Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Клініка в Тель Авіві: Ассута

Кращі лікарі

Кращі лікарі. Ассута запрошує на роботу тільки кращих лікарів Ізраїлю , Фахівців зі світовим ім'ям. Стажистів і інтернів тут немає взагалі: в Ассута лікарі не вчаться, а працюють.

Новітнє обладнання. Новий корпус лікарні побудований 3 роки тому і оснащений за останнім словом медичної техніки. Застарілого обладнання тут немає взагалі.

Застарілого обладнання тут немає взагалі

Наявність сертифіката JCI. Акредитація Міжнародної об'єднаної комісії (JCI) свідчить про відповідність клініки світовим стандартам. При акредитації враховуються такі показники, як якість медичних послуг, дотримання прав пацієнтів та прагнення медичного закладу до вдосконалення.

Окремі палати. Ассута - єдина лікарня Ізраїлю, де пацієнту за його бажанням може бути надана окрема палата з усіма зручностями: окремими душем і туалетом, Інтернетом, телевізором.

Передоплата не потрібна. Лікування можна оплатити поетапно, у міру проходження процедур.

Зателефонувати в клініку безкоштовно

Супровід від трапа літака. З моменту прибуття пацієнта на лікування в Ізраїль до самого його від'їзду поруч знаходиться координатор-перекладач, який має медичну освіту.

Готель в крокової доступності. В 1 хвилині ходьби, прямо навпроти клініки Ассута знаходиться готель «Леонардо Тель Авів» (4 ****). Це значно полегшує лікування пацієнтів, позбавляючи їх від утомливих поїздок в клініку.

Можливість проживання в клініці. Пацієнти та їхні близькі можуть проживати в готельно-оздоровчому комплексі RELAX ASSUTA, що знаходиться в будівлі клініки. Комплекс надає всім бажаючим комфортабельні номери з душем, туалетом, телевізором, Інтернетом, кондиціонером, сейфом і міні-баром. Які проживають в комплексі надається триразове дієтичне харчування і медичне спостереження.

Новости