Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Салат з авокадо з креветками і рожевим соусом

Ліан Кухарчук 4 рівня

  • 18 травня 2009, 12:21
  • 14058

Як і огірок, авокадо добре поєднується з креветками та іншими морепродуктами. Спробуйте простий салат з 3-х компонентів: авокадо, креветки, листя салату.

Додаткова інформація.
Як вибирати в магазині авокадо і як його чистити:
1. У магазині: на авокадо злегка натиснути пальцями. Він повинен бути трохи м'яким. Часто продають дуже тверді плоди авокадо - у них м'якоть як дерев'яна, це зовсім не те. Авокадо повинен бути не гнилим, не мати прозорих напіврідких плям на шкірці, але він повинен бути м'яким - злегка піддаватися під пальцем як стиглий персик.
2. Чистимо авокадо: розрізаємо його навпіл, прорізаючи до кісточки.
Можна розрізати на четвертини. Акуратно розламуємо за розрізами, знімаємо частини з кісточки - вони знімаються легко, якщо ви купили стиглий плід авокадо. Кость викинути.
Зняти шкірку з авокадо - вона знімається дуже легко і цілком, якщо ви купили стиглий плід авокадо.
М'якоть істинно стиглого плода авокадо просто чудесна - м'яка, масляниста, з лeгкім свіжим неповторним ароматом. Авокадо, як і огірок, володіє нейтральним смаком, тільки у огірка він водянисто-свіжий, а у авокадо - олійно-свіжий.
Авокадо, як і огірок, добре є з м'яким білим солоним вершковим сиром або білою м'якою солоної сирної пастою. Можна накладати такий сир на хліб, зверху шматочок м'якоті авокадо - це їжа богів!
Як і огірок, авокадо добре поєднується з креветками та іншими морепродуктами.
З авокадо добре готувати соуси для салатів і гарячого, збиваючи його м'якоть в блендері з 10% вершками і різними смаковими добавками - спеціями, приправами, смаженими грибочками, томатами, оливками, і т. Д.
Фарширований авокадо - не викидати половинки шкурки авокадо, готуємо салат з використанням м'якоті авокадо і інших дрібно нарізаних компонентів - і наповнюємо цим салатом половинки шкурки авокадо. Зверху прикрасити зеленню і рубаним яйцем.
Отримайте задоволення від смачного і корисного плода авокадо!

Новости