Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Український лоукостер запустив продажу квитків: ціни від 30 євро

Авіакомпанія SkyUp запустила продажу квитків на перші міжнародні рейси, які будуть виконуватися за бюджетною концепції.

Про це повідомляє avianews.com .

На даний момент для бронювання доступні рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року.

Мінімальні ціни в одну сторону в Тбілісі - від 1508 грн, в Софію - від 1508 грн, в Попрад - від 987 грн, в Барселону - від 1508 грн.

SkyUp пропонує квитки економ класу за трьома тарифами.

Basic не підлягає обміну і поверненню і включає перевезення тільки ручної поклажі 7 кг, Standard крім ручної поклажі дозволяє провозити один чемодан вагою до 23 кг і міняти квиток зі штрафом.

Flex крім послуг тарифу Standard включає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

На початку жовтня стало відомо, що SkyUP отримала сертифікат TCO (third country operator license) від Європейського агентства з безпеки в авіації EASA. Даний документ дає авіакомпанії право літати в 28 країн Європи, які входять в EASA, а також в чотири країни, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі - до Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

Раніше SkyUp виконувала тільки чартерні рейси. Сертифікат експлуатанта, що дає право на виконання польотів, SkyUp отримала 16 травня .

Перший комерційний рейс авіаперевізник здійснив 21 травня через київського аеропорту Київ імені Сікорського на єгипетський курорт Хургаду.

В даний час флот компанії складається з двох Boeing 737-800 2013 року випуску, які раніше експлуатувалися Malaysia Airlines.

ТОВ "Авіакомпанія" Скайап "було зареєстровано в червні 2017 року Києві.

Її керівником став відомий авіаційний експерт, який раніше працював в ряді авіакомпаній, Євген Хайнацкий.

Форма власності зазначеної компанії - на 100% приватна. Головний акціонер SkyUp - ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туристичний оператор JoinUp.

Рекомендуємо почитати: Sky Up. "Чи злетить" новий український авіаперевізник

Новости