Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де і як купити дешеві авіаквитки через інтернет?

  1. електронні квитки
  2. Як працюють пошукові системи авіаквитків?
  3. Як купити дешеві авіаквитки - перевірені способи!
  4. час подорожі
  5. час покупки
  6. сусідні числа
  7. сусідні міста
  8. «Туди» або «туди-назад»?
  9. Прямий або стикувальний рейс
  10. Підписка на зниження ціни
  11. Гарячі авіаквитки
  12. Мобільні додатки
  13. Карта низьких цін на авіаквитки
  14. Лоукостери

Як і де купити дешеві авіаквитки?

Це питання задають собі всі, хто вирушає подорожувати більш-менш далеко. Для цього достатньо знати деякі основні моменти, які допоможуть придбати бажаний квиток без зайвого клопоту.

Для початку давайте розберемося, як же працює вся ця система з продажу авіаквитків.

електронні квитки

Паперові квитки безповоротно пішли в минуле, тепер практично всі покупки відбуваються в інтернеті в режимі онлайн. Результатом покупки є електронний квиток, який приходить на e-mail. Його досить просто роздрукувати і прийти з ним і з паспортом в аеропорт вильоту. Таким чином, електронний квиток не можна втратити, вся інформація знаходиться в базі авіаперевізника.

Більш того, можна зареєструватися на рейс в режимі онлайн на сайті авіакомпанії за 24-30 годин до вильоту, вказавши номер квитка. Так ви уникнете черг при реєстрації в аеропорту, а якщо будете без багажу, так взагалі проскочите всі аеропортові інстанції :-)

У світі існує безліч авіакомпаній, і кожна має власну маршрутну мережу. Великі авіакомпанії здійснюють перевезення по всьому світу, а дрібні - тільки по своїй країні або конкретної області.

Тому досить складно зрозуміти, як дістатися з пункту А в пункт Б по повітрю. Для цього потрібно дізнатися, які авіакомпанії літають в потрібні нам міста, залізти на сайт кожної і перевірити ціну. Погодьтеся, досить обтяжлива заняття? :-)

Існують і агентства з продажу авіаквитків або авіакаси, які викуповують у авіакомпаній частина квитків і продають їх з невеликою націнкою. Можна шукати дешеві квитки в цих агентствах, але, знову ж таки, потрібно перебрати безліч варіантів. Немає агенства, яке б співпрацювало з усіма авіакомпаніями світу))

На наш погляд, найкраще шукати і купувати дешеві авіаквитки за допомогою спеціальних пошукових систем або, як їх ще називають, агрегаторів.

Як працюють пошукові системи авіаквитків?

Пошуковики нічого не продають, а тільки збирають інформацію з систем бронювання, агенств з продажу авіаквитків і безпосередньо від самих авіакомпаній. А далі просто порівнюють ціни та видають в пошуку список від найдешевшого. У будь-якому пошуковику авіаквитків є фільтри, щоб підібрати переліт за заданими критеріями: вартість, прямий або з пересадкою, якою авіакомпанією летіти, час у дорозі і т.д. Далі, при виборі конкретного маршруту вас перенаправляють на сайт агенції або авіакомпанії, де оформляється покупка.

Пошуковики ніяких грошей за свої послуги не беруть (їх «годують» агенції за залучення клієнтів на свої сайти).

Тобто, ви отримуєте величезний вибір маршрутів по всьому світу за найнижчими цінами, і все це в одному місці і буквально за 5 хвилин! Причому, якщо у авіакомпаній проходять розпродажі авіаквитків (що трапляється досить часто), то такі квитки також потрапляють в поле зору агрегаторів. Відповідно, шанс купити квитки ще дешевше збільшується.

Ми користуємося в основному двома пошуковими системами авіаквитків: і Ми користуємося в основному двома пошуковими системами авіаквитків: і   і вам теж їх рекомендуємо і вам теж їх рекомендуємо! Вони відомі і мають відмінну репутацію серед мандрівників. Хоч вони схожі, але у кожного є власні фішки. Якщо один сервіс не знайде якогось варіанту, в іншого він обов'язково буде, просто порівняйте і в тому, і в іншому)). Всі інші пошуковики, на наш погляд, поступаються цим по функціоналу і зручності.

Читайте також окрему статтю-інструкцію про те, як купити дешеві авіаквитки за допомогою пошукових систем для новачків у цій справі. Користуйтеся і купуйте дійсно дешеві авіаквитки!

Як купити дешеві авіаквитки - перевірені способи!

У купівлі авіаквитків існує безліч нюансів, але є основні моменти, знаючи які можна істотно заощадити. Про них нижче:

час подорожі

У високий сезон і в новорічні свята квитки завжди дорожче, тому бажано вибирати інший час для дешевих подорожей. Зате в несезон можна полетіти дуже бюджетно. Наприклад, вважається, що в Таїланді влітку несезон (хоч це і не зовсім так), і квитки з Росії продаються за 6000-7000 рублів в одну сторону! Пасажирів мало, і авіакомпанії змушені знижувати вартість.

час покупки

Купуйте квитки заздалегідь (за кілька місяців) до польоту. Природно, що найдешевші місця купують в першу чергу, і чим ближче час вильоту, тим дорожче авіаквиток. Оптимально - купувати за 3-4 місяці, хоча для різних випадків по різному, але моніторити треба заздалегідь.

сусідні числа

Спробуйте пошукати квитки на сусідні числа. На різні дати різна вартість, і зрушення на один день може заощадити 50%! Для зручності на пошукових системах є календар низьких цін, де відразу можна подивитися і проаналізувати ціни на будь-який день тижня або місяця.

сусідні міста

Подивіться ціну перельоту в сусідні міста. Прилетите, а там вже доберетеся наземним транспортом. Зазвичай перельоти між великими мегаполісами / столицями дешевше, ніж між дрібними населеними пунктами. Також можна спробувати змінити місто вильоту на будь-який найближчий, цілком ймовірно, виявиться дешевше. На є чудова функція, коли ставиш в графі вильоту «всюди» і дивишся, які найдешевші є квитки з твого або сусіднього міста. Іноді знаходяться казкові варіанти :-)

«Туди» або «туди-назад»?

Квитки туди-назад, оформлені в одному замовленні, дешевше, ніж квитки, куплені окремо. У меншій мірі це відноситься до авіакомпаній-лоукостерам.

Прямий або стикувальний рейс

Переліт з пересадкою або стикуванням часто дешевше прямого. Наприклад, в Таїланд народ літає дешево зі стикуванням в країнах Перської затоки, авіакомпаніями Emirates і Qatar Airways. Виходить в середньому 21000 рублів з Москви і назад, тоді як прямий переліт коштує близько 30000 рублів. Тут треба уважно дивитися, скільки доведеться чекати в аеропорту пересадки, щоб не було несподіванкою.

Підписка на зниження ціни

Підпишіться на розсилку акцій і розпродажів авіаквитків від авіакомпаній. Тут теж є свої нюанси: квитки по акціях бувають безповоротні, і продаються заздалегідь. Це ще один аргумент планувати поїздку за кілька місяців, і стежити за цінами на обраний напрям. Також можна підписатися на цікаві для конкретні напрямки, і як тільки ціна знизиться, пошуковик відразу надішле повідомлення.

Гарячі авіаквитки

Туроператори заздалегідь викуповують блоки місць в літаках (тури адже йдуть разом з перельотом), і якщо тури не розкуповуються, починають продавати квитки за собівартістю. Ціна таких авіаквитків може бути дуже низькою, тим нижче, чим ближче час вильоту. Спосіб, звичайно, ризикований і підійде тим, хто не скований тимчасовими рамками, має візу (для візових країн) і готовий летіти хоч сьогодні-завтра. Такі квитки потрібно шукати на або в

Мобільні додатки

Не секрет, що мобільні пристрої міцно увійшли в наше життя, і їх частка збільшується. Зручно, коли пошуковик дешевих авіаквитків завжди під рукою - для цього у Aviasales є мобільне додатки для Adroid () і для iPhone ().

Карта низьких цін на авіаквитки

У Aviasales є цікава функція - дозволяє наочно шукати авіаквитки по потрібним і гнучким параметрам.

- Фільтр візова / безвізова країна / або Шенген

- Прямі рейси, або з пересадкою / стикуванням

- За тривалістю перебування

- Квитки по сезонах і на конкретні свята

- Бюджет покупки

Спробуйте.

Лоукостери

існують авіакомпанії-лоукостер , У яких вартість авіаперельотів істотно нижче, і багато людей вже давно користуються цією можливістю. Ось списки бюджетних авіакомпаній літаючих з Росії , по Європі і по Азії .

Як я вже говорив на початку, є безліч нюансів і способів заощадити на покупці авіаквитка. Про них напишу трохи пізніше. Підписуйтесь на оновлення, щоб дізнаватися про нові статтях першими!

Житло в подорож також може бути недорогим!

Читайте також:

Як зняти недороге житло - 5 способів

Як забронювати квитки без оплати?

Безвізові країни для громадян РФ : Актуальний список

Погодьтеся, досить обтяжлива заняття?
Як працюють пошукові системи авіаквитків?

Новости