Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза в Австралію

  1. Віза в Австралію на строк до 5 років! Хочете розширити географію своїх подорожей? Тоді Австралія...
  2. Який тип візи в Австралію можна відкрити в нашому візовому центрі?

Віза в Австралію на строк до 5 років!

Хочете розширити географію своїх подорожей? Тоді Австралія - ​​прекрасний варіант для відпочинку і знайомства з новими пам'ятками. Унікальні корали Великого Бар'єрного Рифа, легендарний Харбор-Брідж, евкаліптові ліси і екзотичні національні парки з водоспадами - хіба заради цього не можна отримати візу в Австралію ?! Хочете розширити географію своїх подорожей

Переваги відкриття візи в нашому центрі

Візовий центр visavisa.by допоможе вам з оформленням австралійської візи. Співпраця з нами буде не тільки вигідним, але і приємним. Чому? Причин безліч.

По-перше, ми завжди на зв'язку. Отримати інформаційну підтримку у наших фахівців можна нон-стоп. Навіть якщо ви до нас не додзвонилися, ми передзвонимо вам самі.

По-друге, всі послуги надаються швидко і якісно. Віза в Австралію (в залежності від типу) буде відкрита протягом 10-28 днів.

По-третє, всі клопоти, пов'язані з отриманням візи, ми беремо на себе. Від вас буде потрібно лише необхідний пакет документів (паспорт, документи про доходи, цифрова фотографія), заповнення опитувальника і кілька хвилин вільного часу. Ніякого відвідування посольства, співбесід з консулом і довгих черг! Повідомлення про відкриття візи і сама віза в Австралію для білорусів будуть відправлені на вашу електронну пошту.

Який тип візи в Австралію можна відкрити в нашому візовому центрі?

Якщо ви збираєтеся відвідати родичів або близьких друзів, які проживають на території Австралії, тоді вам потрібна гостьова австралійська віза . Для відвідування країни з метою подорожі або проходження короткострокового навчання потрібно відкрити туристичну візу терміном як мінімум на місяць. А ось громадянам, чиї діти проживають на території австралійського континенту, знадобиться зібрати документи для оформлення батьківської візи в Австралію. Якщо ж ви летите транзитом через Австралію, то вам необхідна транзитна австралійська віза .

Термін виготовлення і дії візи в кожному випадку різні. Все залежить від типу документа. На оформлення візи знадобиться від 10 днів до 4 тижнів. Відкрита вона може бути як мінімум на місяць, а максимум - на 5 років.

Більш детальну інформацію про види, вартість та умови отримання австралійської візи можна отримати у наших менеджерів за телефонами, вказаними на сайті. Зателефонуйте нам - і ми обов'язково запропонуємо вам пораду з усіх питань!

Хочете розширити географію своїх подорожей?
Який тип візи в Австралію можна відкрити в нашому візовому центрі?
Хочете розширити географію своїх подорожей?
Унікальні корали Великого Бар'єрного Рифа, легендарний Харбор-Брідж, евкаліптові ліси і екзотичні національні парки з водоспадами - хіба заради цього не можна отримати візу в Австралію ?
Чому?
Який тип візи в Австралію можна відкрити в нашому візовому центрі?

Новости