Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешева оренда автомобілів в Тель-Авіві - забронювати авто на Bookingcar.su

  1. Гарячі пропозиції в Тель Авів Аеропорт Бен Гуріон Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів...
  2. Що подивитися в Тель-Авіві: цікаві пам'ятки міста
  3. Музей образотворчих мистецтв
  4. Мечеть Аль-Бахр
  5. музей діаспори
  6. Центр мистецтв Suzanne Dellal
  7. Блошиний ринок у Яффо (Jaffa Flea Market)
  8. В околицях Тель-Авіва: кращі автомобільні маршрути
  9. Рамле
  10. монастир Латрун
  11. Монастир Бейт-Джамаль
  12. Бейт-Гуврін
  13. Назарет
  14. Їжа: атмосферні ресторани, кафе і бари
  15. Dr. Shakshuka
  16. Dallal
  17. Anita - La Mamma del Gelato
  18. Casbah De Florentine
  19. Де жити: затишні готелі Тель-Авіва
  20. Alexander Tel-Aviv
  21. Brown TLV
  22. The Diaghilev
  23. Center Chic
  24. Gilgal
  25. Де паркувати орендований автомобіль в Тель-Авіві

Гарячі пропозиції в Тель Авів Аеропорт Бен Гуріон

Компанія Bookingcar пропонує широкий вибір варіантів оренди автомобілів в Тель-Авіві
У нас ви зможете підібрати машину будь-якого класу, оптимально відповідає вашим потребам.

Наші ціни - одні з найвигідніших на ринку
Переконайтеся в цьому самі!

Офіс в Москві
Ми завжди раді, зустрітися з вами в нашому офісі і відповісти на всі ваші запитання.

професійна підтримка
Наш професійний колл-центр допоможе вам розібратися у всіх тонкощах оренди автомобіля. Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди.

Ми гарантуємо повний супровід протягом усього терміну оренди

Тель-Авів - яскравий, молодіжний і життєрадісний місто, який і вночі продовжує жити в своєму галасливому і енергійному ритмі. Тут можна відмінно провести кілька днів і встигнути не тільки обійти найкращі бари та ресторани міста, а й погуляти по музеях і галереях, влаштувати пікнік на одному з пляжів і побродити по блошиних ринках, насолоджуючись місцевим колоритом. Якщо одного Тель-Авіва вам виявиться недостатньо і ви захочете познайомитися з іншою частиною країни, то радимо вам скористатися послугою прокату автомобіля і приготуватися до насиченого подорожі по містах Ізраїлю, багатим пам'ятками, велика частина яких є християнськими святинями.

Bookingcar рекомендує:

Оренда авто в аеропорту Тель-Авіва

Міжнародний аеропорт імені Бен-Гуріона (Ben Gurion Airport) -   скачати схему   Код IATA: TLV   Розташування: 14 км від Тель-Авіва   Офіційний сайт:   Довідка: +972 3 937 11 11   Послугу прокату автомобілів в аеропорту імені Бен-Гуріона надають такі компанії, як Avis, Hertz, Budget, Dollar Thrifty, Eldan і Shlomo Sixt Міжнародний аеропорт імені Бен-Гуріона (Ben Gurion Airport) - скачати схему
Код IATA: TLV
Розташування: 14 км від Тель-Авіва
Офіційний сайт:
Довідка: +972 3 937 11 11
Послугу прокату автомобілів в аеропорту імені Бен-Гуріона надають такі компанії, як Avis, Hertz, Budget, Dollar Thrifty, Eldan і Shlomo Sixt. Стійки прокату розташовані на першому поверсі в зоні прибуття. На території аеропорту розташовано кілька короткострокових і довгострокових парковок, де до оплати приймають не тільки готівку, але і пластикові карти.

Що подивитися в Тель-Авіві: цікаві пам'ятки міста

Музей образотворчих мистецтв

Shaul Hamelech Boulevard 27

Один з найбільших художніх музеїв Ізраїлю, який має значну колекцію класичного і сучасного мистецтва. Тут, наприклад, можна побачити полотна Рубенса, Ван Дейка, Гойї, Моне, Сезанна, Клімта, Шагала і Пікассо, а також роботи ізраїльських художників, фотографів і дизайнерів. До музею прилягає парк скульптур, де ми радимо вам прогулятися після огляду основної експозиції.

Мечеть Аль-Бахр

Old Jaffa

Найстаріша мечеть, що збереглася в Яффо. Вона розташована на набережній ха-Алія ха-Шнія, в зв'язку з чим її називають «Морський мечеттю». Точна дата її будівництва невідома, однак картина художника Лебрена (1 675), на якій зображена мечеть, говорить про те, що мечеть точно існувала в XVII столітті. Сюди приходили молитися місцеві моряки, а також їхні дружини, які кожен раз, проводжаючи своїх улюблених в чергове плавання, просили Бога захистити близьких.

музей діаспори

Klausner 2

Інтерактивний музей історії єврейського народу, розташований на території Тель-Авівського університету. Експозиція музею охоплює історію єврейської діаспори, починаючи з вигнання народу з Землі Обітованої 2600 років тому і закінчуючи сучасністю. Тут можна не тільки вивчити представлені експонати, але також послухати лекції, взяти участь в майстер-класах і подивитися наукові фільми. Музей не вписується в традиційні уявлення про історичні галереях і пропонує оригінальний підхід до освіти, а значить, нудно вам тут точно не буде.

Центр мистецтв Suzanne Dellal

Yehieli 6

Побачити, що з себе представляє сучасний балет можна в Suzanne Dellal, куди приїжджають відомі ізраїльські та зарубіжні балетні трупи. Періодично тут проходять виставки, концерти живої музики і вистави для дітей. У внутрішньому дворі ростуть цитрусові дерева, в тіні яких можна перепочити, читаючи книгу і попиваючи каву. Навіть якщо ви не плануєте похід на виставу, то все одно радимо зайти в Suzanne Dellal, де завжди можна знайти собі заняття до душі.

Блошиний ринок у Яффо (Jaffa Flea Market)

Olei Zion

Ніщо так не передає істинний дух міста, як його ринки, де місцевий колорит представлений у всіх своїх фарбах і деталях. На ринку в Яффо серед дрібного барахла можна відшукати дійсно цінні речі за смішними цінами. Наприклад, антикварні попільничка обійдеться вам в 4-5 шекелів, а столовий набір з срібла в районі 30. Познайомитися з ізраїльської модою також можна тут, де у багатьох місцевих дизайнерів є свої магазинчики і лавки. Гуляючи по закутках ринку, не забудьте зайти в якесь кафе і скуштувати каву з кардамоном - найсмачніший саме в Яффо. Єдине, що не варто купувати на ринку, так це косметику з Мертвого моря: ціни тут хоч і нижче, ніж в аптеках і спеціалізованих магазинах, але якість набагато гірше.

В околицях Тель-Авіва: кращі автомобільні маршрути

Рамле

Рамле

Взявши напрокат машину, вирушайте в місто Рамле, заснований арабами на початку VIII століття. Засновник міста - халіф Сулейман - планував зробити місто столицею Палестини, тому активно займався благоустроєм Рамле. При ньому були побудовані кріпосні стіни, мечеть і ринок. До наших днів з давніх будівель зберігся лише 27-метровий мінарет «Біла вежа», де, якщо вірити мусульманської традиції, поховані 40 сподвижників пророка Мухаммеда. Інша визначна пам'ятка міста - кімната Наполеона у францисканському монастирі, де в 1799 році зупинявся майбутній імператор. Радимо обов'язково покататися на човні по казковому арочного басейну, побудованому в кінці VIII століття. Ще одним популярним місцем в Рамлі вважається могила Гаррі Поттера (ніякого зв'язку з чарами і книгами Роулінг) - солдата англійської армії, загиблого під Хевроном під час арабського повстання в 1939 році.

монастир Латрун

монастир Латрун

Близько 40 хвилин їзди на орендованому авто - і ви опинитеся в Латруне, на пагорбах якого стоїть монастир XIX століття, заснований чернечим орденом траппістов. На початку століття, в період наполеонівської кампанії, в Латрун була привезена виноградна лоза, яку посадили на території монастиря. До сих пір обитель знаменита своїми винами, виготовленими з «наполеонівської» лози. В келії і церкву стороннім заходити заборонено, зате можна заглянути в інші споруди і прогулятися по парку і виноградникам. При монастирі є відмінний магазин, де можна купити вино, оливкову олію і трав'яні чаї. Врахуйте, що латрунскіе монахи більшу частину життя проводять у тиші, тому розмовляти тут дозволяється тільки в спеціально кімнатах.

Монастир Бейт-Джамаль

Монастир Бейт-Джамаль

Монастир Бейт-Джамаль побудований на тому місці, де за часів Візантійської імперії були знайдені останки святого первомученика Стефана. З арабської назва монастиря перекладається як «будинок краси», що прекрасно підходить цього місця: венеціанські мозаїки, розкішні настінні розписи, вітражі, квітучий сад поблизу і красиві види юдейських гір - любителі затишних місць оцінять чарівність обителі і її заспокійливу атмосферу. Черниці монастиря належать до ордену сестер Віфлеєму і несуть обітницю мовчання. Послушниці займаються керамікою і роблять шоколад, який можна придбати в місцевій крамниці. Якщо вам пощастить і ви потрапите в обитель під час святкової служби, то вас чекає незабутнє по красі і настрою видовище. Бейт-Джамаль знаходиться недалеко від Тель-Авіва, так що ви швидко доберетеся до монастиря на прокатному автомобілі.

Бейт-Гуврін

Бейт-Гуврін

Ще одне цікаве місце в околицях Тель-Авіва - це національний парк Бейт-Гуврін. Руїни римського поліса єлевферополь, візантійські мозаїки і близько тисячі церковних печер, пов'язаних один з одним підземними коридорами, - туристам є, де розгулятися і чому захопитися. На стінах підземель збереглися малюнки і написи на древнеарабський мовою - виглядають такі послання з минулого неймовірно інтригуюче. Не радимо приїжджати в Бейт-Гуврін у вихідні через великий наплив туристів, краще скористайтеся послугою оренди машини і приїжджайте сюди в будні, щоб уважно вивчити наскальні малюнки, побродити по таємничих печер і зробити безліч відмінних кадрів на пам'ять.

Назарет

Назарет

Священний для всього християнського світу місто. Тут, згідно з Євангелієм, сталося Благовіщення (сповіщення архангелом Гавриїлом Діві Марії про народження Ісуса Христа) і пройшло дитинство і юність Христа. Головна визначна пам'ятка міста - базиліка Благовіщення, найбільша християнська церква на Близькому Сході. На нижньому рівні церкви знаходиться Грот Благовіщення, де і сталося священну подію. До Назарета з Тель-Авіва ходять автобуси, дорога на громадському транспорті займе близько двох годин, тому ми рекомендуємо взяти напрокат автомобіль, що дозволить вам швидше і набагато комфортніше дістатися до міста.

Їжа: атмосферні ресторани, кафе і бари

The Old Man and the Sea

Hangar 1

Очевидно, що придумуючи назву і дизайн ресторану, власники надихалися повістю Ернеста Хемінгуея "Старий і море». Розташований на кручі з видом на Середземне море, він являє собою ідеальне місце для романтичної вечері, саме вечері, так як сюди найкраще приходити ввечері, щоб побачити захід і знайти черговий привід закохатися в Тель-Авів. Готують в ресторані свіжовиловлену рибу і подають разом з різними салатами, закусками і соусами, що прикрашають смак свіжих морепродуктів. Обов'язково спробуйте домашній лимонад, який нахвалюють багато відвідувачів. Врахуйте, що порції в The Old Man and the Sea великі, тому приходити краще голодним, щоб в повній мірі оцінити місцеву кухню.

Dr. Shakshuka

Eshel Old Jaffa 3

Шакшука - традиційне ізраїльське блюдо, яке представляє собою яйця, смажені в соусі з томатів, цибулі, гострого перцю і приправ. У Dr. Shakshuka її подають на сковороді, трохи пошарпаної і, здається, що потрапила сюди прямо з горища який-небудь чарівною єврейської бабусі. До Шакшука обов'язково приносять хліб, яким можна зібрати залишки смачного соусу. У цьому чарівному кафе в районі Яффо шумно, весело і по-ізраїльських затишно. На підлозі - плитка з яскравим орнаментом, на кам'яних стінах - старі фотографії, газетні вирізки, афіші, а зі стелі звисають десятки потертих ламп, ліхтарів і свічників.

Dallal

Shabazi 10

Eсли ви злегка втомилися від гучних ресторанів Тель-Авіва і хочете пообідати в затишній місцині, то Dallal саме для вас. У закладі є затишний внутрішній двір, прикрашений квітами у великих горщиках і красивими ліхтарями, які ввечері наповнюють ресторан м'яким світлом. В меню - страви європейської кухні, що дуже до речі, якщо вам захочеться зробити перерву в дегустації традиційних ізраїльських страв. Рекомендуємо на закуску взяти салат з блакитним сиром і волоськими горіхами, в якості основної страви сібас з цвітною капустою і пармезаном, а на десерт замовити мільфей з малиною.

Anita - La Mamma del Gelato

Shabazi 23, 40, 42; Florentine 3

За смаком справжнього домашнього морозива заходите в Anita. За барною стійкою частенько стоїть сам господар кафе, який порадить найсмачніше, солодке, саме шоколадне (і ще безліч «най» в залежності від ваших смакових уподобань) морозиво. Сиропи, джеми, фрукти, горіхи, мармелад - вибір топінгів величезний, ласуни будуть в захваті. Про дієтах і всяких «а у тебе не злипнеться?» В Anita забувається вмить і залишається лише бажання зануритися в це солодке блаженство. Візьміть на замітку смаки cookieman і lemon - смачно прямо до мурашок.

Casbah De Florentine

Florentine 3

Потрапляючи в Casbah De Florentine, як ніби переносишся в Марокко, на його галасливі вулиці, просочені слідкувати-пряними запахами спецій і трав'яного чаю. Днем в закладі можна приємно пообідати на веранді (шакшука тут казкова, гостра і дуже помідорна), а ввечері випити пива, поговорити з місцевими і потанцювати під хорошу музику. Декілька разів на місяць в барі проходять вечірки з відомими ізраїльськими діджеями, які завжди грають щось особливе в дусі Тель-Авіва.

Де жити: затишні готелі Тель-Авіва

Alexander Tel-Aviv

Havakuk Hanavi 3
+972 3545 2300
двомісний номер - від € 194

Бутік-готель поруч з пляжем Меціцім. Просторі номери оформлені в біло-сірій гамі, в люксах є повністю обладнана кухня. Гості можуть скористатися послугами фітнес-центру і спа-салону, позасмагати на терасі і випити коктейль в барі, поєднаному з невеликою бібліотекою. Для тих, хто подорожує на орендованому автомобілі, працює платна парковка (місце необхідно замовляти заздалегідь).

Brown TLV

Kalisher 25
+972 3717 0200
двомісний номер - від € 166

Готель поблизу с самим жвавим ринком Тель-Авіва - Кармель. Дизайн номерів виконаний в приглушеною оливковою гамі, ванні кімнати оброблені чорним мармуром. Радимо розслабитися в гідромасажній ванні в місцевому спа-центрі, а після відправитися, наприклад, на сеанс масажу або шоколадного обгортання. Увечері можна заглянути в чарівний бар з терасою, що освітлюється свічками і гірляндами з вогниками. У готелю є власна парковка, що обрадує тих, хто вирішив взяти в оренду машину і думає про паркування в місті.

The Diaghilev

Mazeh 56
+972 3545 3131
двомісний номер - від € 146

Арт-готель The Diaghilev займає історичну будівлю недалеко від бульвару Ротшильда. Стіни кімнат прикрашені картинами сучасних ізраїльських художників, при бажанні постояльці можуть придбати вподобане полотно. Регулярно в готелі проходять виставки молодих місцевих художників, так що якщо ви любите оточувати себе мистецтвом, то вам точно в The Diaghilev. Серед співробітників готелю студенти художніх коледжів, які з радістю влаштують вам екскурсію виставковими залами. Якщо ви взяли напрокат машину, то зможете залишити її на платній стоянці біля готелю (потрібна попередня бронь місця).

Center Chic

Zamenhoff 2
+972 3542 5555
двомісний номер - від € 127

Бутік-готель з видом на площу Дізенгоф. Затишні номери з яскравими меблями, милими деталями в декорі і невеликими балкончиками, де можна випити вина ввечері і насолодитися атмосферою затихає вулиць Тель-Авіва. У лаундж готелю є бібліотека з м'якими диванами, прямо як вдома. На ресепшені можна оформити оренду велосипеда.

Gilgal

Nes Ziona 7
+972 3511 1000
двомісний номер - від € 125

Симпатичний готель в 200 метрах від міського пляжу і всього в 20 хвилинах їзди на прокатному авто від аеропорту. Номери оформлені в пастельних тонах, вікна деяких кімнат виходять на море. У місцевого ресторану є відмінна тераса з чудовим видом на пляж - в ясну погоду кращого місця для сніданку і не придумаєш. В готелі цілодобово подають безкоштовний чай і каву з солодощами.

Де паркувати орендований автомобіль в Тель-Авіві

Оренда автомобіля в Тель-Авіві з BookingCar - вигідно, зручно, просто!

У разі виникнення будь-яких проблем, пов'язаних з прокатом автомобіля в Тель-Авіві, компанія BookingCar вирішить їх максимально оперативно.

Ми будемо поруч з вами 24 години на добу.
Всього-то й потрібно - зателефонувати +7 495 215 5438 .

© Ellina Rudenko, 2016

Стаття сподобалася? Поділитися в соціальних мережах:

Про дієтах і всяких «а у тебе не злипнеться?

Новости