Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель AZIMUT Moscow Tulskaya Hotel в Москві - Готель AZIMUT Moscow Tulskaya Hotel (колишня назва: ФДМ "Готель" Зв'язківець плюс ") Москва - ProHotel.Ru

  1. Фото Готелю AZIMUT Moscow Tulskaya Hotel

Загальна оцінка:

0

Клас: Адреса: 117105, Varshavskoe Shosse 9 [ Подивитись на карті ] Сайт: http://svyazistplus.ru Телефон: +7 (495) 624-64-85 Факс: +7 (495) 624-49-35 Email: [email protected] Мін. ціна: 2278 RUB Макс. ціна: 10500 RUB Переглядів: 985

Фото Готелю AZIMUT Moscow Tulskaya Hotel

До послуг гостей цього готелю в центрі Москви безкоштовний Wi-Fi, безкоштовна парковка і номери, обладнані телевізором з плоским екраном. Він знаходиться всього в 7 хвилинах ходьби від станції метро "Тульська".

У готелі 32 номери різних категорій: економ-клас, стандарт, напівлюкс, люкс. Категорія номера Ціна Економ-клас від 2200 Стандарт від 4000 Напівлюкс від 5000 Люкс від 6000 В вартість включено сніданок. У вихідні та святкові дні діє знижка 20% на всі номери. До оплати приймаються карти VISA International. У готелі діє єдиний розрахунковий час - 12 годин дня. У разі затримки виїзду оплата за проживання стягується в наступному порядку: не більше 6 годин після розрахункової години - погодинна оплата; від 6 до 12 годин після розрахункової години - оплата за половину доби; понад 12 годин - оплата за повну добу.


Готель «Зв'язківець Плюс» розташований в історичному центральному районі Москви в оточенні великої кількості пам'яток, які можна подивитися просто під час прогулянки навколо цієї міні-готелі економ-класу Москви. В радіусі всього декількох метрів навколо готелю «Зв'язківець Плюс» розташовані музеї, театри, різні розважальні та торговельні центри, ресторани, кафе і багато інших закладів. Дорога до Червоної площі займе всього 15-20 хвилин. У цій дешевому готелі в центрі Москви розташовані номери, які обладнані всім необхідним для проживання. Всього в готелі «Зв'язківець Плюс» представлені номери категорій «економ», «стандарт», «напівлюкс» та «люкс». Ціна проживання залежить від рівня номера, але багато хто зможе дозволити проживання в цьому недорогому готелі Москви. Персонал, який працює на території готелю «Зв'язківець Плюс» має великий досвід роботи в готельному господарстві. Тому всі постояльці цього міні-готелю економ-класу Москви можуть розраховувати на високий клас обслуговування. Для клієнтів готелю, які приїхали на автомобілі, співробітники готелю «Зв'язківець Плюс» нададуть місце для паркування на стоянці готелю. Також вони допоможуть організувати туристичну поїздку або екскурсію по самим визначних місцях міста. Для цього клієнтам цієї недорогий готелю в центрі Москви надають вичерпну туристичну інформацію. Поруч з готелем «Зв'язківець Плюс» працює велика кількість ресторанів і кафе, де можна смачно поїсти або просто весело провести час в хорошій компанії. У готелі «Зв'язківець Плюс» можуть надати додаткову послугу виклику таксі. Також на території цього м іні-готелю Москви економ-класу щоранку пропонують прекрасні сніданки, які вже включені в ціну проживання в готелі «Зв'язківець Плюс». При необхідності може бути організована доставка клієнтів з аеропорту чи залізничного вокзалу. Більшість клієнтів пишуть тільки хороше в відгуках про готелі Москви. Готель «Зв'язківець Плюс» на думку багатьох постояльців - це одне з найбільш вдалих поєднань вартості проживання та якості послуг, що надаються.

Таку інформацію можна знайти в мережі інтернет. Там можна дізнатися ціни на готелі та мотелі Москви, можна знайти інформацію про розташування готельних об'єктів, про послуги, які надають ті чи інші готелі та багато іншого. Практично всі такі готельні сайти надають можливість забронювати номер в готелі Москви.

Новости