Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ціни на авіаквитки - як знаходити дешеві авіаквитки

  1. Де купити дешеві авіаквитки?
  2. Як купити найдешевші авіаквитки?
  3. Як купити найдешевші авіаквитки на сайті Buruki ?
  4. Кілька рекомендацій як купити авіаквитки

В даний час немає ніяких проблем з покупкою авіаквитків. Їх можна придбати в туристичних агентствах Вашого міста, проте доведеться заплатити комісію цього туристичного агентства, що може значно здорожити квиток на літак. Але якщо вам важливо, де купити дешеві авіаквитки, або навіть де купити найдешевші авіаквитки, то для вас дана стаття виявиться вельми корисною.

Зараз купити дешеві авіаквитки можна через мережу інтернет, для цього Вам знадобиться трохи часу і банківська карта, по якій дозволені розрахунки в мережі інтернет. Зараз я спробую детальніше розповісти, як купити дешеві авіаквитки.

Де купити дешеві авіаквитки?

Якщо ви коли-небудь літали в інші країни (або тільки збираєтеся), то напевно задавали собі питання: «як купувати дешеві авіаквитки?». Дешеві авіаквитки на літак я шукаю за допомогою спеціальних сайтів. Це спеціалізовані пошукові системи, які збирають ціни у сотень різних авіакомпаній і агентств. Адже ціни на одне, і теж напрямок у різних авіакомпаній можуть відрізнятися дуже суттєво.

Скажу більше, на сайтах авіакомпаній ціни квитків включають прямі навіть БІЛЬШЕ ніж у агентств з продажу квитків, які розміщують свої пропозиції на сайтах пошукових системах. Щоб остаточно не заплутатися в цій інформації, і створені сайти з пошуку авіаквитків. Тут можна знайти дешеві авіаквитки, ціна на які буде найбільш цікавою в самому початку результату пошуку. При цьому дешеві авіаквитки, ціни необхідно порівняти у різних пошукових систем для вашого напряму і ваших дат вильоту, і потім вже вибрати найбільш цікаву пропозицію.

Після довгих пошуків я зупинився на пошуковику квитків AviaSales.ru . На сьогоднішній день цей пошуковик по авіаквитках шукає по 728 авіакомпаніям, 5 систем бронювання, 15 агентствам. Тут можна дешеві авіаквитки купити майже в будь-яку точку світу. Щоб знайти дешеві авіаквитки Ви можете перейти на сайт AviaSales або використовувати форму бронювання прямо на моєму сайті (праворуч на кожній сторінці). Причому, тут можна придбати дешеві квитки по Україні та найдешевші квитки з Києва.

Також я рекомендую порівнювати ціни на авіаквитки в 3-х - 4-х системах, щоб знайти найвигідніші, в тому числі і дешеві авіаквитки купити в Києві.

Buruki - тут дуже зручно шукати квитки на сусідні дати, можна відразу 20 днів обрати і просто чекати, коли з'являться ціни. Тут також можна дізнатися ціну на авіаквитки дешево з Києва.

AviaSales.ru

Brovoavia - тут завжди є можливість отримати знижку 20 євро на квиток просто зареєструвавшись на сайті Bravofriends (Докладніше прочитати можна тут )

Як купити найдешевші авіаквитки?

У формі пошуку авіаквитків потрібно заповнити інформацію, а саме: Пункт відправлення, Пункт призначення, дата вильоту, дата зворотного вильоти (якщо летите в одну сторону потрібно поставити галочку). Також заповнюєте кількість дорослих, дітей, дітей до 2-х років (без окремого місця). І натискаєте кнопку «Знайти»:

Після цього Вас перекине на сайт Aviasales зі списком знайдених пропозицій:

В даний час немає ніяких проблем з покупкою авіаквитків

Пошук дешевих авіаквитків

Тут Ви побачите пропозиції дешевих авіаквитків від різних компаній, а також різні фільтри з можливістю налаштувати кількість пересадок, час вильоту, час зворотного вильоту, тривалість пересадок, тривалість перельотів, вибрати аеропорти, авіакомпанії і ще безліч інших параметрів. Вгорі сайту існує можливість змінити валюту, в якій відображаються ціни сайту. Тому неважко знайти таким способом найдешевші авіаквитки в Україні.

Фільтри для пошуку дешевих авіаквитків

Після вибору варіанту дешевого авіаквитка і натискання кнопки «Купити», ви будете перенаправлені на сайт одного з агентств з продажу квитків, де вже потрібно буде вказати паспортні дані пасажирів і оплатити квитки. Це будуть електронні квитки, їх потрібно буде роздрукувати. На роздруківці Ви знайдете унікальний номер квитка. Пізніше потрібно буде оформити посадковий талон (вибір місця в літаку) в аеропорту, або на сайті авіакомпанії (зазвичай можна зробити не раніше, ніж за 24 години до вильоту). Нагадаю, що таким способом можна купити найдешевші авіаквитки, в тому числі дешеві авіаквитки Україна і сусідніх з нею країн. Ось власне і все, нічого складного. Все швидко і доступно завдяки сайту AviaSales.ru

Як купити найдешевші авіаквитки на сайті Buruki ?

Принцип той же, але на Бурук можна користуватися зручним пошуком на сусідні дати. Вписуємо дані для пошуку:

Тиснемо кнопку знайти. переходимо до результатів пошуку дешевих авіаквитків:

переходимо до результатів пошуку дешевих авіаквитків:

дешеві авіаквитки Бурук

Натискаємо кнопку «Знайти ціни на сусідні дати» і всюди тиснемо на Знайти:

пошук авіаквитків на сусідні дати

В результаті у нас дуже швидко видно всі ціни, на всі сусідні дати:

Низькі ціни на авіаквитки

Бачимо що на сусідні дати ціна нижче, так можна гратися датами, поки не знайдемо відповідні за ціною і датам.

Кілька рекомендацій як купити авіаквитки

  • Різниця в ціні на сусідні дати польоту може бути дуже істотна, якщо не знаєте точні дати польоту, пошукайте сусідні дати.
  • Є розділ « Ціни на авіаквитки «, В ньому розміщуються варіанти квитків, знайдені іншими мандрівниками, можливо буде простіше зорієнтуватися коли ціни на квитки найдешевші.
  • Пошукайте квитки з / в сусідні міста, теж може бути велика різниця в ціні.
  • На Aviasales є класна штука - Карта найкращих цін . Якщо Ви просто хочете в Європу, не є принциповим в яку країну, то на карті буде видно куди дешевше полетелеть.

Де купити дешеві авіаквитки?
Як купити найдешевші авіаквитки?
Як купити найдешевші авіаквитки на сайті Buruki ?
Де купити дешеві авіаквитки?
Якщо ви коли-небудь літали в інші країни (або тільки збираєтеся), то напевно задавали собі питання: «як купувати дешеві авіаквитки?

Новости