харчування)

Легендарна Тридцятка, маршрут

Через гори до моря з легким рюкзаком. Маршрут 30 проходить через знаменитий Фішт - це один з найграндіозніших і значущих пам'яток природи Росії, найближчі до Москви високі гори. Туристи нічого проходять всі ландшафтні та кліматичні зони країни від передгір'їв до субтропіків, ночівлі в притулках.

Похід по Криму - 22 маршрут

З Бахчисарая в Ялту - такої щільності туристичних об'єктів, як в Бахчисарайському районі, немає ніде в світі! Вас чекають гори і море, рідкісні ландшафти і печерні міста, озера і водоспади, таємниці природи і загадки історії, відкриття і дух пригод ... Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує.

Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує

Маршрути: гори - море

Адигеї, Крим. Вас чекають гори, водоспади, різнотрав'я альпійських лугів, цілюще гірське повітря, абсолютна тиша, снежники в середині літа, дзюрчання гірських струмків і річок, приголомшливі ландшафти, пісні біля вогнищ, дух романтики і пригод, вітер свободи! А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря.

Новости