Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Маршрутки в Кирилівку

  1. Добирайтеся в Кирилівку з комфортом
  2. Наш сервіс - Ваш комфорт
  3. 5 причин, чому з нами їздити вигідніше, ніж купувати квиток на автовокзалі:
  4. Читайте на сайті:

маршрут

Ціна Час відправлення Туди Назад Дніпро - Кирилівка 200 грн 6-00 13-00,15-00,17-00 Кам'янське - Кирилівка 200 грн 5-00 13-00,15-00,17-00 Новомосковськ - Кирилівка 200 грн 5 00 13-00,15-00,17-00 Запоріжжя - Кирилівка 140 грн 6-00 13-00,15-00,17-00 Харків - Кирилівка 300 грн 22-00 13-00 Київ - Кирилівка 560 грн 22.00,13 -00 13-00 Кривий ріг - Кирилівка 300 грн 5-00,21-00 12-00 Полтава - Кирилівка 300 грн 22-00 13-00

Як швидко і недорого доїхати на море Як швидко і недорого доїхати на море? З приходом тепла нікому не хочеться проводити вихідні дні або відпустку вдома. Хочеться відправитися на море, позасмагати на чистому піщаному пляжі, вдихнути цілюще, трохи солонуватий повітря, зануритися в захоплюючий світ клубного життя або підняти рівень адреналіну в крові, займаючись екстремальним спортом. Все це доступно в Кирилівці.

Відпочинок в Кирилівці - найкраще, що можна придумати цього літа! Ніхто не хоче переплачувати за проїзд, їхати навмання, люди прагнуть до того, щоб якомога краще спланувати свій відпочинок таким чином, щоб він був приємним і залишив після себе тільки позитивні спогади. Відпочинок в Кирилівці - найкраще, що можна придумати цього літа

Автобуси в Кирилівку із Запоріжжя відправляються регулярно і щодня в зручний для відпочиваючого час. Купальний сезон відкривається в Запорізькій області з травня по початок осені, навіть у вересні відпочиваючі зможуть відправитися на відпочинок і провести його приємно. Море тепле і добре прогріте, і ви напевно зможете оцінити всі переваги поїздки в цей період року!

Невелике селище міського типу зручно розташувався між Утлюкським і Молочним лиманами. Бази відпочинку, розважальні комплекси і цікаві місця з унікальним ландшафтом знаходяться в самій Кирилівці, а також тягнуться вздовж коси Пересип і Федотової коси. Тут кожен знайде розвагу до смаку: любителі природи можуть досліджувати заповідні території, шанувальники активного відпочинку - відвідати аквапарк або записатися в школу кайта, дітям буде весело в дельфінарії і луна-парку, а для поціновувачів танців працює безліч нічних клубів.

Всілякі розваги, дельфінарій, серфінг - то, що є для кожного, що приїхав сюди на відпочинок Всілякі розваги, дельфінарій, серфінг - то, що є для кожного, що приїхав сюди на відпочинок. Бази відпочинку в Кирилівці мають дуже прийнятні ціни і в той же час - високий рівень комфорту для кожного мешканця.

Кирилівка знаходиться поруч з Молочним і Утлюкським лиманом, унікальний ландшафт місцевості, де дивним чином переплітається морської прибережний клімат і своєрідності степи Північного Причорномор'я робить це місце унікальним. Поїздки на Азовське море допоможуть оздоровитися як дорослим, так і дітям. Кожен, хто регулярно відвідує море хоча б раз на рік, відзначає для себе значне поліпшення стану свого здоров'я.

Добирайтеся в Кирилівку з комфортом

Наша компанія подбала про те, щоб поїздки на море перестали бути нудними і незручними. Маршрутки на море швидко і безпечно довезуть пасажира до місця призначення. Для цього не потрібно спеціально їхати на вокзал і там купувати квитки. Потрібно всього лише набрати нашого диспетчера, вказати бажану дату поїздки, можна забронювати місце для декількох пасажирів в напрямку туди і назад. Корисно знати, що при поїздці з маленькими дітьми можуть бути надані знижки на проїзд. За більш детальною і Наша компанія подбала про те, щоб поїздки на море перестали бути нудними і незручними Щоб отримати інформацію варто звернутися до нас. Крім цього, якщо відпочиваючий не визначився з тим, куди саме йти, фахівці нашої компанії готові допомогти у вирішенні цього важливого питання!

Квиток оплачується при посадці в автобус. Не потрібно кудись їхати, автобус відпочиваючих забирає з найближчої зупинки в його районі. Розвозимо всіх по базах відпочинку, санаторіях, які вибрали пасажири. Маршрутки в Кирилівку обладнані всім необхідним, щоб поїздка пройшла успішно. Автобус Запоріжжя - Кирилівка з сучасними кондиціонерами, музикою і можливістю подивитися фільм дозволять скоротати швидше шлях.

Наші маршрутки в Кирилівку ходять щодня з 1 травня по вересень включно. Ми доставляємо відпочиваючих з

Наш сервіс - Ваш комфорт

Щоб скрасити подорож, ми обладнали наші автобуси в Кирилівку дуже зручними сидіннями з відкидними спинками, просторими багажними відділеннями, якісної відео і аудіо апаратурою, з якої час у дорозі пройде набагато швидше.

5 причин, чому з нами їздити вигідніше, ніж купувати квиток на автовокзалі:

  1. Наші маршрутки в Кирилівку забирають пасажирів від дверей їх будинку і доставлять до дверей їх бази відпочинку на курорті.
  2. Квиток на наш автобус коштує стільки ж, скільки і на автовокзалі. Але з нами відпочиваючі економлять час, сили і засоби, які витратили б на те, щоб дістатися з сумками до автовокзалу, а потім до своєї бази відпочинку.
  3. Забронювати місце в нашому автобусі можна за телефону , А оплатити квиток вже при посадці в автобус. При цьому за послугу броні доплачувати не потрібно.
  4. На зворотному шляху водій нашої компанії заїжджає за відпочиваючими прямо на базу відпочинку.
  5. Наші автобуси в Кирилівку набагато зручніші, швидкі і надійні, так як регулярно проходять технічний огляд.

Розклад маршруток в Кирилівку залежить від відстані до курорту:

  • з Києва і Харкова автобуси Seat і Man відправляються в 22.00;
  • з інших міст маршрутне таксі Mercedes Sprinter виїжджає о 6.00.

Таким чином, пасажири в будь-якому випадку приїжджають на курорт в першій половині дня.

Час відправлення з Кирилівки можна вибрати самостійно, так як автобуси відправляються о 13.00, 15.00 і 17.00.

Відпочинок на морському узбережжі завжди запам'ятовується, так як він наповнений приємними переживаннями, яскравими емоціями і веселими пригодами.

А щоб поїздки на море були комфортними, швидкими і безпечними, звертайтеся в нашу компанію!

Читайте на сайті:

  1. Пасажирські перевезення на море .
  2. Поїздки в Кирилівку з Києва .
  3. Поїздки в Кирилівку з Новомосковська .
  4. Поїздки в Кирилівку з Полтави .

Новости