Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оплата картами в валюті KZT

Оплату банківськими картами міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard в валюті тенге забезпечує процесинговий центр PayOnline. Обробка отриманих конфіденційних даних клієнта (реквізити карти, реєстраційні дані і т.д.) проводиться в процесинговому центрі. Таким чином, ніхто, навіть продавець не може отримати персональні і банківські дані клієнта, включаючи інформацію про його покупках, зроблених в інших магазинах.

Для оплати банківською картою необхідно внести інформацію в наступні поля:

  • вибрати тип платіжної системи
  • вказати номер карти
  • ввести CVC / CVV номер, який надрукований на зворотній стороні картки
  • ім'я та прізвище власника картки
  • термін дії карти

Зверніть увагу: якщо Ваша карта підтримує технологію «3-D Secure», то після натискання кнопки «оплатити» Вам буде потрібно додатково ввести одноразовий пароль на сторінці банку, що випустив карту, куди Ви будете перенаправлені автоматично. Одноразові паролі для карти Ви можете запитати в своєму банку.

Система PayOnline володіє сертифікатом PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) за версією стандарту 2.0. Сертифікат PCI DSS Level 1 дозволяє процесингового центру проводити більше 6 мільйонів транзакцій в рік.

SSL (Secure Sockets Layer) - весь обмін інформацією між підприємством електронної комерції і PayOnline проводиться по захищених каналах, з використанням протоколу HTTPS. В основі цього протоколу лежить аутентифікація взаємодіючих сторін і шифрування даних, з використанням симетричних і асиметричних алгоритмів. PayOnline є офіційним сервіс-провайдером Visa і MasterCard.

При виникненні труднощів в процесі оплати банківською картою, будь ласка, зверніться до менеджерів процесингового центру PayOnline по телефону +7 (495) 134-07-29 або по e-mail: [email protected] . Служба підтримки PayOnline працює в режимі 24 години 7 днів на тиждень.

У разі, якщо ви оплатили замовлення банківською карткою і потім відмовилися від нього, повернення переведених коштів проводиться назад на банківську карту, за допомогою якої було сплачено замовлення.

Чому моя кредитна картка не прийнята до оплати?

  • Ваша картка не може використовуватися для оплати через інтернет (не підключена дана послуга), подібну інформацію потрібно уточнити у банку видав картку
  • Технічна (погані телекомунікації, в тому числі переривання або зникнення зв'язку з процесинговим центром банку)
  • Помилка при наборі даних картки на клавіатурі
  • Недостатня кількість наявних грошових коштів
  • Закінчення строку дії картки
  • Наявність ліміту максимальної суми, яку можна зняти з Вашої картки протягом одного дня (Ви можете збільшити цей ліміт, звернувшись у відділення Вашого банку)
  • Якщо у Вас виникають проблеми з проведенням платежу, зверніться до Вашого банку для визначення причин виникнення проблем з оплатою.

Зверніть увагу: у разі, якщо Ваша карта підтримує технологію 3DS-авторизації, ви повинні будете зробити підтвердження операції за допомогою мобільного телефону. Якщо авторизація по 3DS не проходить, держателю слід звернутися до емітента, виконати необхідні настройки і слідувати інструкціям емітента при проведенні інтернет-платежів.

Чому моя кредитна картка не прийнята до оплати?

Новости