Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїздки в Приморськ: автобуси, маршрутки на Азовське море

  1. Плюси поїздок в Приморськ з нашої транспортної компанією
  2. Час в дорозі по маршруту Дніпро - Приморськ приблизно 4-5 годин
  3. Автобусні тури, поїздки в Приморськ на Море - з "Дніпро-Море" швидко, комфортно, надійно
  4. Доїхати в Приморськ автобусом - з "Дніпро-Море" зручно і вигідно
  5. "Дніпро-Море" здійснює поїздки на відпочинок в селище Набережне
  6. Замовляйте квитки на поїздку в Приморськ заздалегідь - відпочивайте з позитивними емоціями
  7. Замовляйте квитки на автобус за маршрутом Дніпро - Приморськ заздалегідь в обидві сторони
  8. Перевезення тварин в автобусах "Дніпро-Море"
  9. Запрошуємо до співробітництва
  10. Відгуки наших КЛІЄНТІВ
  11. Краща компанія!
  12. рекомендую
  13. комфорт
  14. 27.10-28.10
  15. відмінний шлях
  16. Кирилівка
  17. дбайливий водій
  18. Комфорт і спокій

До омпания "Дніпро-Море" пропонує сезонні пасажирські перевезення, поїздки в Приморськ автобусом. Ми допоможемо Вам подолати далеку дорогу, доїхати в Приморськ автобусом недорого і з комфортом за мінімальну короткий час. Поїздки на море, маршрутки в Приморськ разом з нами - відпочинок навіть в дорозі.

відпочинок

Вартість поїздки в Приморськ - 270 грн.в Набережне - 300 грн.

Поїздки в Приморськ автобусом здійснюємо з 01.05. по 10.09 щодня - виїзди ранок і вечір.

Якщо у Вас морські або туристичні поїздки заплановані на більш ранні або пізні терміни, не збігаються з нашим розкладом - ТЕЛЕФОНУЙТЕ !!! Вирішимо будь-яке питання, завжди допоможемо, щоб Ваші поїздки відбулися за планом і за графіком.

Транспортна компанія "Дніпро-Море" пропонує поїздки в Приморськ. Ми працюємо щодня з 8-00 до 20-00, приймаємо замовлення без вихідних.

Плюси поїздок в Приморськ з нашої транспортної компанією

  • Щоденні маршрутки поїздки в Приморськ - 2 рейси (ранок / вечір).
  • У регулярних рейсах відправлення не залежить від набору пасажирів за графіком.
  • Бронювання квитків на рейс Дніпро - Приморськ в обидві сторони.
  • Бронь посадкового місця (платна послуга - за бажанням) = 50 грн.
  • Підбираємо пасажирів в Приморськ і назад з будь-яких міст які проїжджаємо по шляху маршруту.
  • В дорозі зупинки на вимогу.
  • Ціни на квитки в Приморськ маршруткою демократичні для такого рівня авто-компанії і професіоналізму водіїв.
  • свій автопарк .
  • Доставляємо посилки по шляху проходження (від маленьких до великогабаритних).
  • Організуємо ВАШ переїзд, транспортування великогабаритних речей, вантажів.

Скористайтеся акційними знижками нашої компанії і підберіть для себе найбільш вигідну пропозицію на сторінці Акції та знижки нашій компанії.

Наші мікроавтобуси обладнані всіма необхідними приладами для вашого комфорту під час подорожей. В автобусах є ТВ і DVD плеєр, Wi-Fi, вбудовані розетки (220В) для підключення або підзарядки ваших гаджетів (телефон, планшет, ноутбук і ін.). При необхідності - кондиціонер влітку, автономний обігрівач і додаткова пічка салону - взимку. Салони наших авто обладнані зручними відкидними-розсувними сидіннями, дитячим автокріслом, полками для ручної поклажі, розкладним диваном для спального місця, великим містким багажним відділом.

Салони наших авто обладнані зручними відкидними-розсувними сидіннями, дитячим автокріслом, полками для ручної поклажі, розкладним диваном для спального місця, великим містким багажним відділом

Час в дорозі по маршруту Дніпро - Приморськ приблизно 4-5 годин

Ціна на квитки в Приморськ і назад - однакова

Маршрут Час відправлення Ціна проїзду, грн. Новомосковськ ↔ Приморськ по домовленості 270 Підгородне ↔ Приморськ по домовленості 270 Кам'янське ↔ Приморськ по домовленості 270 Дніпро ↔ Приморськ 4:30 - 7:00 270 Запоріжжя ↔ Приморськ по домовленості 220 Василівка ↔ Приморськ по домовленості 220 Токмак ↔ Приморськ по домовленості 220 Дніпро ↔ Набережне (від 4-х чоловік) за домовленістю 300 Приморськ ↔ Дніпро 13:00 - 14:00 15:00 - 16:00 270

Автобусні тури, поїздки в Приморськ на Море - з "Дніпро-Море" швидко, комфортно, надійно

Всі ми любимо відпочивати і чекаємо з нетерпінням своєї відпустки. Заздалегідь плануємо поїздки в Приморськ, щоб відпочити самому, організувати сімейний відпочинок або відірватися з друзями, щоб заряду позитивної енергії та емоцій вистачило до наступного разу. І ось ця пора настала. Збирайте валізи, рюкзаки або просто беріть плавальні костюми і приналежності і гайда З НАМИ !!!

Кожен вважає за краще своє море і улюблене місце відпочинку біля моря. Ми Вас довеземо в усі ці місця, де ви так любите бувати. Зверніть увагу на комфортабельний транспорт нашої компанії, всі машини обладнані сезонними речами. У літній період в машинах завжди працюють кондиціонери та є система провітрювання, весь транспорт обладнаний великим багажним відділенням, спинки сидінь, що регулюються, телевізор, музика, чисті салони автомобіля, професійні водії, добрі і лояльні співрозмовники.

Збір в Приморськ починається з ранку (можливі вечірні рейси для груп від 8-ми і більше осіб). Час збору може здійснюватися з 4:30 або 7:00 ранку (в залежності від маршруту і збору по місту). Так як наші машини обладнані кондиціонерами, немає необхідності виїжджати дуже рано. Ці ранні виїзди були придумані більше 15-років тому, коли влітку в автобусах було душно і спекотно. В ті часи Ми про таке ще й не замислювалися - про прохолодному салоні і в прямому сенсі їхати з вітерцем, для того щоб дістатися хоч в одну сторону до того як почнеться нестерпна спека, але як не крути велика частина виїжджає з моря саме в обід і якщо навіть ранок проскочили поки не настала спека, то в обід вже ніяк цього не минути якщо машина без кондиціонера. Нашим шановним пасажирам ця парилка ні вранці, ні в обід, ні ввечері не страшна.

Нашим шановним пасажирам ця парилка ні вранці, ні в обід, ні ввечері не страшна

Скористайтеся акційними знижками компанії "Дніпро-Море"

Підберіть для себе найбільш вигідну пропозицію на сторінці Акції та знижки нашій компанії.

Компанія "Дніпро-Море" пропонує цікаві пропозиції і хороші знижки на проїзд на море в період сезону відпусток Весна - Літо - Осінь:

  • Дітям до 10 років знижка 20 грн. (дітки не займають посадку-місце їдуть безкоштовно на ручках у батьків).
  • Якщо ваша компанія налічує більше 10 чоловік, то знижка в 10% буде для Вас кращою економією Вашого бюджету і також поширюватися в обидві сторони.

Інформація яка може стати в нагоді візьміть на замітку:

  • Код Приморська +380 (6137)
  • Відділення поліції: вул. Леніна, 39, тел. 102, 7-39-20
  • ЦРЛ: вул. Морська, 74, тел. 103, 7-39-25, 7-22-11
  • Ветклиника, вул. Мелітопольське шосе, 13, тел. +38 06137-7-31-96

Аптеки в Приморську:

  • "Формула здоров'я", вул. Леніна, 17, тел. 7-02-93, 7-08-76
  • "Еліксир", вул. Голубенко, 15, тел. 7-37-95
  • ТОВ "Аптеки Доктор МОМ", вул. Пролетарська, 96, тел. 7-37-81

Квіти в Приморську:

  • "Бонсай", вул. Леніна, тел. 095-934-95-50

Замовлення таксі в Приморську:

  • Таксі приморск 24/7 - тел. +38 (095) 414-29-88
  • Таксі Приморськ - тел. +38 (099) 905-81-12
  • Економ Таксі - тел. +38 (066) 750-56-82 / +38 (06137) 7-02-00

Доїхати в Приморськ автобусом - з "Дніпро-Море" зручно і вигідно

Приморський - невелике місто в Запорізькій області, який знаходиться поблизу узбережжя Азовського моря. Це місто, разом з косою Обіточна, є досить популярним кліматичним курортом, який привертає відпочиваючих протяжними піщаними пляжами, теплим морем і відносно невисокими цінами. Азовське море, біля якого знаходиться курортне місто, є найдрібнішим і теплим. Завдяки невеликій глибині воно швидко прогрівається, в зв'язку з активним випаровуванням з поверхні моря і лиманів. Повітря в Приморську насичене йодом, бромом, солями і мінералами, що обумовлює його цілющі властивості.

Туристів сюди приваблюють цілющі грязі Обіточна лиману. Вони сприяють відновленню нервової системи і лікування суглобів. У базах відпочинку вам розкажуть про цілий комплекс вправ з грязями і водою для загального оздоровлення організму. Одним із занять туристів є морська рибалка. Місцеві жителі здають в оренду човна і рибальські снасті. У селі є невеликий ринок, де можна придбати необхідні продукти, свіжу рибу, сувеніри та пляжний інвентар.

У Приморську відпочинок і ціни на послуги приємно порадують своїм великим діапазоном, що дозволяє підібрати найбільш оптимальний варіант, виходячи з можливостей запланованого бюджету. Відкрийте для себе бази відпочинку Приморська і відчуєте новий рівень курортного життя Азовського узбережжя. Запасіться враженнями і залиште морю частинку спогадів про себе, тоді Ви будете з року в рік з радістю повертатися сюди і відчувати себе як вдома. Сервіс європейського рівня і безпрецедентна унікальність оздоровчих заходів, укупі з відмінно проведеним дозвіллям дозволять залишити про це затишному містечку не тільки приємні спогади, а й зміцнити свій організм за допомогою природної медицини. У Приморську житло також можна вибрати і серед невеликих приватних будинків - це одне з найкращих місць, де можна провести незабутній відпочинок і яскраві канікули.

"Дніпро - Море" - довеземо до морського узбережжя за лічені години.

Любителям веселощів в Приморську не доведеться нудьгувати - майже на кожній базі відпочинку є свій невеликий бар або кафе, а на території декількох комплексів є дискотеки та нічні клуби. Сучасні санаторії Приморська з великими басейнами, саунами і сучасними тренажерами зацікавлять як старше покоління, так і молодь. Відпочинок на будь-який смак днем буде плавно переходити в дискотеки біля басейну або клубах при пансіонатах. Також і не зайвим буде суміщення відпочинку з лікувальними процедурами. Найчастіше на довгоочікувану відпустку у нас так багато планів і надій, а час пролітає дуже швидко. Складно навіть уявити краще місце, де навіть за тиждень можна поліпшити фізичний стан і відволіктися від побутової рутини.

Для сімей з дітьми в Приморську є всі умови для спокійного і комфортного відпочинку. Практично кожна база відпочинку надає можливість повноцінного триразового харчування, а сучасні дитячі майданчики надовго захоплять малюків і дозволять Вам насолодитися довгоочікуваним відпочинком серед дорослих. Приємного Вам відпочинку і гарної засмаги!

"Дніпро-Море" здійснює поїздки на відпочинок в селище Набережне

Набережне - невелике селище, входить до Приморського міська рада. Знаходиться на березі Обіточна затоки в місці впадання в нього річки Солона, на відстані в 2,5 км від села Преслав, в Запорізькій області України.

У цьому місці, відпочинок об'єднується з цілющими силами природи, а душа і думки знаходять спокій і умиротворення. Пляжі тут великі і акуратні, а море прозоре і чисте. Обов'язково беріть з собою фотоапарат, адже Обіточна коса і прилеглі їй острова - це місце гніздування найкрасивіших чапель, великих бакланів і чайок. У підсумку, виходить фотографія, де ви, з красивим і рівним засмагою, на тлі пурхають птахів і іскристого Азовського моря. Такий знімок, буде зігрівати вас весь наступний рік, і ви обов'язково захочете сюди повернутися.

Селище Набережне славиться цілющими грязями Обіточна лиману, які мають ефективні лікувальні властивості. За допомогою лікувальних грязей і витяжок відновлюється периферична нервова система і функції опорно-рухового апарату.

На море добре поширена таласотерапія. Це, як лікувальні, так і профілактичні процедури, що полягають в самому купанні, гідромасажі, обгортанні грязями і водоростями. Призначають ці процедури при хронічних стресах, перевтомі, хворобах суглобів, при боротьбі з целюлітом, для зміцнення судин і імунітету в цілому. За рахунок впливу корисних мінеральних елементів при купаннях в морській воді, швидко затягуються дрібні ранки, поліпшується стан шкіри: вона стає пружною і еластичною.

Морська вода і повітря - це найкращі помічники для відновлення голосових зв'язок і лікування захворювань горла. І пам'ятайте найголовніше, що ритмічні плавальні рухи укріплюють всі м`язи. Це відмінний засіб для профілактики порушень постави, як для дорослих, так і для дітей. Море, це не тільки відпочинок для тіла і душі, а й чудова можливість зміцнити свій організм на цілий рік.

Замовляйте квитки на поїздку в Приморськ заздалегідь - відпочивайте з позитивними емоціями

Перебуваючи в цих краях, обов'язково відвідайте в Приморську краєзнавчий музей, в с. Обіточне, діє церква Святої Трійці - пам'ятка архітектури національного значення. екскурсії. Прогулюючись по селищу Ви зможете придбати сувеніри, а так же сходити на риболовлю чи полювання.

Компанія "Дніпро - Море" - відпочинок навіть в дорозі.

З нами Ваші поїздки в Приморськ будуть простіше простого, немає черг за квитками, бронь квитків на автобус в обидві сторони зі знижкою або відкритою датою, збір з Вашого району і доставка до місця відпочинку, не потрібно ламати голову як дістатися до автовокзалу і назад з величезним багажем або малими дітьми, ми все продумали для більш максимально зручного перевезення Вас і Ваших рідних і готові працювати і радувати своїм професіоналізмом і комфортним обслуговуванням !!!

Щодня мікроавтобуси з Дніпра в Приморськ перевозять сотні відпочиваючих, які бажають скоріше дістатися до морського узбережжя. Відправившись в дорогу з "Дніпро - Море" Ви гарантовано доїдете до місця призначення в комфортних умовах за відносно короткий проміжок часу. Також важливий момент в рейсі Дніпро - Приморськ - розклад автобусів-мікроавтобусів, які відправляються щоденно (час відправлення уточнюйте за вказаними телефонами). Наші диспетчери детально поінформують Вас про розклад відправлення, і ви з легкістю зможете підібрати найбільш відповідний варіант. Разом МИ сплануємо ваш маршрут, підкажемо який час оптимальне для тривалого переїзду з дітьми, а також обговоримо всі ваші нюанси даної поїздки в Приморськ.

Ми постійно дбаємо про безпеку наших пасажирів, тому перед початком будь-якого рейсу Дніпро - Приморськ наші мікроавтобуси проходять ретельний технічний огляд і своєчасно усуваються всі неполадки. З нами Ви можете бути впевнені в безпечної поїздки, завдяки багаторічному досвіду нашої компанії "Дніпро-Море" в цій сфері послуг. Важливий факт - на всіх наших напрямках працюють водії міжнародного класу.

Ви запланували поїздку на відпочинок з нашою транспортною компанією "Дніпро-Море" - потрібно обов'язково внести передоплату (на банківську карту або готівкою) в розмірі 50% або повну оплату за 1-3 дні до бажаної Вами дати відправлення.

Передоплату, оплату або перенесення дати раніше обумовленого виїзду завжди можна перенести вперед або назад, але робити це потрібно своєчасно не менш ніж за 2-3-е суток.

Замовляйте квитки на автобус за маршрутом Дніпро - Приморськ заздалегідь в обидві сторони

При бронюванні квитка в обидва боки знижка на зворотну дорогу при наявність передоплати або посадкового талона (посадковий талон можна виписати у водія в машині, на будь-які дати, але якщо ви не знаєте конкретну дату, можна талон виписати з відкритою датою). При наявності такого талона Вам потрібно буде подзвонити по телефону, вказаному в цьому талоні і вказати диспетчеру конкретну дату, коли ви хочете заїхати або виїхати. Зробити це потрібно не пізніше 2-3-х днів до планованої поїздки.

Введена платна послуга "Бронь Місця" на поїздки в Приморськ за бажанням - на яких місцях і рядах Ви б конкретно хотіли сидіти. У цьому випадку 100% бронь буде за Вами.

У всіх інших випадках, посадка проводиться по заповнюваності мікроавтобуса (тому що збір проходить по всіх районах міста). Пріоритети - сім'ям з немовлятами та маленькими дітьми, вагітним, люди після операцій, інваліди та просто люди похилого віку.

Збір по місту і районам при виїзді, підвезення до всіх пунктів Вашої висадки до місця відпочинку, потрібно заздалегідь обговорювати з нашим диспетчером при оформленні поїздки в Приморськ, тому що не в усі вулички та провулочки наш транспорт зможе проїхати без пошкоджень. В іншому випадку наш водій сам зорієнтується по місцевості - куди він максимально Вас зможе підвезти. Дякую за розуміння.

Можливий збір та підвезення з віддалених точок за окрему плату не входить у вартість квитка (обговорюється заздалегідь з диспетчером).

Підбираємо і розвозимо наших пасажирів за схемою затвердженого маршруту.

Підбираємо і розвозимо наших пасажирів за схемою затвердженого маршруту

Наша транспортна компанія "Дніпро-Море" має великий позитивний досвід у своїй сфері послуг, що надаються. МИ також можемо порадити і надати на Ваш вибір житло на будь-який смак і різної цінової категорії. На нашому сайті у відповідному розділі " Каталог житла "ВИ зможете прочитати достовірну актуальну інформацію та зробити для себе потрібний вибір - за кількістю людей, цінової категорії або по пропонованих зручностей і сервісу обслуговування.

Перевезення тварин в автобусах "Дніпро-Море"

Плануючи поїздки в Приморськ не забувайте про своїх домашніх улюблених вихованців. Ви зможете їх взяти з собою, при цьому дотримуючись певних правил громадського порядку. Детальніше

СКОРИСТАВШИСЬ послугами нашої компанії, Ви приймете правильне РІШЕННЯ !!!

З кожним днем наша компанія розширює список маршрутів пасажирських перевезень. На сьогоднішній день компанія "Дніпро-Море" здійснює автобусні тури, поїздки в Приморськ пасажирів за схемою маршруту з таких міст: Новомосковськ, Підгородне, Кам'янське (Дніпродзержинськ), Дніпро, Запоріжжя, Василівка, Мелітополь; в такі міста: Кирилівка, Бердянськ, с. Новопетрівка, Приморськ, сел. Набережне, Генічеськ, Генгорка, Щасливцеве, Стрілкове, Скадовськ, Лазурне, Залізний Порт, Коблево, Одеса, Затока, ЮБК.

Наша компанія приймає колективні заявки від організацій, фірм, навчальних закладів, шкіл, садків, таборів і просто великих колективів на поїздки в Приморськ.

Запрошуємо до співробітництва

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до взаємовигідної співпраці на постійній основі:

  • Власників житла на курортах і морях по наших напрямках
  • Власників туристичних, рекламних компаній, сайтів і.т.д.
  • Власників пасажирського і спец автотранспорту

Детальніше про умови співпрацю читайте на сторінках нашого сайту Читати далі…

Їдучи з Приморська Ви відвезете з собою море приємних спогадів. Приємного відпочинку!

За усіма додатковими питаннями або отримати консультацію по поїздці, замовити квиток по телефону або забронювати на сайті онлайн Ви можете прямо зараз!

Контакти по всіх морських напрямках:

+38 (099) 230-41-11 / +38 ( 096) 670-11-13
+38 (063) 230-31-11 / +38 ( 095) 724-02-05 Viber
(056) 788-89-15

Приємного відпочинку і гарної засмаги !!!
Спекотного літа і прохолодною поїздки !!!

Відгуки наших КЛІЄНТІВ

Поїздка на море

10.07.18 їхали в Кирилівку на білому спринтері 6642, водій Андрій. Спасибо большое за комфортну поїздку, машина з кондиціонером, м'які, комфортні сидіння, приємний водій. Їжджу в ...

Краща компанія!

На початку серпня з'їздив сім'єю на Азовське море в Кирилівку. У чистому комфортному мікроавтобусі їхати було дуже зручно і не нудно. Час в дорозі пролетів ...

рекомендую

Вперше скористалася послугами Дніпро-море. Була приємно здивована рівнем обслуговування починаючи від дівчаток (диспетчерів), закінчуючи водієм. Автобус зручний, комфортабельний з кондиціонером (що не менш важливо в ...

комфорт

Були сім'єю в захваті від якісної і комфортабельного перевезення. Дуже прийнятні ціни. Досвідчені водії. Чуйний, уважний персонал! Величезне спасибі Тетяні! Однозначно будемо користуватися послугами «ДНІПРО-МОРЕ» ...

27.10-28.10

Хочу подякувати Водія Леоніда - компанія "Дніпро-Море", за прекрасною і комфортну поїздку в ГЕНІЧЕСЬК. За чистоту в салоні. За допомогу в навантаження і вивантаження багажу. ...

Коваленко Юлія

30.10.2018

відмінний шлях

Перший раз скористалася послугами компанії, хочу висловити подяку водію Леоніду. Таке терпляче і уважне ставлення до пасажирів складно знайти. Важливий, культурний, уважний. Все на вищому ...

Кирилівка

Спасибі, поїздка на хорошому рівні, все як обіцяли, без збоїв.

дбайливий водій

Особлива подяка водієві Сергію. Рейс Кирилівка-Дніпро (мікроавтобус Мерседес Спринтер АЕ4885). Перед відправленням в рейс він проявив увагу і запропонував нашому маленькому дитині спеціальне зручне дитяче ...

Комфорт і спокій

Уже років 5 їздимо сім'єю з Вашою компанією. Завжди все відмінно. 03.07 2018 їхали в Бердянськ. Радує, що з кожним роком, поїздки все приємніше. В ...

Новости