Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Азіза лається з Лаймою Вайкуле через пісню

Азіза сперечається з Лаймою Вайкуле через пісню Рєзніка. фото eg.ru

У некрасиву історію вляпався композитор Раймонд Паулс. Його пісню " Санкт-Петербург "З репертуару Азізи взяла та виконала Лайма Вайкуле - тільки з абсолютно іншим текстом.

"Я в шоці!" - обурюється Азіза.

Азіза розповіла, що давно мріяла заспівати хіт авторства легендарного дуету Паулс - Резник.

"Восени я приїжджала в гості до Раймонду в Юрмалу, ми обговорювали співпрацю. І маестро показав мені пісню" Білі ночі ". Я попросила Іллю Рєзніка трохи поміняти текст, в результаті пісні дали нову назву" Санкт-Петербург ". Я співаю її вже кілька місяців. Почувши ту ж мелодію на ТБ у виконанні Лайми Вайкуле, я застигла від подиву. Такий "підстави" від шановного мною людини я не чекала ", - говорить співачка.

Азіза не має наміру поступатися правом на пісню Вайкуле - розглядом з цим інцидентом займуться юристи

"Пісню" Санкт-Петербург "ми з Паулсом написали для Азізи, - стверджує Резник. - Саме їй продали права. Для мене було великим сюрпризом, коли я почув цю мелодію на творчому вечорі Вайкуле. Ось тільки називалася вона" Все одно "".

Про те, що справи у Паулса останнім часом йдуть не дуже добре, в курсі багато. Композитору 75 років, друзі маестро визнаються: іноді він "чудит". Наприклад, посеред телефонної розмови може забути, з ким веде розмову.

Сама Вайкуле не бачить нічого страшного в те, що трапилося: "Поняття не маю, як ця пісня виявилася у Азізи. У неї є до мене претензії? Знаєте, у мене багато інших хороших пісень. Для мене не проблема більше її не співати, якщо виникли якісь то непорозуміння ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

У неї є до мене претензії?

Новости