Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки купити на концерт балету Сухішвілі в Києві 7 та 8 березня 2020 року в Палаці Україна

Що може бути більш захоплюючим, ніж балет? Тільки чоловічий балет у виконанні найяскравіших представників грузинського танцювального мистецтва. Всі бажаючі насолодитися грандіозним видовищем, запрошуються на концерт «Сухішвілі» в Києві, який пройде незабаром. Ми відповідаємо, що такої дії ви ще ніколи не бачили: вир барвистих костюмів, стрімкість і чуттєва пластика від танцюристів, в жилах яких тече гаряча кров справжніх горян. Кожне їх рух буквально приковує погляди, так що неможливо відвести очей, і глядачі, затамувавши подих, спостерігають за весь час мінливих калейдоскопом відбувається на сцені.

Цей балет не зможе залишити байдужим жодного глядача будь-якого віку і статі, тому спешітена «Сухішвілі» купити квитки, які розлітаються з величезною швидкістю. Балет «Сухішвілі» існує вже сімдесят років, і за ці роки увібрав в себе народні і танцювальні традиції численних етнічних регіонів. Засновники балету - Іліко Сухішвілі з дружиною Ніною, виконали грандіозний працю, об'єднавши розрізнені види танців з усієї країни в єдине ціле, та таке, що навіть через стільки часу глядачі різних країн не втомлюються дивуватися і захоплюватися цим балетом.

Прийшовши на концерт в Києві «Сухішвілі» ви побачите, що аналогів подібного шоу не існує. Багато театри і палаци світу сперечаються за право прийняти у себе цих неперевершених майстрів танцю, газети світового значення не втомлюються виписувати дифірамби танцівникам і керівникам «Сухішвілі» (якими на даний момент є внуки його засновників). Приголомшлива синхронність танцюристів, відточені до міліметра руху, дихаючі чуттєвістю і пристрастю, шалені ритми, що будять всередині якісь первісні інстинкти, змусять вашу кров швидше бігти по венах, і ще довгий час після закінчення сценічної дії при згадці про грузинських танцюристів, ваше серце буде завмирати в солодкій млості.

Що може бути більш захоплюючим, ніж балет?

Новости