Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що люблять робити туристи в США?

Trip Advisor назвав найпопулярніші серед туристів розваги і пам'ятки кожного американського штату Trip Advisor назвав найпопулярніші серед туристів розваги і пам'ятки кожного американського штату. У рейтинг увійшли як пам'ятники архітектури, так і місцеві тури , А також екскурсії. Про це повідомляє Lonely Planet.

Незважаючи на те, що в США - величезна кількість природних заповідників, музеїв, тематичних парків та інших туристичних визначних пам'яток сайт про подорожі Trip Advisor вирішив вибрати всього одну, найпопулярнішу, в кожному з 50 штатів країни. Рейтинг складався на підставі відгуків користувачів сервісу.

Отже, головною визначною пам'яткою штату Нью Йорк оголошений 103-поверховий хмарочос Емпайр-стейт-білдінг в Великому яблуці. Побувати на його оглядовому майданчику можна за 37 доларів.

Тур по річці в Чикаго є справжнім must do для туристів в штаті Іллінойс. Вартість такої прогулянки становить 44 долари. У Луїзіані найбільшим попитом користується пішохідна екскурсія «Привиди Нового Орлеана», в рамках якої туристи знайомляться з історією французького кварталу Нового Орлеана, місцевої королевою Вуду, вампірами і найстарішим католицьким кладовищем міста - Сент-Луїс №1. Ціна участі екскурсій в залежності від тривалості становить 8-20 доларів.

Найбільш затребуваним у мандрівників Каліфорнії названий найдовший авіаносець XX століття - Midway, що нині є музеєм. Вхідний квиток сюди обійдеться в 21 долар.

На Алясці лідером туристичного попиту є 5-годинний круїз уздовж берегової лінії національного парку «Кеная-Фіорд», під час якого відкриваються приголомшливі види льодовиків високо в горах. Вартість круїзу починається від 146 доларів.

У Флориді найпопулярнішою є оглядова екскурсія по Майамі з прогулянкою на швидкісному катері, а в Кентуккі популярністю користується парк верхової їзди в Лексінгтоні. Вартість першого речення - близько 115 доларів, другого - 20.

Версія для друку

Новости