Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Бахрейну залишаться без жінок і алкоголю

П'ятизірковим готелям Бахрейну встановлений крайній термін на усунення недоліків. Офіційний представник міністерства культури Бахрейну у справах туризму заявив, що до 1 липня всі розважальні заклади в готелях країни повинні бути закриті. Ще на початку 2007 року уряд країни прийняв закон, що забороняє продаж алкоголю в барах і ресторанах готелів, і обмежує перебування жінок у басейнів і на пляжах.
Незважаючи на протести готельєри, скасовувати нові правила керівництво країни не збирається. Більш того, для готелів встановлений «останній термін». Таким чином, майже 80% готелів з 104 наявних у країні, які до сих пір не закрили бари і ресторани, отримали недвозначне попередження. Крім готелів, новий закон про моральність наказує закритися всім ресторанам, барам, дискотеках та інших розважальних закладах, що знаходяться в житлових районах або недалеко від шкіл і мечетей.
Нечисленні західні туристичні компанії, отравлявшие досі своїх туристів - любителів екзотики в Бахрейн , Заявляють про те, що будуть змушені закривати для себе цей напрямок. Причина банальна - кількість непитущих чоловіків, які втомилися від жінок і музики занадто мало для формування стійкого попиту. П'ятизірковим готелям Бахрейну встановлений крайній термін на усунення недоліків Версія для друку

Новости