Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Виготовлення стел для АЗС. Ціна, фото, монтаж.

  1. Яскрава стела - більше клієнтів
  2. Наша цінова політика

Запитайте будь-якого жителя міста, що в повсякденному житті дратує його найбільше

Запитайте будь-якого жителя міста, що в повсякденному житті дратує його найбільше. Задавши таке питання декільком людям різного віку і статі, ви зможете зарахувати себе до числа «великих соціологів», адже ваше п'ятихвилинне дослідження покаже, що дратує найбільше реклама. Так, цей двигун товарів і послуг всюди, та й форми він набуває різні: ролики на радіо і по телебаченню, листівки, плакати, смс-повідомлення і т.д.

Ціна на виготовлення Стел для АЗС Стелла для АЗС від 120000 рублів Детальніше

Але, хіба вона була створена для цього? Адже первинна мета - робити ваше життя простіше, різноманітніше, послуги доступнішими, зрозумілішими і популярнішим. Не варто звинувачувати тих недотеп, які вивели рекламу в список ТОП набридливих речей в світі!

Але, приходить час, коли реклама потрібна і маленькому, і великому бізнесу. Наприклад, для АЗС. Ось тоді потрібно звертатися до тих, кому рішення задачі по плечу. І компанія Двигун Торгівлі - вдалий приклад того, як можна зробити інтер'єрну і зовнішню рекламу в Москві і області не тільки привабливою, але і працює!

Ми також займаємося монтажем стел для АЗС .

Яскрава стела - більше клієнтів

Яскрава стела - більше клієнтів

Кожен водій мимоволі шукає очима найближчу заправку, щоб підгодувати свого залізного коня. Перше, що кидається в очі і темної ночі і серед білого дня - електронне табло для АЗС. Сьогодні це один з головних інформаційних атрибутів, який можна контролювати, змінюючи дані за допомогою пульта. Серед переваг такої продукції варто виділити:

  • красивий і багатий зовнішній вигляд;
  • яскравість незалежно від часу доби;
  • прекрасну читаність навіть на великій відстані;
  • низький рівень енергоспоживання;
  • зручність завантаження необхідної інформації;
  • довговічність.

І ми, як ніхто інший, розуміємо про важливість функцій, які виконуються стелою. Ось з цієї причини ми налагодили випуск продукції виключно високої якості за доступною ціною. Виготовленням стел для АЗС займаються наші фахівці на високотехнічних обладнанні, і саме власне виробництво дозволяє нам виготовляти табло, як стандартних розмірів, так і найскладніші індивідуальні проекти.

Переглядаючи фото стел на АЗС, ви помітите, що всі вони призначені для монтажу на вулиці, а значить, в процесі виробництва повинні бути використані тільки спеціальні матеріали, відмінною характеристикою яких є стійкість до сонця і вітру, бруду і опадів. Ось чому компанія Двигун Торгівлі задіє виключно «правильне сировину» і професійно підготовлених службовців і робітників. Для нас це пріоритетний напрямок.

Як показує багатий досвід, саме висока кваліфікація персоналу є запорукою оперативності та стабільності при виробництві стандартної продукції і розробці нових варіантів.

Чекаємо ваших дзвінків по телефону:

+7 (499) 391-45-51

Наша цінова політика

Ви запитаєте, чому ще ми відрізняємося від інших Ви запитаєте, чому ще ми відрізняємося від інших? Наша відповідь - гнучкими цінами на стелли для АЗС. На додаток до цього, грамотна організація сервісу приносить вигоду від проведення операцій всім нашим клієнтам.

Ми враховуємо індивідуальні особливості та вимоги на всіх етапах співпраці: від прийому заявки до доставки товару безпосередньо замовнику, від виробництва деталей до монтажу стели АЗС, від будь-якої дрібниці до якісної роботи продукції в цілому. Всі клієнти залишаються задоволені, незважаючи на будь-які складнощі, які можуть виникнути під час робочого процесу.

Співробітники компанії Двигун Торгівлі враховують те, що клієнтів не можна рівняти під одну мірку: вчора ми працювали з замовником, який тільки ступив на стезю відкриття заправної станції, сьогодні - з тим, хто хоче відкрити нову станцію або оновити стару, завтра - з мережею АЗС, відомої в готельному регіоні або всій країні Співробітники компанії Двигун Торгівлі враховують те, що клієнтів не можна рівняти під одну мірку: вчора ми працювали з замовником, який тільки ступив на стезю відкриття заправної станції, сьогодні - з тим, хто хоче відкрити нову станцію або оновити стару, завтра - з мережею АЗС, відомої в готельному регіоні або всій країні. Але, все вони стають нашими постійними клієнтами, тому що ми надаємо тільки якісні послуги, тільки прийнятні ціни, тільки професійний штат і тільки індивідуальний підхід.

Хіба може кожен другий пишатися цим?

Хіба може кожен другий пишатися цим?

Новости