Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель готель «Азимут» (Астрахань)

  1. Номерний фон готелю «Азимут» (Астрахань)
  2. Додаткові послуги

Готель «Азимут» (Астрахань) - це комфортабельний готель поруч з історичним центром Астрахані . Всього 5 хвилин пішим ходом, і ви опинитеся поруч з Астраханським кремлем , Краєзнавчим музеєм, Володимирським собором. Вперше, готель «Азимут» відкрила свої двері для відвідувачів у 1971 році. Готель класу три зірки.


Астраханська готель «Azimut» розташована більш ніж вдало - вздовж набережної річки Волги з річковим причалом, до речі, звідти відкривається вид і на Астраханський кремль, історичний центр міста. Також вам не доведеться витрачати багато часу на проїзд до аеропорту або назад, 15 хвилин і ви біля дверей готелю «Азимут» в Астрахані. Дорога до залізничного вокзалу від готелю «Азимут» займе і того менше - 10 хвилин.

Готель «Азимут» в Астрахані розрахований на 250 відвідувачів. Готель розташовується за адресою Кремлівська вулиця, будинок 4.

Готель розташовується за адресою Кремлівська вулиця, будинок 4

Номерний фон готелю «Азимут» (Астрахань)

Готель «Азимут» має в своєму розпорядженні більш ніж 200 номерами і готовий запропонувати відвідувачам номери наступних категорій:

  • «Економ»;
  • «Стандарт»;
  • «Суперіор»;
  • «Люкс».

Готель «Азимут» в Астрахані готовий запропонувати одномісні, двомісні, сюїти, а також номери для молодят.

Кожен з номерів астраханської готелю «Azimut» незалежно від категорії оснащений комфортабельними ліжками, робочою зоною, супутниковим телебаченням, телефоном, холодильником, кондиціонером. Також в номерах готелю «Азимут» є міні-бар, ванна кімната з душем, феном, тапочками, рушниками та іншими речами. Якщо буде потрібно - вільний доступ до Wi-Fi. Сніданок включений.

«Економ» одномісний готелю «Азимут» в Астрахані - невеликий затишний номер площею 12 кв.м. Тут є все необхідне як для відпочинку, так і для ділової поїздки. Клієнт може вибрати колірну гамму номера: від постільних до яскравих контрастних рішень.

Номер цієї ж категорії двомісний з одним двоспальним ліжком або ж двома односпальними, на вибір. Кімната займає площу 16-18 кв.м. Готельні номери даної категорії виконані в бежевих тонах. В кімнаті є всі стандартні зручності, сніданок включений.

«Суперіор» одномісний з одним двоспальним ліжком в готелі «Азимут» (Астрахань) - по-домашньому затишний номер площею 18 кв.м. Інтер'єр виконаний в класичному стилі в світлих тонах. Тут є все необхідне для комфортного проживання: холодильник, міні-бар, фен, рушники, халати, гігієнічні приналежності, інші зручності.

Тут є все необхідне для комфортного проживання: холодильник, міні-бар, фен, рушники, халати, гігієнічні приналежності, інші зручності

Наступна категорія - «Суперіор» двомісний. Це номер готелю «Azimut» з одним двоспальним ліжком і двома кімнатами: спальнею і вітальнею. У вітальні розташований великий м'який диван і робоча зона. За окрему плату в розмірі 500 руб. на добу в готелі можна викупити додаткове місце. Площа номера складає 20-25 кв.м.

м

«Люкс» двомісний готелю «Азимут» Астрахані розділений на спальню з комфортабельним двоспальним ліжком і робочу зону. Номер виконаний в класичному стилі в постільних тонах з яскравими червоними акцентами. Площа «Люкса» становить 18 кв.м.

м

Номер готелю категорії «Люкс» двоспальний двокімнатний - це номер площею 28 кв.м. У спальні є одне двоспальне ліжко, шафа, вітальня зонирована на робоче місце і місце відпочинку. Інтер'єр апартаментів виконаний в класичному стилі в спокійних тонах. За окрему плату (500 руб. На добу) в астраханської готелі «Azimut» можна придбати додаткове місце.

Час заїзду в астраханський готель «Azimut» 14:00, розрахунковий час до полудня. У всіх типах номерів заборонено куріння.

Додаткові послуги

  • Ресторан готелю;
  • Міні-бар в номері;
  • Банкомат;
  • Бізнес центр;
  • Конференц зал;
  • Супутникове телебачення;
  • Телефон;
  • Wi-Fi (безкоштовний для відвідувачів готелю «Azimut»);
  • Послуги пральні, хімчистки;
  • Камера схову багажу;
  • Парковка (безкоштовна для клієнтів готелю).

Ціни на проживання в готелі «Азимут» (Астрахань)

Приблизний прейскурант цін на проживання в астраханської готелі «Азимут» за номер на добу:

  • Номер категорії «Економ» - від 2500 до 3100 руб .;
  • Номер категорії «Стандарт» - 3300 руб .;
  • Номер категорії «Суперіор» - від 3400 до 3800 руб .;
  • Номер категорії «Люкс» - від 3800 до 4300 руб.

У вартість проживання в готелі «Azimut» включений сніданок.

Діапазон цін на конкретні типи номерів в готелі «Азимут» (Астрахань) може змінюватися в залежності від сезону, дати бронювання і кількості людей в номері. Дізнатися точні ціни і наявність місць на цікаву для вас дату, а також забронювати обраний номер ви зможете, скориставшись формою пошуку на початку сторінки .

Новости