Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація на рейс

  1. Реєстрація на рейс в аеропорту
  2. Реєстрація на рейс в Інтернеті

Ви можете зареєструватися на рейс в Інтернеті або у стійок реєстрації (стійки check-in).

Багато авіакомпанії не пропонують послуги попередньої реєстрації, в такому випадку реєстрація на рейс можлива тільки в аеропорту. Радимо завжди бути в аеропорту вчасно, щоб без поспіху зареєструватися на рейс, пройти контроль безпеки і спокійно підійти до посадочних воріт.

Реєстрація на рейс в аеропорту

Реєстрація на рейс в аеропорту починається, як правило, за 2 години до часу вильоту. У стійок реєстрації аеропорту можна зареєструватися на рейси всіх авіакомпаній, однак в разі деяких з них ця послуга може бути платною.

На чартерні рейси можна зареєструватися тільки в аеропорту біля стійок реєстрації.

На чартерні рейси можна зареєструватися тільки в аеропорту біля стійок реєстрації

Реєстрація на рейс в Інтернеті

Зареєструватися на рейс в Інтернеті дуже просто, це заощадить багато часу в аеропорту. Зареєструвавшись заздалегідь, ви зможете самі вибрати собі місце на борту літака. Реєстрація на рейс може починатися в різний час, в залежності від авіакомпанії. Деякі компанії дають можливість самостійно роздрукувати посадочні талони формату A4. Після прибуття в аеропорт наново реєструватися не потрібно.

В Інтернеті можна зареєструватися на рейси наступних авіакомпаній: Nordica , SAS , airBaltic , easyJet , Ellinair , Finnair , LOT Polish Airlines , Aegean airlines, Lufthansa , Ryanair, Aeroflot , Turkish Airlines , Wizzair і Norwegian .

Увага! Будьте в аеропорту вчасно, навіть якщо ви попередньо зареєструвалися на рейс в Інтернеті. Авіакомпанії закінчують реєстрацію на рейси за 45 хвилин до часу вильоту. Це означає, що навіть у спокійний час, коли в контролі безпеки немає черги, пасажир, швидше за все, запізниться на рейс, якщо він прибуде в аеропорт всього за півгодини до вильоту.

Новости