Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Ryanair. FR. RYR. Офіційний сайт. Відгуки.

Ryanair - ірландська авіакомпанія, яка здобула популярність як одна з найбільших бюджетних компаній в світі. На самому початку своєї кар'єри, в середині 80-х років, Ryanair представляла собою класичну авіакомпанію. Буквально через рік після початку роботи компанія починає жорстоку боротьбу зі своїми конкурентами з авіаперевезень Aer Lingus і British Airways, знижуючи ціни на квитки майже вдвічі.

Власники компанії, сім'я ірландських мільйонерів, в перші п'ять років існування компанії зазнали величезних збитків, проте не відмовилися від своєї затії, а продовжували інвестувати кошти в розвиток авіакомпанії.

Власники компанії, сім'я ірландських мільйонерів, в перші п'ять років існування компанії зазнали величезних збитків, проте не відмовилися від своєї затії, а продовжували інвестувати кошти в розвиток авіакомпанії

Для скорочення витрат керівництво компанії скасував забезпечення пасажирів безкоштовними напоями та харчуванням. Щоб заощадити на технічному обслуговуванні, компанія залишила в повітряному парку тільки одну модель літака. Подібні заходи принесли свої плоди, і в 1933 компанія Ryanair протягом року перевезла понад 1млн. пасажирів. Це дозволило розширити флот компанії і збільшити чисельність пасажиропотоку до 1936 р до 3 млн.

У 1997 році акції авіакомпанії Ryanair були виставлені на біржі і стали купуватися її співробітниками. Наступний 1998 рік був ознаменований придбанням нових літаків і відкриттям офіційного сайту авіакомпанії, де пасажири могли забронювати квитки на будь-який рейс.

Аж до 2006 року компанія постійно зростає, відкриває власні бази на континенті, поглинає збиткові компанії, за рахунок чого значно розширює географію польотів, і поступово повністю замінює повітряний парк якісно новими і сучасними авіалайнерами.

Керівництво компанії намагається заробити буквально на всьому. Пасажири тепер платять тільки за переліт, всі інші послуги надаються за окрему плату. В аеропортах навіть скасовано реєстрацію. Тепер вона можлива тільки за допомогою мережі інтернет. Реєстрація тільки платна і обов'язкова. Незареєстрований пасажир просто не буде допущений на борт літака. Компанія примудряється заощаджувати навіть на доставці пасажирів до літака. Тут він просто відсутній. Літаки підганяють якомога ближче до терміналу, і пасажири добираються туди пішки.

Літаки підганяють якомога ближче до терміналу, і пасажири добираються туди пішки

Забезпечення харчуванням і напоями на борту літака також не входять до вартості квитка. Всі ці обмеження порадують найголовнішим - ціна квитка вдвічі менше, ніж на ці ж рейси в інших авіакомпаніях.

  • Країна авіакомпанії: Ірландія.
  • Найбільша бюджетна авіаційна компанія Європи, за величиною друга в світі.
  • Рік появи авіакомпанії: +1985.
  • ІАТА код авіакомпанії: FR.
  • ІКАО код авіакомпанії: RYR.

Райанейр (Ryanair). Офіційний сайт: www.ryanair.com

Контактні дані:

  • Основні аеропорти авіакомпанії: Каунас , Дублін , Манчестер , Лондон Станстед .
  • Поштова адреса авіакомпанії: CorporateHeadOffice, DublinAirport, Dublin, CoDublin, Ireland.
  • Міський телефон авіакомпанії: +35318121212.
  • Факс авіакомпанії: +35318121213.
  • Адреса електронної пошти авіакомпанії: [email protected] .
  • Міжнародні авіарейси авіакомпанії: Аліканте, Абердін, Альмерія, Альгеро Базель, Анкона, Барі, Балатон, Белфаст, Барселона, Берлін, Бергерас, Білунд, Біарітц, Бірмінгем, Більбао, Болонья, Блекпул, Братислава, Борнмут, Брест, Бремен, Брістоль, Бріндізі, Брюссель, Брно, Бидгощ, Будапешт, Вальядолід, Валенсія, Венеція, Варшава, Вроцлав, Верона, Гамбург, ВЕКС, Гетеборг, Генуя, Глазго, Гданськ, Гранада, Гренобль, Деррі, Грац, Донкастер, Динар, Дурхам, Дублін, Задар, Дюссельдорф, Інвернесс, Зальцбург, Кальярі, Іст-Мідленд, Карнассонн, Карлсруе, Каунас, Ка Овіц, Клагенфурт, Керрі, Краків, Корк, Ла-Рошель, Ламеція, Лідс, Ліверпуль, Лінц, Лімож, Лодзь, Ліон, Маастрихт-Аахен, Лондон, Малага, Мадрид, Мальта, Мальмо, Марібор, Манчестер, Марсель, Марракеш, Монпельє, Мілан, Наймс, Мурсія, Ніцца, Нант, Ньюкасл, Нок-Айлендвест, Орхус, Ньюкі, Палермо, Осло, Париж, ПальмадеМальорка, Перпіньян, Парма, Пескара, Перуджа, По, Піза, Пойтерз, Познань, Порто, Портевентура, Пула, Прага, Рим, Рига, Ржецов, Ріміні, Сантандер, Родос, Сантьяго-де-Компостелла, Сан-Тропе, Севілья, Сарагоса, Тампере, Стокгольм, Трапані, Тенеріфе, Турин, Трієсті, Фаро, ТурсЛорВелі, ФранкфуртХанн, Фез, Фуертевентура, Фридрихсхафен, Херес, Хагезунд, Щецін, Шеннон, Ейндховен, Едінбург, Есберг.
  • Авіакомпанія має такими типами літаків: Boeing737-800 .

Переглянути інші авіакомпанії Європи.

Авіакомпанії Миру і Росії ...

Новости