Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Хаво Йулларі офіційний сайт купити квитки Узбекістон авіаквитки Узбекистан в Москві

  1. Узбекістон Хаво Йулларі офіційний сайт і контакти
  2. Популярні напрямки перельотів авіакомпанії Uzbekistan Airways

Пропонуємо знайти і забронювати на офіційному сайті авіакомпанії O'zbekiston Havo Yo'llari

Пропонуємо знайти і забронювати на офіційному сайті авіакомпанії O'zbekiston Havo Yo'llari. Перевізник виконує чартерні, регулярні і вантажні рейси, як міжнародні, так і внутрішні. Введіть напрямок перельоту, дати вильоту і зворотного рейсу і кількість пасажирів, відповідно до віку. Запустіть пошук кнопкою «Знайти». Після того, як побачите результати видачі, в вертикальному меню, праворуч, вибирайте зі списку бажану авіакомпанію.

Оформити замовлення легко: тисніть кнопку «Купити» навпроти варіанту перельоту, який підходить за ціною і іншими параметрами. Процедура оплати відбувається по захищеному інтернет з'єднанню. Дані кредитних або банківських карт перехопити не вийде. Цей захист збереже платіж від злодіїв. З 2016 Узбекістон Хаво Йулларі авіаквитки пропонує купити в режимі онлайн, за допомогою банківських карт UzCard і Visa.

Після завершення оплати, ви отримаєте маршрутну квитанцію компанії на е-мейл, вказаний при оформленні бронювання. Тому переконайтеся, що написали адресу електронної пошти коректно. Маршрутну квитанцію (електронний квитки) роздрукуйте і візьміть з собою в аеропорт для проходження реєстрації на рейс. На офіційному сайті авіаперевізника доступна реєстрація онлайн. У парку літаків Havo Yullary є Іл-114, Боїнг 767-400, Боїнг 767-200, Боїнг 757-200 і Аеробус А320. Літаковий парк передбачає якісний сервісу під час польоту.

Хаво Йулларі виконує рейси в 23 країни світу. В деякі країни в'їзд дозволений тільки за наявності візи. Узбецькі авіалінії здійснюють перельоти в наступні країни: Японія , Швейцарія, Франція, Україна, Узбекистан , Туреччина, Туркменістан, Пакистан, Росія, Сполучені Штати Америки , Об'єднані Арабські Емірати, Малайзія, Латвія, Китай , Киргизія, Казахстан, Італія, Іспанія, Індія, Ізраїль, Греція , Німеччина, Великобританія, Азербайджан та інші.

Узбекістон Хаво Йулларі офіційний сайт і контакти

Державна авіакомпанія республіки заснована в 1992 р в місті Ташкент. Відповідно міжнародний аеропорт «Ташкент» є базовим для цього перевізника. Internet site - www.uzairways.com. Офіс розташований за адресою:

00060, Узбекистан,

м Ташкент,

проспект Аміра Темура, д. 41.

Для зв'язку з представниками авіакомпанії використовуйте телефон:
+998 71 140 46 23
+998 71 140 46 23
або електронну пошту [email protected].

За минулий рік авіакомпанія Узбекістон перевезла 2,7 млн ​​пасажирів. Маршрутна мережа Авіаліній Узбекистану налічує 50 пунктів призначення. У парку літаків компанії: Боїнг 767, Airbus A320, Боїнг 787, Боїнг 757.

Крім авіаквитків Havo Yullary на Onlineaviabileti.com ви можете шукати 728 авіакомпаній виконують регулярні, бюджетні та чартерні рейси в 250 країн світу. Якщо ви обмежуєте пошук, вибираючи пропозиції однієї авіакомпанії, то, швидше за все, не знайдете найдешевші рейси в Ташкент або в Москву . Авіакомпанія Узбекистану регулярно продає квитки по спецпропозиції і акціям. Тому, оформивши підписку на повідомлення про зміну ціни, отримаєте вигідну пропозицію на переліт від авіакомпанії, яка здійснює рейси за цим напрямком.

У 2017 році на думку сервісу подорожей Туту.ру авіакомпанія очолила ТОП-10 авіакомпаній СНД, де смачно годують. У 2018 році авіакомпанія «Узбекистон Хаво Йулларі» знову отримала нагороду «Сама пунктуальна авіакомпанія на міжнародних авіалініях» в аеропорту Сочі.

Популярні напрямки перельотів авіакомпанії Uzbekistan Airways

В Ташкент від 8915 рублів! Спеціальна пропозиція від авіакомпанії Uzbekistan Airways

Залишився 1 день

В одну сторону, економ від 8915 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 11054 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 11408 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 11408 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 13192 рублів

вибрати дати

З Санкт-Петербурга в Узбекистан від 10695 рублів! Спеціальна пропозиція від авіакомпанії Uzbekistan Airways

Залишився 1 день

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

В одну сторону, економ від 10695 рублів

вибрати дати

Новости