Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Turkish Airlines - Турецькі авіалінії

  1. Turkish Airlines - Турецькі авіалінії Онлайн-бронювання та купівля авіаквитків Turkish Airlines
  2. Чому квитки Turkish Airlines краще купувати у нас
  3. Розклад рейсів Turkish Airlines
  4. Про авіакомпанію Turkish Airlines

Turkish Airlines - Турецькі авіалінії

Онлайн-бронювання та купівля авіаквитків Turkish Airlines

Aviata.kz - офіційна авіакаса, акредитована міжнародною асоціацією повітряного транспорту (IATA), що надає послуги онлайн-бронювання квитків авіакомпанії Turkish Airlines, з можливістю оплати як в режимі онлайн за допомогою карт Visa / MasterCard, так і оплатою готівкою в офісі компанії або кур'єру .

Чому квитки Turkish Airlines краще купувати у нас

Aviata.kz пропонує найшвидший і зручний пошук авіаквитків. На нашому сайті Ви зможете знайти вигідні авіаквитки світових авіакомпаній, серед яких компанія Turkish Airlines, одна з найбільших в Туреччині.

Розклад рейсів Turkish Airlines

Базовий аеропорт авіакомпанії знаходиться в Стамбулі. Turkish Airlines виконує регулярні внутрішні авіарейси по Туреччині, а також міжнародні авіарейси в Азію - Бангкок, Джакарта, Куала-Лумпур, Сеул, Шанхай, Хошимін, Токіо; США - Бостон, Вашингтон, Лос-Анджелес, Монреаль, Нью-Йорк, Торонто, Чикаго, і Південну Америку - Буенос-Айрес, Сан-Паулу.

Переважна більшість міжнародних рейсів здійснюється з аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі, так як саме зі столиці Туреччини, тривалість польоту в 50 країн становить не більше трьох годин. В цілому, Turkish Airlines обслуговують 210 призначень (приблизно 105 країн).

Про авіакомпанію Turkish Airlines

Турецька авіакомпанія Turkish Airlines була заснована в 20 травня 1933 року в якості Державної авіаційної адміністрації (DHY). Свої перші рейси здійснила в серпні 1933 року, між містами Стамбул, Ескішехір і Анкара. Перший міжнародний авіарейс до Афін відбувся в 1947 році.

Авіакомпанія Turkish Airlines - флагманський перевізник Туреччини, компанія з частками участі: 49% - держава, 51% - приватним власникам. З 2008 року є повноправним членом об'єднання Star Alliance.

Згідно з останніми даними, флот Turkish Airlines складається з 228 літаків, не включаючи флот дочірнього лоу-кост підрозділи - Anadolujet. У 2012 році компанія Turkish Airlines була визнана кращим авіаперевізником Європи.

У 2012 році компанія Turkish Airlines була визнана кращим авіаперевізником Європи

Новости