Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Яке море в Естонії? на порталі Паблік Тревел Ульяновськ

Яке море в Естонії?

Естонія - маленька країна, де є все для відпочинку: стародавні міста і незаймана природа, комфортабельні готелі і популярні курорти, маленькі магазинчики і великі торгові центри, галасливі нічні клуби, затишні кафе і ресторани.

Яке море в Естонії?

Відпочинок в Естонії - це прогулянки по романтичному Таллінну, купання в ласкавому морі, доступне лікування на курортах Балтійського узбережжя. Тури в Естонію - це відмінне поєднання ціни та якості!

Естонія - морська держава. В Естонії понад 1500 островів, найбільші з них - Сааремаа, Хийумаа, Муху, Вормси, Найссаар, Аегна, Пранглі, Кихну, Звалюся, Абрука і Вілсанді.

В Естонії понад 1500 островів, найбільші з них - Сааремаа, Хийумаа, Муху, Вормси, Найссаар, Аегна, Пранглі, Кихну, Звалюся, Абрука і Вілсанді

Яке море в Естонії?

Клімат в Естонії помірний морський, з відносно теплим літом (середня температура липня 21 °) і досить м'якою зимою (-8 °). Купальний сезон триває з початку червня до кінця серпня.

Туристи купують тури в Естонію, перш за все, з метою ознайомитися з древньою і самобутньою культурою цієї країни, відвідати чудові пісенні вистави, якими так славиться ця земля, а також відпочити на морських курортах балтійського узбережжя: Пярну, Хаапсалу, Курессааре, Тойла і Нарва- Йиесуу. Любителі спокійного і усамітненого відпочинку відмінно відпочинуть на островах або на хуторах і фермах в естонській «глибинці».

Зверніть увагу: якщо ви їдете на 7 ночей, то число днів у візі має бути проставлено на 1 більше, в іншому випадку ретельний і шкідливий естонський прикордонник може вас оштрафувати. Надсилання ваучера справа непроста звичайною поштою до нас він йшов 20 днів, так, що фірма нам вислала дубль - «Гарантпост»

Північна Естонія - край піщаних пляжів і обривистих морських берегів, старих садиб і руїн орденських замків, укріплених церков і монастирів, край змішання культур і бурхливої історії.

Північна Естонія - край піщаних пляжів і обривистих морських берегів, старих садиб і руїн орденських замків, укріплених церков і монастирів, край змішання культур і бурхливої історії

Яке море в Естонії?

Таллінн - гарне старе місто на березі Балтійського моря. Серце Таллінна - Старе місто Тоомпеа (Вишгород) з численними соборами, фортечними стінами і середньовічними вежами. Найчастіше тур по Естонії починається з відвідин цього старого міста. У Таллінні Вас чекають десятки затишних кафе, ресторанів, барів, а також численні сувенірні лавки і магазини.

Місто Нарва розташований у винятково мальовничій місцині. Приблизно за два кілометри вгору за течією річки від місця розташування Нарвської і Ивангородской фортець знаходиться унікальний природний об'єкт - Нарвський водоспад, по потужності водоскиду один з найбільших в Північній Європі.

Приблизно за два кілометри вгору за течією річки від місця розташування Нарвської і Ивангородской фортець знаходиться унікальний природний об'єкт - Нарвський водоспад, по потужності водоскиду один з найбільших в Північній Європі

Яке море в Естонії?

Західне узбережжя - край своєрідною архітектури, піщаних пляжів, свіжого повітря і теплого моря. Тут розташовані десятки старих фортифікаційних споруд, руїни середньовічних замків, укріплені церкви і монастирі. Західне узбережжя Естонії - прекрасне місце для водних видів спорту, дайвінгу та яхтингу, а численні дрібні острови занесені до біосферного фонд ЮНЕСКО.

Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Готель розташований в самому центрі Таллінна, недалеко від старого міста. Сучасний спа-центр готелю в своєму розпорядженні басейн, кількома джакузі та саунами, фітнес-залом, салоном краси і запропонує вам різні терапевтичні процедури і види масажів ...

Курортне місто Пярну приваблює молодь своїм морським узбережжям, веселим і гучним велелюддям і різноманітною програмою літніх розваг, а людей старшого віку свіжим повітрям, грязьовими ваннами і тишею.
Мальовничі озера серед лісистих пагорбів, що тягнуться вдалину поля і гнізда лелек - все це створює неповторний пейзаж Південної Естонії.

Влітку тут можна відпочити на природі, помилуватися пейзажем з найвищої вершини Естонії - гори Суур - Мунамягі - або здійснити романтичну прогулянку по озеру Пюхаярве, яке за переказами впало з неба. Взимку Південна Естонія з її численними пагорбами - місце паломництва любителів лижного відпочинку.

Тарту - друге за величиною місто Естонії - є центром Південної Естонії. Мальовничий вид місту надає з'єднує два найбільших озера Естонії річка Емайигі, протяжність якої в межах міста становить 10 кілометрів.

Крихітний острів Абрука з невеликим природним резерватом, розташований в 6 кілометрах від південного узбережжя Сааремаа - «балтійська мекка» еко-туристів.

В Естонії діє безліч клубів і шкіл верхової їзди, а проведені по найбільш красивих місцях країни кінні тури користуються особливою популярністю. Також гарні і умови для морської і річкової риболовлі.

Також гарні і умови для морської і річкової риболовлі

Яке море в Естонії?

Тури в Естонію на російському ринку

Тури в Естонію - захоплюючі і різноманітні. На російському ринку представлені: екскурсійні тури по містах Естонії, гірськолижні тури, тури пляжного і оздоровчого відпочинку. затребувані комбіновані тури в Естонію , Що поєднують екскурсійну програму і відпочинок на морі. Комбіновані тури дозволяють також побувати не тільки в Естонії, а й у сусідніх Швеції та Фінляндії.

Більшість жителів Західної Європи, і тим більше Азії і США, навряд чи зможуть знайти на карті світу Естонію. Але тим гірше для них, адже Естонія - це не просто невелика країна в Прибалтиці. Естонія - це дивовижна прибалтійська природа, середньовічні фортеці, численні музеї, бурштин, Балтійське море, а також бальнеологічні і пляжні курорти.

Влітку туристи вибирають тури на фешенебельні морські курорти Естонії: Пярну, Тойла і Хаапсалу. Для оздоровчого відпочинку рекомендуємо респектабельний курорт Нарва - Йиесуу і більш скромні Вярска і Пюхайярве.

Екскурсійний тур в Естонію в 2019 році з проживанням в скромному міському готелі обійдеться приблизно в 500 євро. Традиційно ціни на тури в Естонію підвищуються в пік пляжного сезону і на новорічні свята, тому забронювати готель слід заздалегідь. Також туристів приваблює талліннська різдвяний ярмарок, названа «The Times» кращою в Європі.

Яке море в Естонії?

Всього ніч на поїзді відокремлює Таллінн від Москви і Санкт - Петербурга.

Це, за відгуками туристів, є важливим критерієм придбання турів до Естонії на вихідні дні та свята, особливо восени та навесні. Багато хто купує тури на Новий рік і Різдво. Ті, хто хоча відкрив для себе відпочинок в Естонії, в цьому романтичному куточку Європи, неодмінно повертаються сюди знову.

Яке море в Естонії?
Яке море в Естонії?
Яке море в Естонії?
Яке море в Естонії?
Яке море в Естонії?
Яке море в Естонії?
Яке море в Естонії?

Новости