Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки авіакомпанії "Перемога" від 999 рублів

  1. Акції та розпродажі лоукостера "Перемога"
  2. Найбільш затребувані маршрути бюджетного перевізника

Лоукостер Перемога використовував продаж авіаквитків по 999 рублів на самому початку своєї діяльності, як піар-акції, яка залучає пасажирів Лоукостер "Перемога" використовував продаж авіаквитків по 999 рублів на самому початку своєї діяльності, як піар-акції, яка залучає пасажирів. Купити квитки на літак "Перемоги" за 999 руб. можна і в даний час. Такі розпродажі авіакомпанія влаштовує, як правило, при відкритті нових напрямків. Наприклад, почавши польоти з Москви в Гюмрі в кінці 2016 року, перевізник продав частину квитків саме за цією вартістю.
Регулярно компанія організовує знижки і без видимих ​​приводів, продаючи квитки за 1499 або 1999 рублів. Інформацію про такі акції можна отримати на сторінці про спецпропозиції "Перемоги" .
Якщо ви знайшли такі квитки і хочете їх купити, зверніть увагу на те, що ціни дійсні для перельоту в одну сторону, а перевезення багажу і харчування під час польоту оплачуються додатково.

Ціни для перельотів в напрямках туди і назад, зрозуміло, будуть вище, ніж в одну сторону. Однак купуючи зворотні квитки відразу, можна отримати невелику знижку, зменшивши загальну вартість.

Акції та розпродажі лоукостера "Перемога"

Дешеві авіаквитки "Перемога" пропонує практично постійно, змінюються лише маршрути, на які діють спеціальні пропозиції.

Найбільш затребувані маршрути бюджетного перевізника

Найбільша вірогідність придбати квитки за мінімальною ціною - при бронюванні заздалегідь. Справа в тому, що лоукостер, як і звичайні авіакомпанії, продають місця в салоні літака спочатку за найменшою вартістю. В результаті, якщо ви опиняєтеся одним з перших покупців на рейс, то можете розраховувати на найвигідніший варіант.

Новости