Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Condor Airlines. DE. CFG. Офіційний сайт. Відгуки. Фото. Відео.

Condor Airlines - як правило, скорочується до Condor - є авіакомпанією Німеччини і базується у Франкфурті. Єдина авіакомпанія групи Thomas Cook, яка на початку своєї діяльності не займалася чартерними авіаперевезеннями, акцентуючи свою діяльність виключно на регулярних рейсах.

Компанія була заснована 21 грудня 1955 року. Заплановані польоти були розпочаті в березні наступного року. Перший рейс відбувся в Ізраїль, а протягом цього ж року відкрилися ще два напрямки.

Перший рейс відбувся в Ізраїль, а протягом цього ж року відкрилися ще два напрямки

У 1959 році найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa стала власником 95% акцій Condor і зробила її своїм дочірнім підприємством.

Перші далекомагістральні рейси були відкриті в 1966 році. У зв'язку з переходом на реактивні літаки компанія в кінці 60-х років стала активно розвиватися. У 1971 році Condor стала першою компаній в світі, володіє Боїнгом-747 (найбільшим на той момент авіалайнером). Завдяки цьому були відкриті додаткові рейси і маршрути.

У 1990-х після чергового оновлення парку літаків, компанія посилено розвиває чартерні перевезення по багатьом напрямкам.

Сучасний літаковий парк Condor відповідає всім вимогам безпеки перельотів. Всі лайнери компанії постійно оновлюються, оснащуються останніми новинками, що забезпечують не тільки безпечний, але і комфортний політ пасажирів. Крім цього керівництво компанії працює над способами скорочення витрат паливо, що, природно, дозволяє скорочувати вартість авіаквитків.

Всі літаки компанії пройшли реконструкцію салонів, спрямовану на забезпечення максимальної зручності пасажирів. На сьогоднішній день компанія пропонує три класи обслуговування, в кожному з яких - зручні крісла і безкоштовні страви і напої. У класах підвищеного комфорту отримують можливість переглядати фільми, слухати музику і користуватися спеціальними польотними наборами.

В даний час авіакомпанія надає широкий спектр послуг - це і регулярні пасажирські перевезення, і організація чартерних рейсів, і вантажоперевезення по внутрішнім і міжнародним напрямками. Політика компанії спрямована на організацію максимально зручного, швидкого і якісного обслуговування своїх пасажирів. З цією метою розроблені програми накопичення миль, відкрита онлайн-реєстрація, введені в обіг електронні квитки.

Основні дані авіакомпанії Condor Flugdienst:

  • Країна авіакомпанії: Німеччина.
  • Найбільша чартерна авіаційна компанія Німеччини.
  • Рік появи авіакомпанії: тисяча дев'ятсот п'ятьдесят п'ять.
  • ІАТА код авіакомпанії: DE.
  • ІКАО код авіакомпанії: CFG.

Кондор Флюгдінст (Condor Flugdienst). Офіційний сайт: www.condor.com

Контактні дані:

  • Основні аеропорти авіакомпанії: Мюнхен , Берлін Шонефельд , Франкфурт на Майні .
  • Поштова адреса авіакомпанії: AmGrunenWeg3, Kelsterbach, 65451Frankfurt, Germany.
  • Міський телефон авіакомпанії: +4961716500.
  • Факс авіакомпанії: +496107939440.
  • Адреса електронної пошти авіакомпанії: [email protected] .
  • Міжнародні авіарейси авіакомпанії: Анталья, Агадір, Бангкок, Антигуа, Барселона, Банжул, Варадеро, Бриджтаун, Гоа, Гавана, Дакар, Гренада, Кайо-Коко, Дубай, Кіліманджаро, Канкун, Ларнака, Коломбо, ЛасПальмас, Лас-Вегас, Мадера, Маврикій, Мале, Малага, острів Мае, Мальта, Монтего-Бей, Момбаса, ПальмадеМальорка, Орландо, Порламар, Пафос, Пуерто-Плата, Пунта-Кана, Сал, Пхукет, Сан-Хосе, Сальвадор, Тенеріфе, Сантакрус-делаПальма, Фаро, Тобаго , Фуертевентура, Форт-Майерс, Хургада, Херес-делаФронтера, ШармельШейх.
  • Авіакомпанія має такими типами літаків: AirbusA320 , Boeing757-300 , Boeing767-300 .

Переглянути інші авіакомпанії Європи.

Авіакомпанії Миру і Росії ...

Новости