Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити дешеві авіаквитки. Поради

Поради щодо купівлі дешевих авіаквитків для самостійних подорожей не ново, але може комусь прігодітся.Так, від чого ж залежить вартість квитків? Вартість авіаквитка залежить від дня тижня, сезону, свят кількості днів до вильоту і багатьох інших заморочити і дрібниць. У цій статті ми дамо перелік корисних порад які допоможуть заощадити перед початком бронювання.

У цій статті ми дамо перелік корисних порад які допоможуть заощадити перед початком бронювання

Ми завжди купуємо дешеві авіаквитки онлайн і користуємося трьома пошуковими системами системами.

Aviasales
Skyscanner
Buruki.ru

Бронювати та купувати квитки з їх допомогою легко і просто. Нам тільки потрібно заповнити форму, вказавши звідки - куди летимо і точні дати вильоту - прильоту.

  1. Вибирайте гнучкі дати при виборі авіаквитків. Дивіться всі варіанти перельотів на найближчі числа (ставимо галочку ± 3 дні).
  2. Підписуйтесь на розсилки авіакомпаній, і дізнавайтеся про акції і спецпропозиції першими. Намагайтеся стежити за спецпропозиціями авіакомпаній, можливо випадуть ті квитки, які вам потрібні.
  3. Користуйтеся календарем низьких цін. В цьому випадку, можна бачити, в який з днів місяця можна полетіти найдешевше.
  4. Не забувайте перед покупкою авіаквитків порівнювати ціни на декількох сайтах Aviasales, Skyscanner, Buruki.ru
  5. Купуйте авіаквитки в середині тижня з вильотом / прильотом. Найдешевші квитки продають на вівторок, середу і четвер, дорогі - на вихідні і в свята.
  6. Намагайтеся купити авіаквитки вночі або вранці до початку робочого дня. Ціни на квитки бувають в цей час нижче, а вибір більше - не лінуйтеся.
  7. У період відпусток або новорічних свят квитки завжди дорожче. Спробуйте злітати рано чи пізно можливості.
  8. Авіаквитки з вильотом ввечері або вночі стоять дешевше, ніж вранці або вдень. Не забудьте, вам може знадобиться трансфер з аеропорту .
  9. Літайте в низький сезон. В цей час авіакомпанії проводять розпродажі авіаквитків. В цей час подорожує менше людей, а ціни на авіаквитки відразу падають.
  10. Бронювати квитки туди-назад дешевше, ніж купувати квитки окремо. Буває навіть квиток в одну сторону коштують дорожче ніж квитки в обидва кінці.
  11. Шукайте гарячі авіаквитки на чартерні рейси. Такі рейси з'являються в турагентствах за кілька днів до вильоту. Гарячі авіаквитки на чартери найкраще на сайтах туроператорів.
  12. Літайте з пересадками, так можна заощадити кругленьку суму. Звертайте увагу на час між стикувальними рейсами і загальну тривалість перельоту.
  13. Краща ціна на авіаквитки буває за 2 місяці (50-60 днів) до відправлення рейсу. Чим менше вільних місць в літаку тим вище їх вартість, так як найдешевші тарифи розходяться в першу чергу.
  14. Спробуйте порівняти ціни на квитки в сусідні невеликі міста, іноді це дешевше, але враховуйте витрати на машину, автобус або поїзд.
  15. Деякі бюджетні авіакомпанії-лоукост не присутні в сервісах пошуку, і їх рейси треба дивитися на офіційних сайтах.

Ну ось невеликий список порад при купівлі дешевих авіаквитків. Не ігноруйте їх! Всім удачі з пошуком дешевих авіаквитків !! Л Краще на зекономлені купити собі якийсь подарунок, або зазначити покупку авіаквитків.

Спасибі, що читаєте наш блог. До скорої зустрічі на ст ранічках нашого щоденника Подорожей

Так, від чого ж залежить вартість квитків?

Новости