Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Balta Puce

  1. НОМЕРИ ГОТЕЛЮ
  2. ПОСЛУГИ ГОТЕЛЮ

Hotel Balta Puce *** унікальний тим, що знаходиться в самому жвавому районі курортного міста, пропонує тишу, спокій, відчуття родинного затишку Hotel Balta Puce *** унікальний тим, що знаходиться в самому жвавому районі курортного міста, пропонує тишу, спокій, відчуття родинного затишку! Будинок побудований з дерева і має 100-річну історію. Готель знаходиться на сонячній, оточеній соснами приватній обгородженій території відразу за юрмальському дюнами.

НОМЕРИ ГОТЕЛЮ

У готелі 11 комфортабельних і затишних двомісних номерів standard класу. У номерах: душ або ванна, фен, телефон, бездротове інтернет-підключення, сейф, телевізор.

ПОСЛУГИ ГОТЕЛЮ

На території готелю є приватна автостоянка для гостей готелю. Готель співпрацює з відомими СПА-центрами в Юрмалі, а також з відомим парком водних атракціонів «Līvu akvaparks" ( «лівскую аквапарк»). У затишному ресторані широкий вибір страв і напоїв на всі смаки! Час роботи ресторану з 10:30 до 01:00. Відкрита тераса на даху - Літній сад - ресторан, який ми називаємо «Гніздо Білої Сови», це трапеза на свіжому повітрі, де пахне морем, янтарем, соснової смолою і, звичайно, добре прожареним соковитим стейком!

Новости