Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда машин Малага

  1. Про нас
  2. Порівняйте
  3. Малага Путівник
  4. аеропорт Малаги
  5. Часті питання та поради
  6. Прокат автомобілів Знижки та пропозиції

Прямий наймання.
Чи не брокер.

Про нас

Malagacar.com це престижна компанія з оренди машин з більш, ніж двадцятирічним досвідом. Ми пропонуємо оренду машин в аеропорту Малаги , Маючи в своєму розпорядженні великою кількістю власних і абсолютно нових автомобілів. Ми не посередники, тому ви не платите нічого понад оренди, що вам гарантує самі низькі ціни на оренду машин в Малазі і найкращий сервіс. Ми зустрічаємо вас і доставляємо до машини, яка знаходиться в 3 хвилинах їзди. Ми також надаємо можливість оренди машин в Марбельї, в Фуенхіролі і, звичайно, в Малазі.

Порівняйте

Ми гарантуємо, що ціна оренди автомобілів в нашій компанії найнижча в Малазі. Наша команда MalagaCar складається з досвідчених професіоналів, готових надати максимальний сервіс, доброзичливих і щире уважних до клієнтів. Наші нові машини завжди в чудовому технічному стані, до того ж клієнт отримує їх бездоганно чистими. Ми постійно моніторимо ринок оренди автомобілів в Іспанії, щоб надати своїм клієнтам максимально низькі ціни. Наша гарантія краще значення гарантує, що ви не знайдете кращі ціни на прокат автомобілів в аеропорту Малаги. Заповніть зараз онлайн котирування і заощадити на вашого наступного відпустки!

Наша компанія надає послуги Малага прокат автомобілів в деяких міжнародних футбольних клубів, таких як:

Малага Путівник

Путівник по Малазі і Коста дель Соль, південному узбережжю Іспанії. Читайте і знайомтеся з приголомшливою провінцією Андалусія, її людьми, фестивалями, традиціями і т. Д.

аеропорт Малаги

Аеропорт Пабло Пікассо (Pablo Picasso Airport AGP) - четвертий за величиною пасажиропотоку аеропорт Іспанії. аеропорт Малаги прийняв понад 11 мільйонів пасажирів в минулому році, і ця цифра різко зросте в найближчі роки після введення в експлуатацію нового терміналу 3 і нових злітно-посадкових смуг. Аеропорт пропонує безліч послуг, таких як: трансфери з / в аеропорт , Шатли, багатоярусні парковки , Магазини duty free і все те, що потрібно мандрівникові.
Аеропорт Пабло Пікассо (Pablo Picasso Airport AGP) - четвертий за величиною пасажиропотоку аеропорт Іспанії

Часті питання та поради

Ми об'єднали актуальні питання та пропозиції наших клієнтів і створили довідник по оренді автомобілів . Ми впевнені, що ці рекомендації заощадять ваш час і гроші в наступний раз, коли ви вирішите орендувати машину в malagacar.com.

Прокат автомобілів Знижки та пропозиції

Якщо ви використовуєте, щоб відвідати Малагу або ви будете робити це найближчим часом, ми рекомендуємо вам слідувати за нами на Facebook , Twitter або Instagram , Щоб отримати доступ до Оренда Малага автомобілів промо-коди. Ви можете вибрати з повного спектру автомобілів, включаючи компактний нерухомість автоматичний дизель 7 місцевий 9 місцевий люди носій і престиж автомобілі. Пам'ятайте, що наші орендовані автомобілі все у віці до двох років, так що не турбуйтеся про зривів. Крім того, ми пропонуємо допомогу на дорозі 24 години на добу, так що ми можемо вирішити будь-яку проблему з вашим автомобілем напрокат швидко.

Новости