Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Новопетрівці

  1. Відпочинок в Новопетрівці. бази відпочинку
  2. Переваги відпочинку в Новопетрівці

Відпочинок в Новопетрівці

Відпочинок в Новопетрівці. бази відпочинку

Новопетрівка це село розташоване недалеко від Бердянська в Запорізькій області. Воно знаходиться на лівому березі річки Берда в тому місці, де вона впадає Азовське море. З одного боку, тут море, з іншого - лиман і солоні озера.

Відпочинок в Новопетрівці за вартістю житла вийде дешевше, ніж в сусідньому Бердянську, але і розваг тут менше. У приватному секторі багато господарів здають будинки і кімнати. Ціни, звичайно, різні і залежать вони від близькості моря і комфортабельності. У більшості господарів на кухні є все необхідне для приготування їжі. У дворах є мангали і альтанки для обідів на вулиці. Багато міні-готелів і баз відпочинку. Є наметове містечко, для тих, хто вирішив відпочити з палатками.

Переваги відпочинку в Новопетрівці

  • Відпочинок в Новопетрівці це широкі піщані пляжі і рівне без обривів дно. Біля води встановлені гірки, до берега підпливають «банани» і катери, пропонуючи покататися. Море тепле, в літні місяці вода прогрівається до 22 градусів. Видобувні з сусіднього лиману бруду допомагають підлікувати хвороби опорно-рухової системи, позбутися від проблем зі шкірою, схуднути і помолодшати.
  • Розваг в Новопетрівці небагато. Поруч знаходяться руїни Петровської фортеці. У селі є кафе і бари. Придбати продукти можна на місцевому ринку і в магазинах. Більшість овочів і фруктів, що продаються там, вирощені місцевими жителями. Любителі нічного життя і масових розваг можуть поїхати в сусіднє місто. на відрізку Бердянськ - Новопетрівка постійно курсують маршрутки і таксі.

Так що відпочинок в Новопетрівці підійде і любителям галасливих тусовок і тим, хто вважає за краще проводити відпустку в тиші. Невисокі ціни і близькість курортного центру роблять це село популярним серед бажаючих відпочити на морі і при цьому заощадити на проживанні. Пропонуючи Вашій увазі каталог баз відпочинку в Новопетрівці.

Новости