Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий готель «Зеленоградск» в Калінінградській області

  1. перелік пропозицій
  2. Переваги готелю «Зеленоградськ»

Новий готель «Зеленоградск» на березі Балтійського моря стане чудовим місцем для спокійного і розміреного відпочинку туристів не тільки з Росії, але і з усіх куточків світу. Готель розташований в Калінінградській області на рівнині, захищеної від вітру, тому пропонує повноцінний відпочинок круглий рік. Велика кількість сонячних днів, унікальна атмосфера тихого містечка - завдяки цьому, туристи повертатися сюди знову і знову.

Нещодавно зведений готель виконаний в готичному стилі, інтер'єр був розроблений із застосуванням природних матеріалів. Для зручності гостей передбачено дві автомобільні парковки - наземна і поруч з входом в будівлю. Подробиці і інтер'єри на сайті
http://zelenogradsk.scadarhotels.ru/ .

Новий готель «Зеленоградск» на березі Балтійського моря стане чудовим місцем для спокійного і розміреного відпочинку туристів не тільки з Росії, але і з усіх куточків світу перелік пропозицій

  1. Готель. Гостям пропонують 28 номерів, 6 з яких можна віднести до VIP-класу. Широкий асортимент дозволяє вибрати апартаменти різного ступеня комфортності, площі і цінової категорії. Крім стандартних номерів, в фонді готелю присутні номера студії, апартаменти для молодят, люкси і поліпшені люкси.

    Незалежно від рівня номера, всі вони відрізняються бездоганним інтер'єром, сучасними ванними кімнатами з банними наборами, технікою (телевізор з цифровим телебаченням, wi-fi, кондиціонер, телефон). У ряді номерів є джакузі. Просторі балкони дозволять милуватися відкриваються морськими видами.

  2. Програми обгортань. Власний СПА-центр готелю пропонує постояльцям великий вибір обгортань. При процедурах використовуються кошти з натуральними рослинними і фруктовими екстрактами, маслами.

    Програми спрямовані на вирішення різних проблем: усунення зморшок, розщеплення зайвих жирів для корекції тіла. Пропонується спеціальне антицелюлітний обгортання на основі водоростей.

    Присутні програми, призначені для чоловіків.

  3. Масажі. СПА-центр пропонує широкий спектр масажів. До послуг гостей - класичний і ароматичний масажі, антицелюлітний комплекс, терапія каменями. Серед послуг - спеціальні заходи для впливу на голову і проблемну комірцеву зону. Є можливість придбати деякі косметологічні склади.

Переваги готелю «Зеленоградськ»

До послуг постояльців готелю:

  • високий рівень сервісу;
  • уважне ставлення персоналу;
  • великий вибір номерів, що відповідають світовим стандартам;
  • вигідна цінова політика;
  • корисний для здоров'я клімат;
  • власна мінеральна вода.

Калінінградська область, м Зеленоградск, вул. Юрія Гагаріна, 41в

+7 (4017) 72-95-32, 72-95-33

[email protected]

zelenogradsk.scadarhotels.ru

Реклама

Новости