Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пізнавальна передача «Супер-авіаносець» на каналі «Viasat Explorer», Владивосток

  1. 1-я серія Небезпечна зона. Авіаносець ВМС США "Рональд Рейган" - найпотужніший у світі військовий...
  2. тривалість

1-я серія

Небезпечна зона. Авіаносець ВМС США "Рональд Рейган" - найпотужніший у світі військовий корабель. Уявіть: смертоносну зброю, боєприпаси, літаки, і тисячі військових моряків. Страхітливий морський монстр, він же - найбільший в світі аеропорт, створений з єдиною метою: миттєво приймати і відправляти військові літаки. Команда з 5000 чоловік покликана виконувати це завдання бездоганно. Тут, серед Ревіння моторів, баків з пальним і боєприпасів, найменша помилка може призвести до катастрофи. Ми оглянемо все, починаючи від польотної палуби і закінчуючи кабіною екіпажу і капітановим кріслом, і Узан, який він - супер-авіаносець ВМС США "Рональд Рейган".

Ми оглянемо все, починаючи від польотної палуби і закінчуючи кабіною екіпажу і капітановим кріслом, і Узан, який він - супер-авіаносець ВМС США Рональд Рейган

+12

Viasat Explorer

Помилка в розкладі

Небезпечна зона. Авіаносець ВМС США "Рональд Рейган" - найпотужніший у світі військовий корабель. Уявіть: смертоносну зброю, боєприпаси, літаки, і тисячі військових моряків. Страхітливий морський монстр, він же - найбільший в світі аеропорт, створений з єдиною метою: миттєво приймати і відправляти військові літаки. Команда з 5000 чоловік покликана виконувати це завдання бездоганно. Тут, серед Ревіння моторів, баків з пальним і боєприпасів, найменша помилка може призвести до катастрофи.

Ми оглянемо все, починаючи від польотної палуби і закінчуючи кабіною екіпажу і капітановим кріслом, і Узан, який він - супер-авіаносець ВМС США "Рональд Рейган".

тривалість

1 годину (60 хвилин)

Новости