Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Популярний курорт на Азовському морі закривають через каналізацію

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

3 квітня 2011, 17:56 Переглядів: 3 квітня 2011, 17:56 Переглядів:   Санітарні норми системи каналізації знаходяться тут в жахливому стані

Санітарні норми системи каналізації знаходяться тут в жахливому стані. Фото dikarem.net.

Популярний у жителів України і сусідньої Росії курортне містечко Кирилівка давно повинен бути закритий для відпочивальників. "Уже кілька років, як видано розпорядження про фактичне закриття цього курорту, адже санітарні норми системи каналізації знаходяться тут в жахливому стані. У той же час насосна станція, яка повинна допомогти ситуації, була практично готова до експлуатації ще за радянських часів, але зараз на її фундаменті побудований магазин ", - заявив головний санлікар Запорізької області Анатолій Севальнєв.

У свою чергу губернатор Борис Петров вважає такий стан речей своєрідним бізнес-ходом місцевих підприємців. "Я бачу, що вирішення питання з водовідведенням в Кирилівці просто комусь не вигідно. Адже вивозити відходи - це теж прибуткове заняття. А відпочиваючі просто не мають іншої альтернативи", - зауважив Петров.

Поки губернатор не має наміру закривати місто для туристів, а зобов'язав свого першого заступника Олексія Литвина протягом найближчих двох тижнів виробити перелік заходів, реалізація яких дозволить все-таки не зірвати курортний сезон в Кирилівці в цьому році і допоможе вирішити питання каналізації.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Популярний курорт на Азовському морі закривають через каналізацію". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Скиданова Майя

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости