Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Війна поліції з бандитами в Мексиці триває

  1. Орфографічна помилка в тексті:

19 квітня 2018, 09:41 Переглядiв: 19 квітня 2018, 09:41 Переглядiв:   Поліція Мексики

Поліція Мексики. Фото: AFP.

У Мексиці, де раніше був зафіксований рекордний рівень насильницьких смертей , 18 квітня під час двох перестрілок в штаті Герреро загинули 16 осіб. Про це повідомляє " Укрінформ "З посиланням AP.

"Перша перестрілка сталася в Коакуюле, коли злочинці напали на поліцейський конвой. Був поранений один поліцейський, поліція ж вбила 10 злочинців", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, друга перестрілка була відплатою за першу: злочинці заманили поліцейський конвой на північ від Сіуатанехо і вбили шість поліцейських.

Нагадаємо, семеро поліцейських були вбиті, намагаючись припинити бунт у в'язниці на сході Мексики в неділю.

Поліція намагалася відновити порядок у в'язниці Ла Тома в штаті Веракрус, але "її відігнали ув'язнені, які взяли інструменти з столярної майстерні" і використовували їх в якості зброї, говориться в заяві влади штату. Зазначено, що деякі з ув'язнених дуже небезпечні.

Раніше повідомлялося, що кандидат в депутати від Мексиканської екологічної зеленої партії в штаті Мічоакан стала жертвою невідомих злочинців . Тіло 25-річної Марібель Барахас з ножовими пораненнями було знайдено на одному з ранчо в районі Тьєррі-Кальенте.

За даними МВС Мекcікі, близько 30 політиків були вбиті в країні в ході виборчого процесу, який почався в минулому році і завершиться 1 липня.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Мексиці поліція і бандити влаштували справжню війну: 16 загиблих". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости