Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі біля клініки «Ассута», Тель-Авів

Ви вже вибрали для лікування в Ізраїлі   тель-авівському клініку «Ассута»   , І залишилося тільки визначитися з житлом

Ви вже вибрали для лікування в Ізраїлі тель-авівському клініку «Ассута» , І залишилося тільки визначитися з житлом. Як знайти готель в Тель-Авіві поруч з клінікою і в яку суму вона обійдеться?

До кого звернутися за допомогою?

Ми розуміємо, що туристу дуже важко зорієнтуватися у всіх нюансах пошуку готелю в Ізраїлі. Вирішити це завдання допоможе наш туристичний відділ. Наші фахівці порекомендують і допоможуть Вам підібрати готель згідно з Вашим побажанням.

Зателефонуйте нам прямо зараз + 7495-7899230 (ваш дзвінок буде безкоштовно переадресований у міжнародний відділ клініки, в Ізраїль) або залиште заявку на сайті . Ми зв'яжемося з вами і обов'язково допоможемо!

Як в будь-якому великому ізраїльському місті, в Тель-Авіві готелів всіх цінових категорій набагато більше, ніж в невеликих населених пунктах. А це означає, що у вас буде відмінний вибір. Ви зможете віддати перевагу готель однієї з відомих великих мереж, таких як Hilton або Sheraton, або поселитися в скромній тризірковому готелі.

Де ви зможете жити?

На території лікарні. Під час підготовки до операції і після неї ви зможете жити в оздоровчому центрі Ассута RELAX, який знаходиться на території лікарні. Номери оздоровчого центру розраховані на 2 осіб. З вікон відкривається вид на парк Аяркон і респектабельний район хайтека - Рамат-а-Хайяль. У номерах є безкоштовний Інтернет, кабельне телебачення, сейф, кондиціонер, душ і туалет. У центрі є всі можливості для розміщення пацієнтів з обмеженими можливостями. Пацієнтам надають триразове дієтичне харчування, чай і кава протягом дня, медичний нагляд.

У крокової доступності. Навпаки клініки, в хвилині ходьби, розташовується готель 5 * Leonardo Boutique. Поряд з готелем знаходяться численні магазини, ресторани і кілька торгових центрів. Всього за 10 хвилин ви зможете доїхати до центру Тель-Авіва. Номери оснащені РК-телевізором, безкоштовним Wi-Fi, міні-баром, сейфом і приладдям для кави і чаю. Серед можливостей бар і тренажерний зал. Вартість 2-місного номера - від 250 $. Це єдиний готель, розташований поруч з лікарнею «Ассута».

Зателефонувати в клініку безкоштовно

На набережній, в 15-20 хвилинах їзди від клініки. Велика частина готелів Тель-Авіва знаходиться біля моря, на набережній. Там у вас буде широкий вибір готелів від 3 * до 5 * + в одному з кращих районів міста, поруч з численними кафе, ресторанами і магазинами.

Там у вас буде широкий вибір готелів від 3 * до 5 * + в одному з кращих районів міста, поруч з численними кафе, ресторанами і магазинами

Набережна Тель-Авіва

Любителі розкоші і комфорту зможуть оселитися в готелі 5 * Renaissance (від 249 $, включаючи сніданок) або 5 * Carlton (від 285 $, включаючи сніданок). У цих готелях гостям пропонуються послуги спа-салонів і фітнес-клубів; в готелях є басейни.

Більш бюджетний варіант - 4 * готелі. У їх числі - Dan Panorama, Shalom & Relax, Melody. Їх ціна - від 190 $, включаючи сніданок. У номерах цих готелів є телевізор, безкоштовний Wi-Fi і т.п. За буденних вечорами в цих готелях безкоштовно подають напої і легкі закуски. У готелях Shalom & Relax і Melody любителі прогулянок зможуть безкоштовно взяти напрокат велосипед.

Нарешті, найекономніший варіант - 3 * готелі, такі як 3 * Olympia hotel (від 100 $, включаючи сніданок) або 3 * + Gilgal hotel (від 125 $, включаючи сніданок).

Хто буде вас лікувати?

при лікуванні в Ізраїлі важлива не тільки клініка, а й те, у яких фахівців ви будете лікуватися. Ми пропонуємо лікування тільки у провідних лікарів країни. Тому, навіть якщо ви вже отримали програми і ціни лікування від інших компаній, ви можете надіслати їх нам. Ми оцінимо їх і допоможемо вибрати тих докторів, які найкраще допоможуть саме у вашій ситуації.

Як знайти готель в Тель-Авіві поруч з клінікою і в яку суму вона обійдеться?
До кого звернутися за допомогою?
Де ви зможете жити?
Хто буде вас лікувати?

Новости